2016-os éves kínai horoszkóp – A majom éve

 

Február 8-án beköszönt a kínai újév, ezzel együtt pedig jön a Majom éve. Már a Kecske évében is megfigyelhető volt egy általános javuló tendencia, ami nem marad abba: javul a kedélyállapotunk, még a vegyes hatások ellenére sem hagyjuk magunkat leigázni. Jó hír, hogy épp ez az esztendő lehet az, ami kedved szerint alakítható, viszont okos és megfontolt lépéseket kell tenned azért, hogy a tervezett célokat hibák nélkül megvalósítsd.

Patkány

A megérzéseidre kell hallgatnod, hogy egy sor olyan lehetőséget ragadhass meg, amiket az Élet eléd tár a 2016-os év folyamán! Csak legyen meg hozzájuk az elszántságod, a bátorságod és a gyorsaságod. Ha így teszel, akkor szerencsés évnek nézel elébe, mivel mindent megkaphatsz, amit eddig hiányoltál, legyen az akár egy szerető kedves, vagy egy jó állás.Jelentős haladást fogsz elérni a kapcsolati hálód bővítésében, sokkal nagyobb népszerűségre teszel szert, ezáltal még távolabbra ér majd el a kezed. Elsősorban azonban azokra a feladataidra kell koncentrálnod, melyeket már évek óta halogatsz!

Bivaly

Ez az év túl gyorsan kezdődik a számodra, és túl sok olyan változással nézel szembe, amelyek az egész évedet meg fogják határozni. Sok új tapasztalattal fogsz gazdagodni. A környezeted támogatására mindvégig számíthatsz céljaid elérésében. Ne félj új utakon járni, ha a régieket már nem tartod megbízhatónak! A változás szele a kapcsolataidat is eléri, melyek sajnos komoly veszteségekkel is járhat. Neked azonban erősnek kell maradnod! Ha ez sikerül, akkor minden nehézséggel meg fogsz tudni birkózni a gyakorlatias gondolkodásmódod segítségével.

Tigris

Ebben az évben végre tisztán látni fogod az életcéljaidat! Mi több, amennyiben kitartasz mellettük, meg is valósíthatod őket!Arra azért figyelj, hogy a céljaid elérése közben ne hanyagold el a szeretteidet, különben a kapcsolataid komoly károkat szenvedhetnek! Családi életedet így is egy kisebb káosz fogja jellemezni. Tanulsz a hibáidból, ami által az önismereted és a magabiztosságod is nagyobb lesz. Mindent apránként tervezz meg, és készülj fel előre hatékony stratégiákkal!Azért vigyázz, ne akarj merev és csökönyös lenni!

Nyúl

Idén nagy szükséged lesz a jó helyzetfelismerő készségedre, mivel fel kell készülnöd egy kisebb érzelmi válságra, ami egy fejlődési folyamat végét fogja jelenteni. Sok váratlan dolog fog érni, ezért jobb, ha mindig óvatos és körültekintő leszel! Az év első néhány hónapjában szerencsésebb, ha elmélyülsz magadban, és egyfajta önismereti tréninget tartasz. Hűvös ésszerűséggel kell hozzáállnod a megoldandó problémákhoz, mert sajnos azokból idén lesz bőven. Neked azonban meg kell őrizned a hidegvéred! Mondogasd magadnak: „meg tudom csinálni!”

Sárkány

A Majom éve szerencsés lesz számodra, de attól még meg kell tanulnod hallgatni a megérzéseidre! Ha rájuk hallgatsz, akkor valóban a keblére ölel majd Fortuna! Kapcsolataid terén is hatalmas változás következhet be. Ettől függetlenül nem lesz könnyű dolgod, ugyanis ingadozni fogsz a kitűzött céljaid iránti sóvárgás és a felelősség elől való menekülés között. Meg kell találnod az egészséges egyensúlyt, ha sikeres szeretnél lenni! Az éles eszed és az eredeti gondolataid minden eddiginél hasznosabbnak fognak bizonyulni.

Kígyó

2016-ban bármilyen tevékenységbe is kezdesz bele, nem ütközhetsz semmilyen akadályba, egyszerűen csak körültekintően kell viselkedned! Állíts fel fontossági sorrendet az életedben! Sikerül majd kiaknázni a kommunikációs készségedet, ami által könnyedén el tudod adni ötleteidet. Ennek ellenére az idén meglehetősen visszafogott lesz a társasági életed, és párkapcsolat terén sem biztos, hogy az lesz a megfelelő, akit elsőre gondoltál… Ugyanakkor minden tevékenységedhez lesz bőven energiád! Bátran hagyatkozhatsz az ösztöneidre, nem fognak félrevezetni téged!

A kitartó szorgalmad meghozza gyümölcsét, és az élet majdnem minden területén sikeres leszel. Éppen ezért nagy lelkesedéssel veted bele magad az új évbe, amit mindvégig kamatoztatni tudsz majd. Természetesen lesznek azért neked is nehéz napjaid, illetve előtted álló akadályod, de kellő elszántsággal mindet sikeresen le fogod küzdeni. Mi több, a lelkesedésed ahhoz is erőt adhat, hogy valami újba kezdjél, ami lehet egy viszony, állás vagy akár szakma is. Lehet, hogy eljött az ideje a kockázatvállalásnak? Ezt már neked kell tudnod!

Kecske

Ebben az évben az elsődleges célod az anyagi és családi helyzeted megszilárdítása lesz. Már év elején rengeteg változás ér, és temérdek lehetőségeket sodor az utadba a Sors. A változások nem mindig lesznek könnyűek, de egyúttal hatalmas fejlődésnek fognak kitenni téged. Családtagjaid a segítségedben lesznek a terheid megkönnyítésében. Törekedj a jövőd megalapozására, amivel további gondoktól szabadulhatsz meg! Figyelned és uralkodnod kell az érzelmeiden, és nem szabad olyan célokat magad elé kitűznöd, amikről te is tudod, hogy nem lehet őket teljesíteni!

Majom

A Majom éve, vagyis a Te éved! Jók a kilátásaid a fejlődésre, optimistán nézhetsz a jövőbe. Most végre teljesülni fog egy régi nagy álmod! Nagyon mozgalmas évet élsz meg, népszerű és kedvelt leszel még azoknak a körében is, akik eddig nem keresték a társaságod. Utóbbiakkal azért jobb vigyázni, mert nem mindegyiknek lesz egyenes a szándéka! Azért a józan, realista gondolkodásoddal minden eléd gördülő akadályt legyőzhetsz. A bolygók szerencsés együttállása ellenére azért nem fog minden az öledbe hullani, ezért céltudatosan és türelmesen haladj céljaid felé!
Kakas

A jó ötleteidet mindig beszéld meg valakivel, mielőtt azoknak a megvalósítására törekednél, mert lehet, hogy bizonyos buktatókat nem látsz előre, míg más igen. Az év első fele ennek eredményeképpen nagy változásokat hozhat az életedben, persze csak ha előtted a céljaidat is kellőképpen átgondoltad. Az év második fele az eddigi kapcsolataidat boríthatja fel, és nagy valószínűséggel valamilyen módon búcsút kell majd mondanod az egyik szerettednek. Ha nem halálesetről van szó, akkor annyit tehetsz ennek elkerülése érdekében, hogy próbálod mindig megőrizni a hidegvéredet, és minden megszólalásodat megfontolnod.

Kutya

2016-ban jó esélyeid lesznek arra, hogy érzelmileg kielégítő, boldog életet élj, azonban ehhez jó néhány kompromisszumot kell kötnöd. Amennyiben nem így teszel, akkor jelentős változások érhetnek az életedben, amikhez egyáltalán nem biztos, hogy fogsz tudni alkalmazkodni. Nehéz éved lesz, fel kell készülnöd a kisebb-nagyobb kudarcokra, de ezt a körülötted lévők többsége nem fogja észrevenni, a szemükben továbbra is erősnek fogsz látszódni. Jobb, ha ezt ki is használod! Szembe kell nézned az akadályokkal, hogy leküzdhesd őket! Arra viszonyt vigyázz, hogy ne vállald túl magad, mert annak csalódás lesz a vége!

Disznó

Az idei évben minden eddiginél magabiztosabb leszel, aminek következtében jelentős sikereket érhetsz el a munka és a párkapcsolatok terén. Fontos, hogy azért ne ess át a ló túlsó oldalára, vagyis az eleve mozgalmas napjaidat ne bonyolítsd tovább, hagyj időt a regenerálódásra is! Ha így teszel, akkor optimistán és önállóan fogsz szembenézni a kihívásokkal, ugyanakkor sose félj segítséget kérni, ha éppen úgy hozza a Sors! A családodra mindig számíthatsz! Ezért jobb, ha te is odafigyelsz rájuk, és mindig készen állsz arra, ha esetleg ők szorulnak segítségre!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close