2017-es szerelmi horoszkóp

Kos

Minden jel arra utal, hogy érdemi fejlődésen megy át a szerelmi kapcsolatod, de rajtad is múlik, hogy milyen irányt vesznek a dolgok. Olyan kihívásokkal kell szembenézned a kapcsolatodban, amelyek megkövetelik tőled az őszinteséget. Hogy képes légy őszinte lenni, természetesen egyrészt el kell ismerned a saját hibáidat is, emellett igyekezned kell megfelelő bizalmat kiépíteni a párod iránt. Ha egyedülálló vagy, a párkeresésben érdemes figyelmesnek lenned – hiszen könnyen meglehet, hogy életed párját közelebb találod meg, mint hinnéd. Ha ábrándokat kergetsz, akkor sajnos meglehet, hogy nem látod a „fától az erdőt”.

man-beach-love-sand

Bika

A 2017-es év leginkább akkor kedvez majd neked, ha szingli vagy, ugyanis jó eséllyel alakíthatsz ki szenvedélyes kapcsolatot. Ez kétségkívül betudható annak is, hogy az egyébként kissé távolságtartó és szolid természeted most közvetlenebbé és élénkebbé válik, így könnyebben felfedezhetnek. Ha már kapcsolatban vagy, akkor is pozitív változásnak nézhetsz elébe, hiszen hajlamos leszel keresni a módot arra, hogy némi színt vigyél a kapcsolatotokba – de emellett továbbra is megbízható maradsz. Továbbra is nehezedre esik viszont elmondanod, ha valamit szeretnél, pedig az őszinteség fontos dolog tud lenni.

Ikrek

Egy szóval lehetne körülírni a 2017-es évet: szenvedélyesség. Egészen új dolgokra vágyhatsz, vagy akár új kapcsolatba is kezdenél, ami azonban nagy kockázatot is jelenthet – ha nem hallgatsz a józan meglátásaidra, bizony bánkódhatsz később…! Másfelől viszont remek alkalom lesz ez az év arra, hogy felpezsdítsd a már meglévő kapcsolatodat, vagy pedig, ha egyedülálló vagy, megalapozz egy újat. Előjöhetnek régi problémák, esetleg korábbi kapcsolatokból származó emlékek is, ezeket igyekezz észszerűen kezelni. Ha valamit nem sikerült lezárnod korábban, próbált elvarrni a szálakat, hogy ne kísérthessen a múlt.

Rák

Egyaránt képes leszel a bensőséges, gyengéd, valamint a szenvedélyes oldaladat is mutatni, amivel egyértelműen sokat fejlődhet a kapcsolatod. Mivel eluralkodhat rajtad az optimizmus, szívesen tervezel majd, de ezek a terveid, ha rosszul kommunikálod őket, a párod számára akár félelmetesek is lehetnek. Így aztán igyekezz megérteni az ő álláspontját is – végső soron, ki tudja, lehet, hogy valóban jobb lassabban haladni. Ha még nincs párod, elsősorban azzal tehetsz azért, hogy megtaláld életed szerelmét, hogy közvetlenebbé válsz mások előtt.

pexels-photo-30995

Oroszlán

Eleinte kicsit döcögősebben alakulnak majd a dolgok, akár kisebb válságot is megélhetsz a párkapcsolatodban. Szerencsére az első néhány hónap után már jó esélyeid lehetnek arra, hogy a már meglévő kapcsolatodat erősebbé tedd, vagy, ha egyedülálló vagy, akkor egy reményteli kapcsolatba lépj. Az év vége felé úgy érezheted, hogy végre minden a helyén van, és boldog párkapcsolatban, illetve családban élsz. Azért, hogy ez így is maradjon, természetesen a mindennapokban is tenned kell – például ne hanyagold el a párod, és légy jelen, amikor szüksége van rá.

Szűz

Többségében örömteli hónapok várnak rád, és annak ellenére, hogy most a megszokottnál kicsit nagyobb lesz az igényed a saját, belső világod megélésére, sok energiád lesz mások számára is. A párod számára bátorító lehet, hogy számíthat rád, így bensőséges és gyengéd időket élhettek át. Ha még nincs párod, főleg a figyelmességeddel és a belső erőddel hódíthatsz most, a visszafogott eleganciád mellett. Ha megfelelően választasz, akár komoly kapcsolatnak is elébe nézhetsz.

Mérleg

Könnyen meglehet, hogy időnként picit magányosnak érzed majd magad, viszont ez akár pozitív változást is hozhat az életedbe. Nagyobb hangsúlyt fordíthatsz ugyanis ennek hatására nem csak a baráti és családi, de a szerelmi kapcsolatodra is. Ami azonban fontos lehet számodra, hogy semmiképpen se kezdj el bizalmatlanná válni, ha erre a másik fél nem adott okot. Sok minden tisztázódhat végre a kapcsolatodban, és ha még szingli vagy, akkor arra számíthatsz, hogy végre körvonalazódik előtted, hogy mire is vágysz igazán. Lehet, hogy több randin is túl leszel, mire azt tudod mondani, hogy olyasvalakit találtál, akivel közös jövőt tudsz elképzelni – de ne add fel túl hamar.

Skorpió

A már meglévő kapcsolatodban főként a közös céljaitok elérésében várhatsz most pozitív változást, emellett azonban arra is számíthatsz, hogy bizalmasabbá és szorosabbá fűzhetitek a kapcsolatotokat. Részedről nem lesz hiánya az őszinteségnek, ahogyan valószínűleg gyanakvó sem leszel – ez pedig szintén kedvezően alakíthatja a párkapcsolatodat. Ha szingli vagy, inkább kisebb, de pozitív változásokra számíthatsz, mintsem áttörő és hirtelen eseményekre – ha azonban kellően érdeklődő vagy, és figyelmes, akkor az év végére akár meg is alapozhatsz egy új kapcsolatot.

pexels-photo-208160

Nyilas

Ha már rég óta vársz rá, hogy kiegyensúlyozottabbá váljon a párkapcsolatod, most itt a lehetőség – hiszen jó eséllyel teljesülnek a várakozásaid. Ebben nem kevés szerepe lesz annak, hogy különösen törődő és nagylelkű lehetsz az év nagy részében, valamint rendkívül érzékeny módon képes leszel átérezni, hogy hogyan érez a párod. Bár lehetnek közöttetek kisebb-nagyobb viszályok is, ezeket főként akkor tudod majd jól kezelni, ha nem csak őszinte, de egyben tapintatos is vagy. Ha szingli vagy, akkor most fogékonyabb lehetsz az új kapcsolatokra, és esetenként annyira az érzelmeid útját járod, hogy akár olyas valakivel is kapcsolatba kezdhetsz, akivel pedig nem igazán tudnád elképzelni a jövődet. Ezzel azért érdemes óvatosnak lenni.

Bak

Bár valószínűleg igazán elfoglalt leszel, mégis sok szenvedélyes pillanatban lesz részed, már csak azért is, mert a fizikai örömök most különösen sokat jelentenek a számodra. Mindez igazán jót tehet a kapcsolatodnak, főleg, ha igyekszel elsimítani a főként az év elején jelentkező viszályokat. Akár nagyobb előrelépésre is számíthatsz a kapcsolatodban, legyen szó bár eljegyzésről, házasságról vagy akár a közös tervek körvonalazódásáról. Ha egyedülálló vagy, most számtalan alkalmad nyílik az ismerkedésre, amit jó eséllyel könnyedén fel is ismersz majd. Főként a nyár elején és végén van esély a nagyobb változásokra.

Vízöntő

Könnyedség és játékosság jellemzi majd az együtt töltött idő egy nagy részét, de azért ne engedd elsiklani a jelentőségteljes pillanatokat sem – ugyanis ilyenből is akad jó pár! Most nagy szereped lehet abban, hogy hogyan alakul a kapcsolatod, hiszen ha visszaemlékezel, bizonyára eszedbe jut néhány apróság, amit ma már másképpen tennél. Ha elég őszinte vagy magadhoz, és a jövőben elkerülöd ezeket a kisebb-nagyobb hibákat, akkor jó eséllyel fejlődni fog a kapcsolatod. A beszélgetések során a humor ugyan üdítőleg hat, de a komoly problémákat semmiképpen ne kezeld gúnyos vagy szarkasztikus felhanggal! Szingliként is sok érdekes lehetőség jön veled szembe, gyakran olyan helyeken is, ahol pedig nem is számítanál rá. Újdonság lesz az is, hogy ösztönösen ráérzel, kire van szükséged igazán, ami aztán egy remek kapcsolathoz vezet.

Halak

Ha teret hagysz az érzelmeidnek, akkor 2017-ben számtalan rendkívül izgalmas és romantikus helyzetet élhetsz át, néhány pillanatra akár egy romantikus regényben is érezheted magad. Azért ne feledd, hogy a párkapcsolatban nem csak örömök és élvezetek vannak, hanem felelősség is, így a heves érzelmek közepette se dobd sutba a józan ítélőképességed. Jó eséllyel nem okoz majd gondot számodra, hogy megnyílj a párod előtt, és igazán őszinte legyél, cserébe pedig ő is könnyebben fordul hozzád őszintén. Ha szingli vagy, most különös vágyat érzel a hódításra, így aztán belefuthatsz olyan kapcsolatokba is, amelyeket később megbánhatsz. Ha azonban elkerülöd a kényes helyzeteket, akkor igazán nagy lehetőségeid lesznek arra, hogy most megalapozz egy érdekes kapcsolatot.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close