2018-as éves horoszkóp

Kos

Nyugodt időszak elé nézel, ez az év igen előnyösen fog indulni számodra. Most lehetőséged nyílik minden célod elérése, de ezért tenned is kell, és bizony kihívások elé fogsz kerülni! Ezzel együtt a mélyebb önmegismerés útjára lépsz, amit a bolygók állásai lassítani fognak. Ettől azonban nem kell megijedned, mivel ez több elmélyülésre, kitartásra késztet. Ez az ösztönös, szexuális természeted jobb megértésére és a dolgok mélyére ásására, nyomozásra, szakértelmed fejlesztésére is lehetőséget ad.

Bika

Ez az év az életed számos területén megváltoztatja majd a gondolkodásmódodat, és új szemmel tekintesz majd a régi dolgaidra. Az intimitás, a szexualitás, a kapcsolatok előkelő helyre kerülnek az életedben. Bíznod kell a saját vonzerődben, szépségedben, bájadban, mivel ez az év új szerelmet hozhat az életedbe! Számos nehézséggel kell majd megküzdened, de ezek csak új erőt adnak, hogy szembe nézhess eddigi félelmeiddel. Légy célratörő, mert csak így érheted el, hogy ezúttal tényleg komolyan vegyenek!

Ikrek

Az eddig bizonytalannak tűnő dolgaid idén elrendeződni látszanak. Végre a helyére kerül minden, ezáltal egy nyugodtabb év veszi kezdetét, mint az előző. Ugyanakkor ennek az eléréséhez mindenképpen ki kell használnod az összes lehetőségedet! Ezért az egészségre, a hétköznapi ügyek szervezésére és a munkára egyaránt nagy energiákat kell mozgósítanod! Továbbá szükséged lesz nagyobb összeszedettségre, mentális rugalmasságra és az önpusztító életmód felszámolására is! Sajnos értékrendbeli különbségek miatt több összetűzésre is kell majd számítanod, de neked akkor is ki kell tartanod!

Rák

Az előrejelzések alapján nagyszerű év elé nézel, mivel az eddig bizonytalannak tűnő dolgaid elrendeződni látszanak. Végre a helyére kerül minden, ezáltal egy nyugodtabb év veszi kezdetét, mint a tavalyi. Emberi kapcsolataid tele lesznek szenvedéllyel, ám csak óvatosan, mert ezek szerencsétlen kalandokba is sodorhatnak téged, vagy olyanokba, amelyek sehová sem vezetnek!Azok a tevékenységek okozhatnak nagyobb örömöt, amelyek nehéz feladatok elvégzésére, nagy és kreatív erőfeszítésekre serkentenek.

Oroszlán

Egy igazán inspiráló, és sikerekben gazdag éved lesz. Optimistán állsz a dolgokhoz, amely az élet minden területén hasznos, így számos pozitív élményben lesz részed. Továbbra is távlatokban gondolkodsz, gyakorlatias és találékony leszel, aki mindig megtalálja a legjobb megoldást. Kezedben minden arannyá válhat, megérezheted teremtő erődet, amivel gyarapíthatod vagyonodat és erőforrásaidat is stabilan kihasználhatod. Teljes sikert azonban majd csak akkor érhetsz el, ha odafigyelsz a környezetedre és másokra is!

 

Szűz

Ideje, hogy tisztába kerülj magaddal, és rájöjj arra, hogy mi is a célod az életben! Fedezd fel a rejtett képességeidet! Ne hátrálj meg az eléd kerülő akadályoktól, és merd megtapasztalni a határaidat, hogy eredményes és boldog évet zárhass majd! Tele leszel végtelen számú lehetőségekkel és izgalmakkal az élet minden területén. Természetesen a sikerért azonban ebben az évben (is) meg kell küzdened, mert nem jön az magától!Mivel környezetváltozásra is szükséged lesz, ezért kedvet kaphatsz az utazáshoz, az íráshoz és az otthonod átalakításához vagy lakhelyváltozáshoz. Ugyanakkor a 2018-os év több rokoni, családi eseményt, nehézséget, vitát is hozhat, amire ingerlékenyebben, kritikusabban reagálhatsz.

Mérleg

Energikus, változásokkal teli lesz számodra 2018, aminek köszönhetően közelebb kerülhetsz majd a szeretteidhez. Olyan új tervekkel állsz elő, melyekhez nem a megszokott megvalósítási módot választod, ezzel környezetedet is meglepve. Próbálsz kitörni a hétköznapi szürkeségből, és meglepően határozott leszel. A változások elfogadása adja meg számodra a stabilitást. Ne vidd túlzásba önmagad tökéletességének hajszolását, mert énközpontúvá tehet! Fontos, hogy felismerd azt, milyen hatalmas belső energiával rendelkezel, ezáltal milyen sok embernek tudsz segíteni, inspirálni, lelkesíteni!

Skorpió

Sok személyes változást tartogat számodra az év, ami sok energiát fog felemészteni, de ne aggódj, mert az univerzum gondoskodott arról, hogy legyen honnan töltődnöd! A csillagok állása ugyanis segít, így páratlan sikereket érhetsz majd el. A pesszimista hangulatodból, ha lassan is, de ki fogsz lábalni, mivel pozitív irányt mutat a dolgaid alakulása. Ennek ellenére alapvetően produktív, lendületes, intenzív évre számíthatsz. Anyagi helyzeted rendezése elsődlegessé válik, nagyobb nyomás is nehezedhet rád, ezért az anyagi világban való biztonságod megalapozásának éve lesz.

Nyilas

Hatalmas változások és néha igen kemény döntések várnak rád, ám ezek által úgy érzed, hogy az élet minden területén kiteljesedhetsz. Egy számodra kedvező időszak veszi kezdetét, használd ki a kínálkozó lehetőségeket! Nagy változások előtt állsz. Az élet azért néha igen kemény helyzetek elé fog állítani, de ne aggódj, mert meg fogod találni a módját, hogy miképpen cselekedj ezekben a kritikus pillanatokban! Hatalmas bizonyítási vágyad arra ösztönöz majd, hogy megmutasd, mire vagy képes.A valósággal való erőteljes kapcsolódás segít az egzisztenciális és materiális vágyaid elérésében.

Bak

Egy életszakasz lezárását hozza a 2018-os év, személyiséged nagy átalakuláson megy keresztül. Ez elszigeteltség-érzetet is hozhat, ugyanakkor a spirituális fejlődésed központi szerepet fog betölteni az életedben. Ezoterikus témákban utazhatsz akár szó szerint is, új tanulmányokba kezdhetsz vagy a meglévőket sikeresen lezárhatod.  Idén többször is nehéz döntést kell hoznod egy jövőbeni biztos fejlődés érdekében. Törekedj arra, hogy mindent a helyén kezelj majd, így önbizalmad csak erősödhet és a szerencse is pártfogásába vesz. Nagy nyomás alól szabadulsz fel lassan.

Vízöntő

Számodra a 2018-os év csupa meglepetést tartogat, és a szociális életed is megélénkül. Sok új ismerőst szerezhetsz, de törekedj az egyensúlyra! További változásokra számíthatsz, és még mindig fenyeget a kiborulás veszélye. Azért még nyugodtan álmodhatsz nagyot, mert elképzelésednek megvalósításához jó gyakorlati érzékkel nyúlsz, és a szerencse is melletted áll.Figyelmednek éppen ezért a hosszabb távú jövőre kell, hogy irányuljon. A legfontosabb kihívást az jelentheti, hogy felismerd azt, hogy miben szeretnél fejlődni. Ha már megalapoztad a helyedet a társadalomban, akkor tudd meg, hogy mivé szeretné válni 2018-ban.

Halak

Nagyszerű lehetőségek várnak rád 2018-ban, viszont ezzel együtt rengeteg tennivaló és kevés elegendő időd lesz rájuk. Egyedül talán kreativitásod lesz az, ami visszahúzhat, de ne aggódj, a siker nem várat sokáig magára! A szakmai ambíciók, a jövő és a saját értékrend újraépítése elsődleges helyet foglal el, ugyanakkor kihívásokkal teli évre számíthatsz. Félelmeid ebben az évben lassan, de biztosan feloldódnak. A valóban fontos dolgokat semmiképpen sem szabad szem elől tévesztened, különben széteshetnek. Vándorlási kedved megnőhet, az irányt akár külföld irányába is veheted.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close