A Kakas éve pozitív változást ígér

Január 28-án veszi kezdetét a kínai újév, ezzel búcsút intünk a Majom évének, és a Kakas évét köszönthetjük. A Majom évében megfigyelhető javuló tendencia várhatóan folytatódni fog, és ha kíváncsi, pozitív és céltudatos szemléletmóddal kezdjük a Kakas évét, valószínűleg sikerül sikereket és egyensúlyt elérnünk az életünkben.

pexels-photo-41041

Patkány

A Kakas évében törekedj arra, hogy kitartó és céltudatos légy, az esetleges kudarcokat pedig ne próbáld meg nem történtként kezelni, hanem gondold át, hogy mi lehet az, amit később másként tehetnél. Fontos azonban, hogy ne is rágódj a hibák miatt: ha kis lépésekkel is, de előre haladhatsz az élet több területén. Pénzügyekben lehetőleg ne kockáztass nagyot, a szerelemben, párkapcsolatban kifizetődik, ha kezdeményezel, vagy némi lendületet viszel a kapcsolatotokba.

Bivaly

A Kakas éve remek lehetőséget nyújt a tanulásra: új ismeretek, élethelyzetek jönnek majd veled szembe. Emellett új ismerősök, és akár barátok is, akik hasznos segítséget, támogatást is jelenthetnek az életedben. Az új barátok és ismeretségek olyan új, friss nézőpontból láthatják a helyzeted, amely jelentős javulást hozhat az életedbe, így ne félj tanácsot kérni, és akár megfogadni azt. A szerelmi életedben, illetve a párkapcsolatodban most főként apróbb, de kellemes változásokra számíthatsz, sok örömteli pillanattal. A munkádat illetően ne félj a változástól, viszont ne vágj bele semmibe úgy, hogy előzőleg nem gondoltad át az esetleges következményeket.

Tigris

Mindig kis, biztosan teljesíthető célokat igyekezz kitűzni magad elé ebben az évben, a nagy rizikókat pedig lehetőleg ne vállald. Érdemes elkerülnöd a hitel felvételét is, főleg, ha nem fontos dologra, hanem luxuscikkekre vagy szórakoztató termékekre költenéd a pénzt. Ha tudsz, jól teszed, ha spórolsz. A szerelmi életedben főként azzal érhetsz most el eredményt, ha mélyebbé igyekszel tenni a már meglévő kapcsolatot, de szingliként akkor is elég jók az esélyeid, ha új kapcsolatba lépnél.

Nyúl

Ez az év remek alkalom lesz arra, hogy kissé magadba nézz, jó eséllyel közelebb kerülhetsz önmagad megismeréséhez. Ez az élet minden területén meghozza gyümölcsét, hiszen amint kiaknázod a jó tulajdonságaidat, és igyekszel ott erősíteni, ahol erre szükség van, a pénzügyeid, karriered és a párkapcsolatod tekintetében is hosszan tartó javulásnak nézhetsz elébe. A tétlenség idejének is vége, és végre elérkezett az idő, amikor igazán a kezedbe veheted az irányítást: logikus keretek között nyugodtan próbálj újítani, kreatívan viszonyulni az élet kérdéseihez, és a szerelemben is kezdeményezz bátran.

pexels-photo-289706

Sárkány

A szerencse a megszokottnál többször pártolhat melléd, ami nagy előrelépést, de akár hatalmas bukást is eredményezhet. Utóbbi akkor következhet be, ha túlzottan is elbízod magad, és úgy kockáztatsz, hogy figyelmen kívül hagysz mindenféle racionalitást. Ha viszont megfontolt, mégis kezdeményező maradsz a mindennapok során, úgy az élet számos területén igen pozitív változásoknak nézhetsz elébe.

Kígyó

Még ha nem is te leszel most a legszerencsésebb, igazán jó esélyekkel kezdheted az évet, főleg, ha kitartóan keresed, hogy miként érhetnél el fejlődést. Számodra ez az év tökéletes lehet arra, hogy mindenben kissé az átlagoson felüli előrelépéseket tapasztalj, bár tenned is kell ezért. A szerelmi kapcsolatodra valószínűleg sok időt kell áldoznod, ahogyan a karrieredet illetően is előfordulhat, hogy a szokottnál keményebb munkára kell készülnöd, de most különösen is megtérül a befektetett energia.

Ez az év aligha a pihenés éve lesz számodra, hiszen többször is küzdened kell azért, hogy sikereket érj el – ez a küzdelem viszont erősebbé tehet, így a jövőben könnyebben boldogulsz majd. Most különösen is fontos, hogy ha túl sok akadály kerül eléd, és fáradtnak, elcsigázottnak érzed magad, ne mások bánják azt, és ne légy ingerült a hozzád közel állókkal. Ha egyedül töltött időre, vagy több megértésre van szükséged, azt mindig egyértelműen mondd el másoknak, hiszen a felesleges viták csak tovább szívják az energiáidat. A párkapcsolatodban könnyen meglehet, hogy komolyabbra fordulnak a dolgok, ha pedig még nincs párod, főleg a nyár elején van nagy esélyed arra, hogy rád találjon a szerelem.

Kecske

Soha ne kezdj bele úgy egy nagyobb feladatba, hogy előzőleg nem készültél fel rá! Ha úgy döntesz, hogy belevágsz valamibe, akkor légy alapos, és elkötelezett a terved iránt – vidd is véghez azt, amibe belekezdtél! A kreativitás és a leleményesség most nagyon kifizetődő lehet, főként, ami a pénzügyeket és a karrieredet illeti. A szerelemben főként a helyzet tisztázódására számíthatsz, végre rájössz, hogy mit szeretnél, és ha még szingli vagy, az év végét már akár egy komolyabb kapcsolattal is zárhatod.

Majom

A kísérletezés és az új dolgok felfedezése, ha előrelátással párosulnak, igazán kedvező fordulathoz vezethetnek. Ne félj ismerkedni, de azért túlzottan naiv se légy: ilyen módon új barátokra, ismerősökre tehetsz szert. A karrieredet illetően lehet, hogy új irányt vesznek a dolgok, de jó eséllyel ezt most könnyen fogod venni. A pénzügyeidben akkor érhetsz el gyarapodást, ha a némiképpen kockázatosabb ügyleteket elsősorban hosszabb távú befektetés céljából kíséreled meg – ez azonban egyben azt is jelenti, hogy túl nagyot nem érdemes kockáztatnod, hiszen a közeljövődre is gondolnod kell. A szerelmi életedet illetően főként nyáron várhatsz izgalmas fejleményeket.

Kakas

Végre nem csak a mindennapok gondjain kell agyalnod, hanem jut időd arra is, hogy szebbé, tökéletesebbé, kiegyensúlyozottabbá tedd a számodra fontos dolgokat. Akár a párkapcsolatodról, a karrieredről, vagy a lakókörnyezeted fejlesztéséről van szó, most végre lesz időd és lehetőséged a részletekre is figyelni, és úgy zárni az évet, hogy igazán elégedett lehess ezekkel. Most igazán aktív életet élhetsz, és bátran kezdeményezhetsz, ötletelhetsz. Ha szingli vagy, próbálj aktívan párt keresni, ha pedig kapcsolatban vagy, apró figyelmességekkel érhetsz el javulást a kapcsolatotokban.

pexels-photo-293029

Kutya

Itt az ideje, hogy magad alakítsd az életedet, és aktív, kezdeményező módon próbálj javulást elérni. Nem kell mindent azonnal, gondolkozás nélkül úgy elfogadnod, ahogyan mások azt megmondják, mert könnyen meglehet, hogy a te nézőpontod lesz az életképesebb. Ne ragaszkodj ugyanakkor mindenáron a saját igazadhoz sem, lehetőleg légy rugalmas, és még inkább, józan ebben a tekintetben. Ha szingli vagy, bizony rájöhetsz arra, hogy közelebb van hozzád a szerelem, mint gondolnád! Akkor is előfordulhat, hogy egészen kézenfekvő dolgok kerülték el a figyelmed, ha kapcsolatban vagy.

Disznó

Nagy szerencse most számodra, hogy sok ajándékban lesz részed az élettől – sokszor meglehet, hogy igazán könnyen zsebeled be a sikereket. Ne félj egyedi és kreatív lenni, hiszen az igazán újszerű ötletek azok, amelyek nagy sikerekhez vezethetnek. A pénzügyeidben a megfontoltságról ugyan semmiképpen nem érdemes lemondanod, de a pénzügyi biztonságod megőrzése mellett próbálkozhatsz befektetéssel is. A szerelmi életedben most úgy tűnik, végre sok minden körvonalazódik, és ha szingli vagy, akkor valószínűleg olyan kapcsolatba léphetsz, amely hosszú távon is gyümölcsöző lehet.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

loading...