A megbízható Szűz

 

Szereted, ha meg lehet bízni másokban, de cserébe úgy élsz, hogy benned is meg lehessen bízni. A hétköznapokban elképesztő pontossággal végzed mind a magánéletben, mind pedig az iskolában, munkahelyeden felbukkanó feladataidat, és jóformán alig panaszkodsz emiatt.

A kitartásodért és csodálatos ötleteidért, valamint a soha nem lankadó lelkesedésedért sokan felnéznek rád, és valljuk be, van is miért. Remek vezető válhat belőled, de megbízható személyiséged miatt nem csak az alkalmazottak, hanem adott esetben a főnököd is tisztelhet téged. Szintén hatalmas előny, hogy már-már maximalista személyiséged mellett mégsem vagy hűvös vagy távolságtartó, hanem nagyon is kellemes, barátságos társaságot jelentesz mások számára.

Mégis érdemes figyelmeztetned magad néha: bárki követhet el néha hibákat. Persze, igyekeznünk kell ezt elkerülni, ha azonban mégis elrontottál valamit, sajnos hajlamos lehetsz túlzottan kétségbe esni. Ilyenkor próbálj túljutni a problémán, ha egyedül nem megy, akkor kérj segítséget valakitől.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close