A Szűz nem csak ügyes, de élvezi is, ha alkothat

A Szűz többnyire szívesen alkot valamit, és szeretni, ha a saját két kezével teheti ezt. Bár könnyen meglehet, hogy az írásban is nagyon kreatív, vagy kifejezetten jól zenél, mégis az kapcsolja ki igazán, ha például rajzolhat, kézműveskedhet, esetleg szobrászkodhat. És ebben is a legjobb!

pexels-photo-194074

Mivel rendkívül praktikus, ezért különösen szereti, ha az elkészített kisebb-nagyobb projektjeinek gyakorlati haszna is van. Legyen szó egy szép díszről, vagy egy szépen fabrikált bútordarabról, nagy büszkeséggel tölti el az is, ha másoknak megmutathatja, mit sikerült alkotnia.

Tanácsok a Szűznek:

  • A kézműves elfoglaltságok, sütés-főzés, rajzolás, festés, szobrászkodás és barkácsolás stresszoldásnak is kiváló lehet, ráadásul segít arra, hogy könnyebben tudj összpontosítani. Ha teheted, alkoss minél többet!
  • Soha nem késő elkezdeni egy új hobbit! Ha úgy érzed, az egyik korábbi hobbid már unod, bátran próbálkozz valamilyen másik, szintén kézműves elfoglaltsággal.
  • Nem csak maga az alkotás okozhat örömet, de az elismerés is. Ha valami igazán szépet készítettél, fotózd le, és egy blogon, esetleg közösségi oldalon tedd közzé.
Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close