Augusztusi horoszkóp

Kos

Engedd, hogy ebben a hónapban a szíved vezessen! Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem kellene mérlegelned a döntéseid súlyát, ugyanakkor kellemes meglepetések is várhatnak rád, ha nem csak a puszta logikádra hallgatsz. A hónap közepén úgy érezheted, hogy nagy rajtad a nyomás, de ügyelj rá, hogy emiatt ne légy másokkal ellenségesebb, mert azzal többet veszíthetsz, mintha kissé rosszabbul sülnének el a dolgok, mint vártad. A hónap végén valami újdonságra vágysz, érdemes új ízeket kipróbálnod, új helyekre ellátogatnod, vagy akár új embereket megismerned!

fashion-person-woman-summer

Bika

Igyekezz minél nyitottabb lenni, de természetesen mindezt úgy tedd, hogy az értékrendedet azért ne borítsd fel teljesen. Remek dolgok történhetnek veled, ha próbálsz megérteni másokat, és minél rugalmasabb igyekszel lenni. Ebben a hónapban a szokottnál is védelmezőbben léphetsz fel, ami egyrészt nagyon jó, másrészt viszont nem árt óvatosnak lenned – ugyanis akár ok nélkül is féltékenykedhetni kezdhetsz, aminek szörnyű következményei lehetnek. A hónap vége felé zavarba ejtő helyzetben találod magad, ráadásul nem javít sokat a hangulatodon az sem, hogy egy ismerősöddel kissé összezörrensz, ha nem teszel ez ellen valamit. Ugyanakkor néhány nap elteltével minden visszaállhat a rendes kerékvágásba.

Ikrek

Nem indul a legfényesebben az augusztus, legalábbis abból a szempontból nem, hogy kissé fáradtnak, esetleg még lehangoltnak is érezheted magad. Ha azonban időt szánsz magadra, és elmélyedsz a gondolataidban, sikerülhet felülkerekedni a nyomasztó érzéseken, és sokat gazdagodhatsz. Számodra ez a hónap tökéletes alkalom a tanulásra – legyen szó bár egy új hangszer kipróbálásáról, nyelvtanulásról, egy személy (akár önmagad) alaposabb megismeréséről, vagy akár a szeptemberben kezdődő iskolára való felkészülésről. Érdemes is kihasználnod ezt a remek helyzetet, hiszen a tanulással nem csak te magad válsz még nyitottabbá, de a világ is „tágul” körülüttet.

Rák

Aligha kezdődhetne kedvezőbben számodra ez a hónap: tele vagy ötletekkel és tervekkel, de szokatlanul egyediek a meglátásaid is. Bár számtalan dolog örömet okoz neked, a legtöbb boldogság mégis abból származik számodra, ha a szeretteiddel lehetsz, és róluk gondoskodhatsz. Ha valakivel összevesznél, ne feledd el, hogy ez még nem feltétlenül jelenti a kapcsolatotok végét – csak meg kell tanulnod megbocsátani, vagy adott esetben bocsánatot kérni. A hónap végén érdemes pihenned néhány napot, de enélkül is energikusan zárhatod az augusztust.

nature-summer-sun-leaf

Oroszlán

Úgy érzed, hogy hihetetlenül energikus vagy ebben a hónapban? Akkor érdemes lehet belevágnod valami izgalmas vagy érdekes újdonságba! Ráadásul most úgy tűnik, hogy a barátok vagy a szeretteid is végig melletted állnak, így igazán magabiztos lehetsz. Mégis, érdemes lehet kerülnöd az olyan tevékenységeket, amelyeket nem érzel a saját ügyednek, mert később megbánhatod, hogy ennyi energiát áldoztál valaki más ötleteire, miközben saját terveidet elhanyagoltad. A legjobb természetesen az lenne, ha az energiád elosztva a saját és mások projektjén is tudnál dolgozni. A romantikus kapcsolataidat illetően augusztusban szintén kedvező változást élhetsz át.

Szűz

Ez a hónap a döntésekről szól – az élet több területén is fontos döntések elé kerülhetsz, ugyanakkor, ha jól választasz, mind karriered, mind pedig kapcsolataid kedvező változáson mennek át. Az általad megszokott rutinról is lehet, hogy le kell majd mondanod, sőt, talán valami egészen új dologba kell belekezdened. Ha már tudod, hogy mivel gyűjthetsz erőt és bátorságot, könnyebb lesz a dolgot, ha azonban nem, akkor érdemes kipróbálnod, hogy mi az a hobbi vagy elfoglaltság, amelyik megnyugtat. Talán az is elég, ha teázgatással, olvasással töltesz el néhány órát, vagy találkozol néhány barátoddal.

Mérleg

Mások még nyaralnak, és a lábukat lógatják, de te valószínűleg kifejezetten elfoglalt leszel – megnyugtat azonban, hogy fontos cél vagy jó ügy érdekében vagy ilyen aktív. Szerencsére általában bírod a tempót, de néha próbálj lazítani is egy kicsit. Az apró részleteket bizonyára nem lesz időd megfigyelni, így egy-két nagyon fontos apróság is elkerülheti a figyelmedet, amiért kellemetlenül érzed majd magad. A hónap végén úgy érzed majd, hogy ideje lassítani a korábbi, sietős tempón – és milyen igaz!

Skorpió

Végre alkalmad nyílik arra, hogy az egyedi gondolataidat és kreativitásodat igazán megcsillogtasd – valószínűleg élvezni fogod, hogy kíváncsiak az ötleteidre. Lehet, hogy egyes napokon nem lesz kedved kimozdulni a lakásból, de végtére is legalább alkalmad nyílik filmet nézni, vagy olvasni egy kicsit. Az „összeesküvés-elméletek” valósággal az agyadra mehetnek – szinte mindenkiben és mindenben felfedezni vélsz valami gyanúsat. Ha nem szeded rendbe az ilyen gondolataidat, még a végén ellenségeket gyűjtesz magadnak, így nem árt, ha kissé „jóhiszeműbb” próbálsz lenni. A szerelmi és emberi kapcsolataidban is javulást hozhat ez a hónap.

pexels-photo-111085

Nyilas

Rég óta vársz már arra, hogy legalább egy picit szerencsésnek mondhasd magad, és végre el is jön annak az ideje, amikor végre szerencsésnek mondhatod magad. Ez azonban nem szabad, hogy túl könnyelművé tegyen, és ahelyett, hogy az életben a rövid távú sikereket próbálnád elérni, a hosszú távú célodra is hangsúlyt kell fektetned. Ha él a közelben családtagod, érdemes lehet meglátogatnod őt, ha nem, akkor pedig a barátokat érdemes felkeresned. A hónap végén olyan helyzetbe kerülsz, amikor könnyen kísértésbe eshetsz, de ha fontosak számodra az elvek és értékek, amelyeket követsz, végül nem teszel semmi olyat, amit megbánsz később.

Bak

Meglehetősen vegyesen alakul számodra ez a hónap. Először is egy nagy fordulat következik be az életedben, amely ugyan megriaszthat téged, de hosszú távon akár még jól is járhatsz vele. Nagy lesz az igényed arra, hogy találkozz olyanokkal, akik úgy érzed, megértenek téged, ezért érdemes valamilyen módon felvenned velük a kapcsolatot – ha másként nem, akkor telefonon vagy e-mailben, levélben is. Bár a hónap végén a családi kapcsolataid kuszának tűnnek, szerencsére képes leszel visszaszerezni az uralmat a helyzet felett.

Vízöntő

A hónap talán nem kezdődik zökkenőmentesen, de annyira határozott vagy, hogy lehetetlennek tűnik, hogy végül ne úgy alakuljanak a dolgok, ahogyan elképzelted. Persze, a küzdelem után igényeled majd a kikapcsolódást, és jól teszed, ha néhány szabad órádban magadra is szánsz egy kis időt. Lehet, hogy egy korábbi döntésedet megbánod, de szerencsére továbbra is lehetőséged van a megfelelő utat választani, ha ezen már nem is változtathatsz. Igyekezz észrevenni, ha mások pozitív dolgokat mondanak neked vagy rólad, hiszen ez is erőt ad számodra.

Halak

A szerelmi és emberi kapcsolataid szempontjából egészen jól indul a hónap, de hogy később is hasonlóan alakuljanak a dolgok, azért neked is sokat kell tenned. Az anyagiak szempontjából már nem ilyen szerencsés a helyzet, ugyanis arra számíthatsz, hogy több pénzt kell majd költened, mint általában. Ugyancsak számíthatsz arra, hogy valahonnét kisebb-nagyobb támadás ér majd, így nem árt óvatosnak lenned. Ha végül mégis megbántottak, keress fel valakit, aki közel áll hozzád, és akinek elpanaszolhatod, hogy mi történt veled. Most különösen fontos az is, hogy ne rejts véka alá a tehetséged, mert az végre fordulatot hozhat számodra.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close