Február havi horoszkóp

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Ne engedd, hogy egészen mások szabják meg, mit tegyél! Elsején és másodikán számíts pozitív visszajelzésekre, nyolcadikán és kilencedikén pedig hagyatkozz a logikádra és próbálj minél nagyobb szellemi frissességet elérni! Tizenkettedikén és tizenharmadikán könnyen elkaphat a kalandvágy, ekkor már érdemes az intuícióidra hallgatni, de az érveket és tényeket se söpörd félre. A Valentin nap szerelmi életedben valószínűleg nem hoz nagy változásokat – huszadikán és huszonkettedikén azonban tartsd nyitva a szemed – és szíved! A hónap végén ne feledd el, hogy másoknak is szüksége lehet a lendületedre, energiádra – nyújts segítséget nekik.

pexels-photo-287222

Bika (IV. 21. – V. 21.)

Ha a hónap első napjaiban úgy érzed, nem értenek meg téged, ne bátortalanodj el. Légy empatikus, de határozott, ismerd el mások igazát, de a sajátodat is hagyd érvényesülni. Hatodikán és hetedikén meginoghatnak a korábban szilárd eszméid, de ne félj rendezni magadban az értékrendedet – ami értékes, óvd meg, ami pedig csak „kacat”, annak fordíts hátat. A hónap közepén népszerű lehetsz, a hónap végére pedig munkahelyeden érhetsz el kiváló eredményeket.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

A rejtélyek és misztikus ideák szerelmeseként le fog nyűgözni a hónap első napjaiban egy – vagy több – olyan személy, akiket különleges titkok lengnek körül. Fékezd a kíváncsiságodat annyira, hogy ne légy tolakodó vagy illetlen. Hatodikán és hetedikén egészen elfáraszthat a munka pontos elvégzése, de ha ezen sikeresen túljutsz, érdekes helyekre kalauzolhatnak el barátaid, ahol visszanyered az energiád. Huszonkettedikén és huszonharmadikán örömmel fogadod mások dicséreteit, a hónap legvégén pedig legjobb, ha nem veszed nagyon a szívedre a nehéz helyzeteket, kellemetlenségeket.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

A hónap első napjaiban – ha a benned rejlő kreativitást kamatoztatod – pénzre tehetsz szert. Tizedikén úgy tűnhet, a dolgok végre a megfelelő vágányban haladnak tovább, s noha érhet kritika, vizsgáld meg, hogy azért bírálnak-e, mert helytelen dolog tettél, vagy pedig azért, mert irigyek. Huszonkettedike körül érdekes ötleteid támadhatnak, melyek akár több problémád megoldásához is közelebb vezethetnek. A hónap legvégén kételkedni kezdesz magadban – ekkor lehetőleg ne találkozz olyanokkal, akik kételyeidet csak tovább növelnék.

pexels-photo-25112

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

Ápold közeli kapcsolataidat az első napokban, nyolcadikán és kilencedikén pedig igyekezz minél bátrabban átvészelni a munkahelyi viszályokat és összezörrenéseket. Mozdulj ki a hónap közepén, hogy végre feltöltődhess egy kissé a nehéz időszak után, huszonkettedikén és huszonharmadikán pedig készülj fel egy emlékezetes találkozásra. A hónap utolsó napjaiban ünnepeld meg mindazokat az embereket, akik sikereid elérésében segítettek – ezzel önmagadról is pontosabb képet alkothatsz.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

A szerelem terén most nem árt a szokásosnál jobban odafigyelned. Nem szabad egyből a másik torkának ugrani. Gyakorolj egy kis elfogadást és türelmet. Amennyiben így teszel, csodás dolgok történhetnek meg veled. Régóta tartó kapcsolatodban újra fellángolhat a tűz, ismét átélheted azokat az érzéseket, amelyeket a románc elején annyira imádtál. Párod előzékenységének és kedvességének köszönhetően olyan boldognak érezheted magad, mint eddig soha. A nagy lebegés közepette azért mindenképpen figyelj arra, hogy a közlekedési szabályokat ne hágd át, hiszen a hónapban nagy a veszélye annak, hogy megbírságolnak.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Szeretsz utazni, a hónap első napján pedig már legszívesebben foglalnád is le a szállást és a jegyeket – noha nem kell teljesen megfékezned kalandvágyad, ne ess túlzásokba. Érdekes romantikus élményben lehet részed a hónap hetedik-kilencedik napján. Kimerültnek érezheted magad a hónap közepére, de ne feledkezz meg róla: nem csak te dolgoztál keményen. A hónap végén szánj elég időt magadra – érkezz nyugodtan, elmélkedj, vagy alkoss valami érdekeset.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

Elseje és másodika kihívásokat rejt magában, mindez azonban nem számít, hiszen végig tudod, megoldásukra kell, hogy legyen valamilyen mód. Nyolcadikán és kilencedikén segítség érkezhet, de ha nem figyelsz, akár el is üldözheted magadtól azt, aki egyébként a javadat akarja. Tizenegyedikén körül elfoghat az érzés, hogy valami izgalmasat csinálj, de rezignáltságod megakadályozhat benne – jobb, ha inkább próbálsz lelkesedni egy kicsit. Tizennyolcadikán egy különleges eseményt tapasztalhatsz meg, míg ha a hónap legvégén kissé magadba nézel, egészen új dolgokat fedezhetsz fel.

snow-winter-christmas-deer

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

Nem kezdődik túl jól a február számodra – könnyen akadályokkal találhatod szembe magad, amiket  legszívesebben inkább elkerülnél. Tizedike körül különleges motivációt kapsz többektől, s érdekes, új metaforákra figyelhetsz fel. A tizennegyedike unalmasnak tűnhet, ha azonban jobban a dolgok mögé nézel, felfedezhetsz valami egészen izgalmasat. Tizennyolcadikától kezdődően rövid ideig szigorúbb lehetsz másokhoz, mint általában – fontos, hogy nyers, modortalan azért ne légy! A hónap végére ingerült lehetsz, de érdemes relaxálnod egy kicsit, hogy ne légy „kellemetlen társaság”.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Kirekesztve érezheted magad elsején és másodikán – talán nem tudsz a fősodorral haladni, de a magányodat enyhítheted, ha a hozzád legközelebb állókkal töltesz időt. Harmadikától ötödikéig remek napoknak nézhetsz elébe, szinte minden értelemben. A hónap közepe előtt konfliktushelyzetbe kerülhetsz, ennek megoldásához empátiára és logikára is szükséged lesz. Huszadikán emlékezz rá: nem feltétlenül csak te mutatsz érdeklődést egy-egy probléma iránt. A hónap legvégét töltsd mások társaságában, ha szeretnél feltöltődni egy kicsit.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

A hónap első napjain szánj sok időt a barátaidra, s ha lehetőséget van új kapcsolatokat építeni, most ne mondj le ennek lehetőségéről. Ötödikétől hetedikéig megnyerő stílusoddal, meggyőző érveiddel sokakban bámulatot kelthetsz, a veszekedés helyett azonban többet profitálhatsz egy intellektuális vitából vagy beszélgetésből. Tizenötödike körül barátságosságot gyümölcsöző hatását megláthatod a személyes életedben. Huszonkettedikén és huszonharmadikán légy nyitott a változásokra, de figyelj alaposan a környezetedre, és merj nemet mondani, ha kell. A hónap legutolsó napjait nagy valószínűséggel érdemes mások megsegítésével töltened.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Új csoportok keletkeznek és bomlanak fel – ne bánd, ha nem te leszel a központi elem. Örömet jelenthet számodra, ha csendesen szemlélődsz, és megérted, hogyan működnek az általad látott intézmények és csoportok. Tizedikén nagy örömödet lelheted abban, ha magaddal is törődsz egy kicsit. A jótettek nyomán pozitív élményben lehet részed tizennyolcadika körül. A hónap végén úgy érezheted, kissé összezavarodtál – ekkor ne erőltesd a változásokat. Kerüld a nagyon forgalmas helyeket, az egészen új ízeket, a hangos zenét és mindent, ami megzavarhat. A művészet ellenben közelebb vezethet téged önmagadhoz, ahogyan a természet szépsége is.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close