Heti horoszkóp – 2017. március 27 – április 2.

Kos

Néhány fontos dolog hatására az ember képes lehet akár emberfeletti teljesítményre is. A héten lehet, hogy veled is ez fog történni majd. Amennyiben eléggé érzed magadban a szenvedélyt és a vágyat a célod elérésére, nagy dolgokat vihetsz végre. Ahhoz, hogy semmi ne tudjon megállítani, kapcsolj még nagyobb fokozatra és gyűjts magad köré minél több hasonló gondolkodású embert.

marigold-calendula-orange-blossom-158507

Bika

Alapvetően eléggé ragaszkodni szoktál az elveidhez és egy-egy cél végrehajtásához szükséges eszközeidhez. A héten azonban még inkább érezhetsz erre késztetést. Persze lehet, hogy valaki, vagy valakik megpróbálnak beleszólni abba, amit csinálsz, de ne hagyd magad. Csak hallgass végig türelmesen mindenkit és őrizd meg a hidegvéred. Így előbb utóbb a kételkedők is leszállhatnak majd rólad.

Ikrek

Ki is a főnök valójában? Merülhet fel a kérdés ezen a héten. Könnyen elképzelhető, hogy éppen ezért át kell venned a vezetést a hét elején. Ám ezzel nincs is baj, mivel eléggé karizmatikus személyiség vagy. Amire szükséged lehet leginkább, az a magabiztosságod. Mond meg bátran a véleményed, persze azért tartsd tiszteletben emellett mások érzéseit is. Az őszinteség bár néha kegyetlen, de szükséges is lehet.

Rák

Előfordulhat, hogy nem ez az életed legkönnyebb időszaka. Ám nem szabad feladni akkor sem, ha kilátástalan a helyzet. Légy bátor és szedd össze minden erődet. Higgy abban, hogy a dolgok jobbra fordulhatnak, csak küzdeni kell érte. Legyen szó a munkahelyedről, vagy éppen a személyes kapcsolatokról. Egy kis beszélgetéssel és az érzelmeid felfedésével pedig megoldódhatnak a problémák. Nincs semmi szégyellnivaló az érzékenységen.

night-cookies-sylvester-new-years-eve-2016-free-74978

Oroszlán

Te aztán mindig is tudtad, hogy mit akartál és mit akarsz még az élettől. Ahhoz pedig, hogy elérd a kitűzött céljaidat, nem is félsz harcba szállni. Dicséretes ez a fajta küzdőszellem és sokan tanulhatnának tőled, már ami a kitartásodat illeti. Ezt a héten se felejtsd el, mert előfordulhat, hogy valaki a segítségedre szorul majd, csak éppen nem meri ezt elmondani neked. A legjobb, ha jól nyitva tartod a szemed.

Szűz

A kemény munka mindig megtérül! Hallottad már biztos te is sokszor a szüleidtől. Ám ugyanez igaz lehet a kreativitásra is. Engedd szabadon a fantáziádat, hiszen lehet, hogy remek ötletekkel fogsz gazdagodni. Az ambiciózus szellem nem csak példamutató, de igazán vonzó is. Épp ezért engedd, had lássa mindenki, ha te is ezt érzed magadban. Ezáltal ugyanis olyan befolyással lehetsz másokra, hogy tűzön-vízen át követni fognak téged.

Mérleg

Olyan érzés ébredhet fel benned a héten, hogy legszívesebben áttörnél minden olyan korlátot, amelyet régen állítottál fel saját magadnak. Éppen ezért eléggé érzelmessé és szeszélyessé válhatsz. Ez persze nem baj, feltéve, ha nem viszed túlzásba. Engedj inkább utat az érzéseidnek és ne tartsd őket magadban, különben az a későbbiekben visszaüthet. Felesleges stresszfaktort pedig valószínűleg te sem szeretnél az életedbe.

Skorpió

Ezen a héten elérkezhet annak az ideje, hogy lezárj néhány dolgot és meghozz néhány igazán nagy döntést. Ez persze ijesztő lehet, de ne add könnyen magad. Szedd össze minden magabiztosságot, amit csak magadban találsz, és ne hagyd, hogy bárki is elbizonytalanítson. Amennyiben szükséges, mond el a legjobb barátodnak/barátnődnek, hogy min hezitálsz és kérd ki az ő véleményét is. Ám a végső döntést neked kell meghoznod.

pexels-photo-327308

Nyilas

A héten különösen foglalkoztathatnak az anyagiak és a pénz kérdése. Azonban ne változz át a Karácsonyi Énekből jól ismert, morcos Scrooge Úrrá! Lehet, hogy kicsit pénz szűkében leszel, ám egy kis kreativitással bármit meg lehet oldani. Azon is sokat spórolhatsz, ha a héten magadnak készíted az ebédet és a vacsorát. Ez pedig amellett, hogy a pénztárcádat is kíméli, még az alakodnak is jót tehet.

Bak

A szervezés és a jó alaposan megtervezett stratégia a héten igazán megtérülhet. Azzal pedig, hogy ilyen összeszedett vagy és még a feladat halom láttán sem esel kétségbe, igazán lenyűgözhetsz másokat. Ezzel pedig kivívhatod munkatársaid, barátaid és szeretteid tiszteletét is. Maradj mindig türelmes és próbáld meg kreatívan megoldani az esetlegesen felmerülő problémákat. Ezzel magadnak, de akár másoknak is segíthetsz.

Vízöntő

A héten könnyedén megeshet, hogy úgy érzed, minden teljesen összezavarodott. Azonban ne ess kétségbe, hiszen ezt a problémát is át lehet hidalni, csak egy kicsit jobban meg kell próbálnod fókuszálni és összepontosítani. Ebben az időszakban különösen jó hasznát veheted a türelemnek és a fegyelemnek is. Ezekkel a fegyverekkel pedig újra rendbe teheted az összekuszálódott szálakat.

Halak

Amint a hét elkezdődik, hatalmas segítséget kaphatsz az égiektől. Amennyiben így lesz, ne légy rest és oszd meg másokkal is a hirtelen jött szerencsédet. Mivel rendkívül emocionális és együtt érző lélek vagy, így meglásd, nagyon boldoggá fog tenni, ha olyannak segítesz, aki rászorul. Amellett pedig, hogy magadat is jól érezheted, még a karmádnak is jót tehetsz, és új barátokra tehetsz szert.

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close