Heti horoszkóp – 2017. április 3 – április 9.

Kos

Szinte sokkoló erővel indíthatod el a hetedet. Ezt a fajta hihetetlen mértékű sebességet több módon is az előnyödre fordíthatod. Megpróbálhatsz általa például spontánabb lenni. Egy kis lazaság még senkinek sem ártott meg, épp ezért próbáld ki te is ezt az oldalad. Ebből még akár új dolgokat is tanulhatsz és rájöhetsz, hogy sokkal jobban boldogulsz az életben, mint az gondoltad volna.

pexels-photo-235489

Bika

Előfordulhat, hogy a héten furcsa pörgést tapasztalsz magadban. Egy kissé idegesebbé és frusztráltabbá válhatsz. Ilyenkor persze sokan hajlamosak vásárlással levezetni a feszültséget, de próbálj meg ellenállni a kísértésnek. Így a pénztárcádat is kicsit megkímélheted. Éld ki magad inkább a sportban. Nem csupán egészségesebb leszel, és az alakodat formálod vele, de a mozgás által teljesen lemerítheted magad agyilag és testileg is.

Ikrek

Kezdjük mindjárt egy “hétkezdési kisokossal”: találkozz a barátaiddal és mélyüljetek el egy jó beszélgetésbe. Egy olyanba, amit már rég nem éltetek át. Ez spirituálisan biztosan fel fog tölteni és az egész hetedre pozitív kihatással lehet. Ezáltal, ha akadályokba ütközöl, vagy éppen nem válik először világossá, hogy pontosan mit is várnak el tőled, nem esel annyira kétségbe és a rád váró feladatokat is könnyebben hajtod végre.

Rák

Gondolkozz, mielőtt cselekszel! Válaszd ezt a mottót a hétre. Így, ha valamilyen kísértéssel találod szembe magad, könnyebben tudsz ellenállni. Legyen az akár egy új ruha, egy finom triplacsokis süti, vagy éppen egy újonnan megismert személy… Azáltal, hogy megállsz egy lélegzetre, mielőtt bármit tennél, elkerülheted azt is, hogy a fokozott stresszhelyzetben olyat mondj, amit esetleg később megbánnál. Ne feledd: a forrófejűség nem túl kifizetődő.

pexels-photo-235948

Oroszlán

Készen állsz egy kicsit mókázni? Ezt a hetedet töltsd egy kicsit másképp, mint ahogyan megszoktad. Lehet, hogy az új és az ismeretlen félelmetes, de nem árt néha a komfortzónádból kilépni. Ezáltal megmutathatod a lazább és viccesebb oldaladat is. Lehet, hogy sokan nem is tudják, hogy milyen szórakoztató tudsz lenni. Ki tudja, talán még új barátokra is szert tehetsz, ha egy kicsit jobban elengeded magad. Az pedig ne érdekeljen, hogy ehhez mit szólnak mások.

Szűz

Ezen a héten végre elindulhat valami fontos kezdete. Ne aggódj akkor sem, ha éppen nem vagy mostanság a céltudatosság példaképe. Amint eljön az idő, szedd össze magad és akkor biztosan tudni fogod, hogy pontosan mit is akarsz az adott szituációból kihozni. Ehhez segítségül hívhatod a kissé filozofikus éned. Ne felejtsd el, ha döntés előtt állsz, mindig próbáld meg elképzelni, hogy milyen hatással lesz az a későbbi jövőképedre.

Mérleg

Ezen a héten megeshet, hogy elő kell venned az alkalmazkodóképességed, ugyanis nagy szükség lehet rá egy esetleges kompromisszumkötéshez. Éppen ezért légy óvatos és jól gondold meg, hogy mit mondasz vagy teszel. Amennyiben megfontoltan cselekszel, nem lesz gond, kerüljön az asztalra negatív, vagy pozitív dolog. Diplomatikus hajlamaidnak hála azonban az esetleges vitákat is könnyen lerendezheted.

Skorpió

Szenteld ezt a hetet annak, hogy segítesz másokon. Nem feltétlenül csak annak, aki külön megkér erre, hiszen lehetnek olyanok a közeledben, akik nem szeretnének gyengének tűnni a szemedben. Éppen ezért jól figyelj. Meglátod, az emberek nagyon hálásak tudnak lenni, ha figyelsz rájuk és felajánlod a segítséged. Arról nem is beszélve, hogy ez nem csak nekik, de neked is nagyon jó érzés lesz.

pexels-photo-300122

Nyilas

Kezd a hetedet egy energikus mozdulattal. Pattanj ki az ágyból és gondolkozz el azon, hogy mennyi minden jó dolog van az életben. Nem feltétlenül nagy dolgok. Lehetnek aprócskák is, mint például a madarak csicsergése. Ezekből a gondolatokból pedig igazán sok erőt meríthetsz, amely kitarthat egészen a hét végéig. Amennyibe pedig ilyen jó formában vagy, végre befejezheted a régen eltervezett feladatokat. Lehet, hogy itt az ideje a tavaszi nagytakarításnak is!

Bak

Ne hagyd, hogy elrontsa a hetedet az, hogy aggódsz néhány dolog miatt. Próbáld meg derűsebben látni az eléd gördülő akadályokat. Halogatni sem érdemes ezeket, inkább legyél túl minél előbb az adott problémám és próbáld meg megoldani. Meglátod, így sokkal könnyebb lesz és hamarabb fellélegezhetsz. Emellett ne felejtsd el, hogy a barátaidra és a szeretteidre minden helyzetben támaszkodhatsz. Ezt pedig használd is ki.

Vízöntő

Ezen a héten aztán bármi megtörténhet! Úgy érezheted, hogy tele vagy új ötletekkel és kreatív gondolatokkal. Ezek lehet, hogy másoknak őrülten hangzanak, de hagyd magad. Oszd meg barátaiddal, hogy mit tervezel. Akkor meg, ha mégsem lesz semmi a megvalósításból, legalább jól szórakoztatok az együtt eltöltött idő alatt. Ez pedig mindennél fontosabb. A pozitív gondolatok és emlékek segítenek át ugyanis a nehezebb időszakokon.

Halak

Úgy tűnik, hogy a héten egy kicsit óvatosabbnak kell lenned, mint egyébként, hiszen könnyen előfordulhat, hogy nem minden az, mint aminek látszik. Emellett lehet, hogy ebben az időszakban igazán elfog a romantika iránti vágy. Ám akkor se ess kétségbe, ha éppen nincs párod. Éld ki inkább máshogy! Nézz meg egy szép szerelmes filmet, olvass egy jó könyvet vagy éppen üss fel verses kötetet. Így a romantika mellett kiélheted művészi oldaladat is.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close