Heti horoszkóp – 2017. április 10 – április 16.

Kos

Ezen a héten csak úgy szomjazhatod az érzelmeket, különösen akkor, ha a női nemet képviseled. Ezenfelül késztetést érezhetsz arra, hogy valamilyen kalandba vegyél részt. A számodra megfelelő kihívást pedig meg is találhatod, állóképességednek és kitartásodnak köszönhetően pedig elérheted az általad kitűzött cél. Ebből a sikerből sokat meríthetsz és sokakat le is nyűgözhetsz.

pexels-photo-170294

Bika

Noha nem szeretsz kockáztatni, a héten mégis megpróbálkozhatsz azzal, hogy a nem a jól bevált, biztos választás mellett döntesz. Legyen szó akár a szerelmi életedről. Azzal, hogy rizikónak teszed ki magad és bátran felvállalod az érzelmeidet – vállalva esetleg azt is, hogy nem jön be a számításod – igazán bátornak és magabiztosnak tűnhetsz. Ezzel pedig akár le is nyűgözheted a kiszemelt férfit vagy nőt.

Ikrek

Ezen a héten úgy érezheted, mintha minden gondolatod a pénz körül forogna. Az anyagias gondolkodás azonban nem feltétlen jelent problémát. Használd ezt az időszakot arra, hogy elkészíted a hosszabbtávú költségvetésedet. Így a későbbiekben sokkal nyugodtabban állhatsz majd a jövődhöz és nem kell aggódnod a pénzügyeid miatt sem. Bár az anyagi dolgok nem a legfontosabbak a világon, de nem árt, ha biztonságban érzed magad e téren is.

Rák

Rég nem tapasztalt lelkesedést és energiatöltetet érezhetsz magadban. Ez pedig milyen nagyszerű módja a hétkezdésnek! Mind érzelmileg, mind szellemileg, mind pedig fizikailag feltöltve érezheted magad. Így aztán nincs helye a félénk viselkedésnek. Csak menj egyenesen azután, amit el akarsz érni. Bízz magadban és legyél most kivételesen egy kicsit extravagánsabb. Így akár mások tiszteletét is kivívhatod magadnak.

pexels-photo-267775

Oroszlán

A hét elején teljesen elveszhetsz a gondolataidban. Ez azonban nem feltétlen jelent rosszat. Azzal, hogy teljesen elmélyedsz, átgondoltságot, melegséget, valamint elégedettséget sugározhatsz magadból. Ezzel pedig könnyedén elérheted, hogy mások kövessenek téged és bízzanak benned. A karizmatikus megjelenés pedig még vonzóbbá tesz. Használd ki ezt az alkalmat és hívd fel magadra a szíved választottjának figyelmét.

Szűz

Ezen a héten igazán jól jöhet, ha szervezettebb és összeszedettebb vagy, mint általában szoktál lenni. Mások pedig arra ösztönözhetnek, hogy még nagyobb erővel ugorj neki a rád háruló feladatoknak. Legyen szó a munkahelyi vagy akár az otthoni teendőkről. Azzal pedig, hogy ennyire energikus vagy, felhívhatod magadra a figyelmet. Csak koncentrálj és meglátod, a jutalom sem fog sokig váratni magára.

Mérleg

Mindig olyan erősen küzdesz. Megmutatod az egész világnak, hogy mennyi kitartás szorult beléd. Néha azonban nem baj, ha egy kicsit elengedjük magunkat. A nehéz időszakokban pedig ne szégyelljük kikérni mások segítségét. Forduljunk a szeretteinkhez vagy a barátainkhoz. Hiszen gondolj csak bele. Te is szívesen segítesz nekik és mindig ott vagy mellettük, ha szükségük van rád. A törődést pedig te is visszakaphatod

Skorpió

Ez a hét nagyszerű alkalom lehet arra, hogy végre beteljesítsd, amire már régóta vágytál. Használd ki, ha a karizmatikus formádat tudod nyújtani, így ugyanis bizalmat kelthetsz másokban. Amennyiben egy kapcsolatodat illetően – legyen az baráti vagy akár romantikus – kérdések merülnek fel benned, ülj le a másik féllel és kommunikáljatok. Egy mély beszélgetés ugyanis sokkal tisztább képet adhat.

pexels-photo-134552

Nyilas

Kövesd a jó hangulatodat egész héten. Bár lehet, hogy mások is fel vannak pörögve, vagy épp ellenkezőleg, be vannak lassulva, de semmi se vegye el a jókedvedet. A túlcsorduló energia segítségével pedig új perspektívák nyílhatnak meg előtted, új ötletek juthatnak eszedbe vagy éppen egy új kihívás elé kerülsz. Ezáltal pedig szellemileg is fejlődhetsz. Emellett érdemes megfontolnod, hogy kicsit több kockázatot vállalj a jövőben.

Bak

Ne kerüld el a problémákat, amiket a sors az utadba sodor. Bár ez lenne a könnyebb megoldás, de érdemes szembe menned a nehézségekkel. Szokás mondani, hogy a legjobb, ha csírájában fojtod el az éppen kialakuló bajt. Így pedig sok fejfájást megspórolhatsz magadnak. Építs az erősségedre és használd ki a kiváló elemzőképességedet, illetve azt, hogy mindenhez megfontoltan állsz hozzá.

Vízöntő

Az előtted álló hét nehezen indulhat, de csak akkor, ha nem vagy elég türelmes és rugalmas formában. Próbálj meg nem mindig a problémákra gondolni és azon pörögni állandóan, hogy “mi lesz ha…”. Ez nem vezet semmi jóra. Foglalkozz mindig az éppen előtted álló feladattal. Figyeld meg, ha beleveted magad a teendők közepébe és egyszerre csak egy dologra koncentrálsz, sokkal gyorsabban halad a munka.

Halak

Szórakozz egy kicsit, hiszen az ártatlan flört még senkinek sem ártott meg. Abból pedig, ha felkelted másoknak a tetszését – még ha nem is túl komoly a dolog – önbizalmat meríthetsz. Általában hajlamos lehetsz a pánikra, de amikor túl sok dolog történik egyszerre, csak vegyél egy mély levegőt és máris könnyebben lenyugszol. Engedd inkább el egy kicsit magad és ugorj fejest a történések közepébe!

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close