Heti horoszkóp – 2017. április 17 – április 23.

Kos

A hét elején legyél nagyon figyelmes másokkal. Ahogy tartja a mondás is, jó tett helyébe jót várj. A hét közepén aztán kicsit elmerülhetsz a gondolataidban, és igazán befordulhatsz. A negatív szemléletmód is felütheti a fejét. Azonban ne ostorozd magad, hiszen ez mindenkivel előfordulhat. Inkább próbálj meg kikapcsolódni. Sétálj egyet, olvass el egy könyvet vagy csak a kedvenc magazinodat. Találkozz a barátaiddal, így visszatérhet a jókedved és az optimizmusod is.

pexels-photo-378148

Bika

Lehet, hogy egy unalmas hétre készülsz, ám pont az ellenkezője fog történni. Pontosan ebből kifolyólag – akár még a szürke hétköznapok között is – a megszokottá vált rutinba vihetsz egy kis szikrát. Az is előfordulhat, hogy egy konfliktus kellős közepén találod magad. Ilyenkor próbálj meg nem engedni az indulatoknak, hiszen mérgedben akár még olyat is mondhatsz, amit később megbánsz. Próbálj meg türelmes és higgadt maradni.

Ikrek

Igazán kirobbanó formában érezheted magad. Tele energiával és tele lelkesedéssel. Bárcsak így kezdődne minden hét! Ennek az érzésnek a varázsát aztán megtapasztalhatod otthon vagy éppen a munkahelyeden is. A sok elemzés helyett most végre eljöhet a cselekvés ideje. A hasonló gondolkodásmódú emberekkel pedig annyira egy hullámhosszon lehetsz, hogy a segítségükkel akár még valami új és briliáns ötlet is megvalósulhat.

Rák

Ez a hét igazán érzelemdúsan telhet a számodra. A hét elején lehet, hogy otthon egy kisebb összezörrenés alakul ki, de nem kell megijedni. Csak vedd elő a legempatikusabb oldaladat és máris könnyebben fel tudod oldani a kialakult feszültséget. A hét további felében pedig a romantika is nagy szerepet kaphat. Ettől aztán még szerelmesebb és érzékenyebb hangulatba kerülhetsz. Ez egy remek alkalom lehet arra, hogy kissé szorosabbra fűzd a kapcsolatodat a kedveseddel.

pexels-photo-376372

Oroszlán

A hét elején úgy érezheted, mintha mindenki a te oldaladon állna. Ez remek dolog és az önbizalmadat is megdobhatja. Élvezd ki a népszerűséget, engedd el magad és mókázz egy kicsit. A hét közepe felé aztán kissé lenyugodhatnak a kedélyek és a körülötted felgyorsult események. Szusszanj hát te is egy kicsit. Ez az időszak remek alkalom lehet arra, hogy egy kicsit magadba mélyedj, és filozofikus hangulatba kerülj. Ezáltal egy kicsit előre is tervezhetsz a jövődet illetően.

Szűz

Ezen a héten mutass egy kis óvatosságot a pénzügyi területen. Téged is elkaphat az a bizonyos láz, és a plázákban sétálva neked jöhet egy-két impulzusvásárlás. Ez pedig nem igazán tesz jót a pénztárcádnak. Írj inkább egy listát, hogy mire is van pontosan szükséged és próbálj meg nem eltérni ettől. Így egy kicsit könnyebben ellen lehet állni egy új cipő, ruha vagy esetleg valamilyen kütyü hívogató szavának.

Mérleg

Ugyan ki tudna ellenállni egy kacér mosolynak vagy egy csábító pillantásnak? A hét elején igazán jó formában lehetsz, ami meg is látszódhat az önbizalmadon. Lehet, hogy romantikus bókokat kapsz, de az is lehet, hogy valaki csak nagyon megnéz magának az utcán lépdelve. Így vagy úgy, de mindenkinek jól esik a pozitív figyelem. A hét közepén aztán kissé fukarnak érezheted magad, és ha így lesz, ez egy megfelelő alkalom arra, hogy készíts egy pénzügyi tervet.

Skorpió

Ez a hét egy kicsit nehezen indulhat a számodra, hiszen kettősséget rejthet magában. Ez azt jelenti, hogy az eszed és a szíved lehet, hogy más-mást fog diktálni. Adj egy kis időt magadnak átgondolni a dolgokat, és ha kell, kérd ki egy barát véleményét is. Amikor azonban eldöntöd, hogy mi is a legjobb neked és a másik félnek, nagyon jó érzés foghat el. Előbújhat a karizmatikus és a végtelenül magabiztos oldalad. Így másokat is könnyebben meggyőzhetsz az igazadról.

pexels-photo-220417

Nyilas

Ki szeret igazán, tisztaszívből? Teheted fel a kérdést önmagadnak a héten. A válasz pedig az, hogy látszólag mindenki. Persze azért nem szabad naivan hozzáállni ehhez a kérdéshez. Derítsd inkább ki, hogy valójában kinek is őszinték a szándékai. Eközben élvezd ki a rád háruló figyelmet. Érdekes lehet, de pont emiatt bújhat elő a félénkebb oldalad is. Mindensetre, amint megtalálod a kérdésedre a választ, nyugodtabb lehetsz, és végre pihenhetsz egy kicsit.

Bak

Nem szabad azt gondolni, hogy a becsvágy egy negatív érzés. Éppen ellenkezőleg, van amikor igazán kifizetődő lehet. Azt ugyan senki sem mondta, hogy a siker és a jutalom ingyen jön, de ha megdolgozol érte és kitartó vagy, senki és semmi nem állhat az utadba. A héten tele lehetsz ambíciókkal, akkor pedig, ha egy terv kidolgozása, végrehajtása közben elakadnál, kérj segítséget a barátaidtól vagy a családodtól.

Vízöntő

Ez a hét megfelelő alkalom lehet arra, hogy szorosabbra fűzd a kapcsolataidat. Legyen akár szó a barátaidról vagy éppen egy romantikus kapcsolatról. A tartalmas és mély beszélgetéseknek, vagy éppen a közösen eltöltött szórakoztató időnek köszönhetően igazán empatikus hangulatba kerülhetsz. Ez egyébként jó hatással van a kreativitásra is. Rajzolj, fess egyet vagy kapd elő a fényképezőgépedet és kattogtass párat.

Halak

Ez a hét lehet, hogy egy konfliktussal fog kezdődni és előfordulhat, hogy az emberek nem is a te oldaladon állnak. Mindenképp gondold át a probléma forrását és amennyiben lehetséges, legyél hajlandó a kompromisszumkötésre. Akkor viszont, ha teljesen biztos vagy az igazadban, ne hagyd magad. Mások ambíciói lehet, hogy ellentmondanak a te terveidnek, ám ne pánikolj be. Maradj nyugodt és magabiztos. Nem szabad félni mások ellenakaratától.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close