Heti horoszkóp – 2016. december 12. – december 18.

Kos

Az a fajta lelkesedés, amelyet hétfőn és kedden érezhetsz, hatással lehet a téged körülvevőkre is. Kissé ahhoz hasonlíthat ez, mintha azokon a területeken, amelyeken a talpad éri a talajt, még a virágok is magasabban nőnek ki. A hangulatod összhangban lehet a heteddel és bár a dolgok előrehaladása sokszor aggaszt téged, most feltehetőleg nem lesz sem ezzel, sem pedig a gyorsasággal problémád.

pexels-photo-132677

Bika

Igazán kettős érzeted lehet a hét kezdetekor. Úgy tűnhet, mintha két elméd lenne, aminek pedig valószínűleg az lesz az eredménye, hogy ellentmondásos gondolataid lehetnek gyakorlatilag mindenről. Talán ez most nem a legjobb időpont arra, hogy elintézd a karácsonyi bevásárlást. Abban az esetben azonban, ha ez mégis feltétlen szükséges, jól gondold át, hogy mit raksz a kosaradba. Készíts listát és aludj egyet rá, mielőtt elkezdenél shoppingolni.

Ikrek

Bármit is érzel hétfőn, azt tudatosítani kell magadban, hogy nem vagy egyedül. A téged körülvevő emberek sokkal komplikáltabbak és megértőbbek, mint ahogyan azt eddig gondoltad. Így akkor, ha valami problémába ütközöl, beszéld meg velük. Szóban, írásban, vagy akárhogy máshogy. A lényeg, hogy fejezd ki magad. A hétvége felé fordulóponthoz érhetsz, hiszen a beforduló kedélyállapotnak köszönhetően sok mindent átgondolhatsz.

Rák

Még egy jelentéktelennek tűnő tanács is elérheti a hét elején, hogy felidőződjön benned a múlt egy bizonyos időszaka. Ez olyan, mint amikor megérzel egy ismerős illatot és feldereng benned egy kellemes, vagy éppen kellemetlen emlék. Most igazán őrült ötletek pattanhatnak ki a fejedből, amelyek újabbnál újabb őrült gondolatokat szülhetnek. Vagy esetleg nem is olyan földtől elrugaszkodottak? Kérd ki egy megbízható ember véleményét a dologról!

pexels-photo-26837

Oroszlán

Egy udvarias üdvözlés olyan komolyan előrelendíthet bizonyos kapcsolatokat, amennyire azt nem is gondolnád. Manapság sajnos nem becsülik túl sokra a kedvességet az emberek, pedig nem szabadna elfelejteni ezt a tulajdonságot. Készülj fel arra, hogy találkozhatsz egy bizonyos személlyel, akivel egy olyan érdekes beszélgetésbe bonyolódhatsz, amelytől valószínűleg teljesen megváltozik a véleményed egy témáról.

Szűz

A túlzott bátorság könnyen átcsaphat egy bizonyos fokú harciasságba. Ezt jó, ha észben tartod, különösen ezen a héten! Persze nem könnyű hidegfejjel gondolkodni, különösen akkor, ha úgy érzed, hogy mások igazságtalanok veled, vagy esetleg valaki mással szemben. Neked mégis most azt kell nézned, hogy mik a hosszú távú céljaid, illetve azt, hogyan tudod elérni őket. Mindez persze nem jelenti azt, hogy ne vegyél figyelembe másokat, a mértéket azonban tartanod kell.

Mérleg

Bármi is történjék hétfőn, illetve kedden, ne próbáld meg a végtelenségig elnyújtani az időt azzal a bizonyos valakivel. Azon gondolkodhatsz folyamatosan, hogy mit fogtok csinálni együtt és vajon az meddig fog tartani. Ahelyett, hogy mindent megpróbálsz előre eltervezni, élvezd inkább ki az adott pillanatot. Amint megnyugszol, az önkifejezés is jobban fog menni. Mindez a hétvége felé következhet be.

Skorpió

A hét eleje felé késztetést érezhetsz arra, hogy minden felmerülő kérdést jó alaposan megvizsgálj azt keresvén, hogy vajon jó, vagy esetleg rossz hatással lesz a közeljövőre nézve. Ez azonban könnyen vezethet konfliktushoz. Próbáld meg inkább elkerülni, hogy elszabaduljanak az indulatok. Noha frusztráló lehet az elején, de a legjobb, amit most tehetsz, ha megpróbálsz kompromisszumot kötni a vitásnak induló helyzetekben.

winter-door-decoration-christmas

Nyilas

A teendőid listája olyan lehet a hét elején, mint valamiféle játék. A legjobb, ha úgy fogod fel az egészet, mint egyfajta felmérést. Kiderítheted, hogy milyen hatékonysággal tudod elvégezni a feladataidat. Ezáltal valószínűleg a heted sem lesz olyan stresszes és a rád váró teendőkkel is hamarabb végezhetsz. Ezután pedig jöhet a pihenés és a kikapcsolódás. Bár hideg van kint, de ez még nem jelenti azt, hogy le kell mondanod a nyugtató sétákról.

Bak

A hét kezdetekor minden gondolatodat a család töltheti ki. Egyszerre érezhetsz hűséget, valamint szerető és féltő gondoskodást. Töltsd az idődet a szeretteiddel, ha pedig nincsenek a közeledben, akkor se búslakodj. Mások felé is közeledhetsz. Legyen szó barátokról, a szerelmedről, vagy éppen egy jótékonysági munkáról. A hét további része már sokkal inkább rólad szólhat. Kreativitásod szárnyalhat, a feladatokat pedig mosolyogva végezheted el.

Vízöntő

Egy új megközelítéssel igazán megkönnyítheted az életedet. Érdekes kettősséget vélhetsz felfedezni magadban. Nagyon határozott kedvedben lehetsz, ám egyben a bohémság is feltűnhet majd. Lehet, hogy túl sok francia novellát olvastál? Most egy kicsit minden megváltozhat. Talán még azt is újragondolhatod, hogyan öltözködj, hogyan állj másokhoz, vagy éppen azt, hogy melyek is az igazán fontos értékek.

Halak

Minden olyan homályosnak tűnhet hétfőn. Talán még azt sem tudod eldönteni, hogy melyik út vezet felfelé. Furcsa mód azonban lehet, hogy mindez nem is zavar, sőt még az is előfordulhat, hogy szórakoztat téged. A hét közepén aztán mégis megtalálhatod a kétértelmű elvontság ellenszerét. Ilyen lehet például a főzés. Készíts valami finom vacsorát otthon. Vagy vesd a gondolataidat egy papírra!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close