Heti horoszkóp – 2016. december 19. – december 25.

Kos

Hétfőn és kedden úgy érezheted, hogy rengeteg teendő, és elintéznivaló feladat vár rád. Noha mindez elsőre megerőltetőnek tűnhet, ám ha jobban megvizsgálod a helyzetet, rájöhetsz, hogy ez a fajta elfoglaltság nagyszerű is lehet! Az viszont már egyáltalán nem lesz nagyszerű, hogy állandóan nasizni támadhat kedved. Ez azonban természetes, hiszen nem csak a fizikai, hanem a szellemi munka is letudja szívni az energiánkat.

pexels-photo-247835

Bika

Igazán biztonságban érezheted magad a hét kezdetekor. Olyannyira, hogy az eddig magad köré húzott falat is lebonthatod és kifejezheted az érzéseidet valaki olyannak, aki bár mindig is fontos volt a számodra, de ennek ellenére eddig mégsem nyíltál meg igazán előtte. Ez az illető különös érdeklődéssel fogadhatja az őszinteségedet és feltehet néhány nagyszerű kérdést is. Ezekre a kérdésekre ne félj válaszolni!

Ikrek

Ezen a héten igazán praktikusan gondolkodhatsz. Minden gondolatodat a jövődet illető kérdések tölthetik ki. Most különösen úgy tűnhet, hogy a környezetedben lévők kissé fukarak. Ám lehet, csak félreérted őket, és csupán rossz kedvűek azért, mert nem azt kapták, amit vártak. Mindenkire rájön néha, hogy jó lenne, ha a csapból is pénz folyna… Szerencsére a hét további részében már inkább a szociális tevékenységek kerülnek az előtérbe.

Rák

Új hét, új kezdet… szokták mondani. A hétfő azonban nem csak egy új hetet hozhat, hanem a további életed új kezdetét is jelentheti. Most tényleg a reflektorfénybe kerülhetsz, amit minden bizonnyal át is fogsz érezni. Szó szerint elengedhetetlen lehet, hogy ismerd a következő lépést. A legfontosabb, hogy légy magabiztos, így igazán extravagáns formába kerülhetsz, ami pedig nagyon vonzó tulajdonság.

pexels-photo-246576

Oroszlán

Az a hihetetlen fokú érzékenység, amelyet a hét kezdetekor tapasztalhatsz, gyönyörű dolgokhoz vezethet. Igazán mély kapcsolatba kerülhetsz a saját megérzéseiddel. Mindez különös módon, szerénységhez vezethet. Arra inspirálhat, hogy a becsületesség, illetve a jó szándék legyen a legfontosabb. A hét utolsó napjai igazán csodálatosan telhetnek és úgy érezheted, hogy tele vagy szeretettel.

Szűz

A hét alkalmával nagyszerű lehetőséged adódhat arra, hogy találj egy olyan ürügyet, amellyel rengeteg embert csődíthetsz össze. Mindez lehet egy baráti találkozó, egy családi összejövetel, vagy akár a kettő kombinációja. A szociális életed fellángolása miatt aztán igazán nagy motivációhoz juthatsz. A hétvége felé nagy hangsúlyt kaphat egy bizonyos játék segítése, pénteken és szombaton azonban feltehetőleg eljön az egyértelműség ideje.

Mérleg

Persze mindenki elfoglalt és gyorsan haladunk az utunk során. Emiatt aztán rendszerint elfelejtjük az élet apró örömeit. Amennyiben van egy kis időd, szakíts időt ezekre az apróságokra. Olyanokra, mint a csodástéli táj, a szél, amelytől kipirul az arcunk, vagy éppen a gyerekek mosolya, amikor éppen a csúszda tetejére érnek. Ezek mind kis részletek, ám lehet pont ez segít abban, hogy ebben a rohanó és örült világban jól érezzük magunkat.

Skorpió

Szokták mondani, hogy amire nagyon vágyunk és amire nagyon sokat gondolunk, azt bevonzzuk. Nos, veled pont ez történhet a héten. Mindez ahhoz vezethet, hogy egészen új utak nyílhatnak meg előtted. Ne tedd ezt tönkre azzal, hogy túlagyalod és túltervezed a dolgokat. A hét közepe felé magadba fordulhatsz, ám ez nem feltétlen jelent rosszat. Kissé melankolikus lehetsz, ám egyben szelíd is. Valószínűleg most minden munka-központúvá válhat.

pexels-photo-230742

Nyilas

Készítsd fel magad arra, hogy most igazán megismerhetsz egy bizonyos személyt. Minden bizonnyal eljött az ideje annak, hogy elmélyítsétek a kapcsolatotokat. A hét közepe felé aztán nem várt szerencsét tapasztalhatsz. Úgy érezheted, hogy történjen bármi is, azért csak és kizárólag hálás lehetsz. A pénteki napod emellett tökéletes alkalom lehet az utazásra is. A hétvégén pedig feltehetőleg csupa nagyszerű ötlet pattan majd ki a fejedből.

Bak

Könnyen előfordulhat, hogy bármerre is legyél a hét kezdetekor, azt kívánod, bárcsak másfelé lennél. Ez egy nagyon frusztráló érzés, ám van valami, amit tehetsz ez ellen. Akármi is legyen előtted, koncentrálj száz százalékosan arra az egy feladatra, majd haladj szépen sorba a többivel. Így a nap végén minden bizonnyal úgy fogod érezni, hogy hatékony voltál. Ettől egyfajta nyugodtság foghat el és a pihenés is könnyebben fog menni!

Vízöntő

Legyél felkészült! Amennyiben az órád tönkrement, szerezz be helyette egy újat, ugyanis szükséged lesz egy jól működő készülékre. Miért? Mert a héten különösen összeszedettnek kell lenned, ehhez pedig az kell, hogy jó előre megszervezz mindent és pontosan hajtsd végre a feladataidat. Könnyen megeshet, hogy nagyon sok felelősség nyomja a válladat, ám akkor, ha precíz maradsz, ez nem okozhat gondot.

Halak

A romantika nagyon dominálhat a hét elején. Amennyiben randira készülődsz, válassz más helyszínt, mint a megszokottak (kávézó, mozi). Tegyetek egy hosszú sétát, üldögéljetek egy padon. Noha lehet hideg van kicsit a kültéri találkához, ne feledd, ilyenkor milyen jó összebújni és felmelegíteni egymást. Valószínűleg minél több kreativitást viszel a dologba, az annál különlegesebb és több lesz. A fantáziáddal pedig biztosan nem lesz gond!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close