Heti horoszkóp – 2016. december 26. – 2017. január 1.

Kos

A hét elején előfordulhat, hogy valaki azzal vádol meg, hogy önző vagy. Vagy éppen az is lehetséges, hogy egyszer felébredsz és az jut eszedbe, hogy mostanság csak magadra gondoltál. Ettől azonban nem kell rosszul érezned magad, vagy éppen kétségbeesned, hiszen könnyen helyrehozhatod a dolgot. A legjobb amit most tehetsz, hogy másokra fókuszálsz. Tégy szívességet a többieknek. Akár még akkor is, ha nem kértek meg erre. Sőt, különösen akkor!

pexels-photo-38941

Bika

Talán nem tapasztalsz semmi szokatlant hétfőn. Vagy kedden, szerdán, esetleg a hét többi napján. Ettől függetlenül valami csodás történhet veled. Ez egy érzés. Most akár a leghétköznapibb dolgok is különlegesnek tűnhetnek. A barátaid minden bizonnyal mulatságosabbak, mint eddig valaha és olyan szoros kötődés lehet köztetek, amely talán még féltékenységre is adhat okot. Ez persze nevetséges, ám csak azt bizonyítja, hogy mennyire imádjátok egymást.

Ikrek

Igazán elfoglalt lehetsz ezen a héten, különösen az első felében. Akció, romantika, kapcsolatok és új projektek is mind számításba jöhetnek. Ez utóbbiak közül nem biztos, hogy mindegyik annyira beválik, mint ahogy azt szeretnéd, ám a tehetségednek köszönhetően feltehetőleg nem lesz gond áthidalni a keletkező problémákat. Noha a hét minden bizonnyal gyorsan elmegy, a szombat és a vasárnap legyen csak a pihenésé, illetve a barátoké és persze a bulié!

Rák

Olyan hangulatban lehetsz, hogy úgy érezheted, egyszerűen muszáj új tűzhelyet venned, átfestened a konyhát, vagy éppen máshogy elrendezned a nappalit. Az azonban nem árt, ha megpróbálsz egy kicsit a dolgok mélyére ásni. Amennyiben valami bánt otthon, foglalkozz közvetlenül a problémával. Persze ezt mindig könnyebb mondani, mint megtenni. A hétvégén próbálj meg kijutni a házból. Itt a szilveszter, élvezd ki az utolsó napokat az évből!

pexels-photo-12233

Oroszlán

Te és a barátaid nyerő kombinációt alkottok. A hét kezdetekor – lehet, hogy függetlenül tőled, vagy épp tőlük – valami kialakul a levegőben. Valami olyasmi, amiről senki sem tehet. Ettől aztán még inkább úgy érezhetitek, hogy pszichésen is össze vagytok kapcsolódva. A szerelmi életed is aktív lehet. Csak a szükségleteid kielégítésén járhat az agyad. Ez azonban természetes. Később elmélyülhetsz és megpróbálhatod kitalálni, hogyan tudod fenntartani a jelen boldog állapotot.

Szűz

Amennyiben a héten egy körutat tennél a boltokban, hívd fel egy barátodat. Valószínűleg a legjobb módja a bevásárlásnak, ha egy partnerrel teszed azt. Legalábbis most. Szükséged lehet néhány tanácsra, vagy csupán gazdaságosabban jön ki, ha nem egyedül mész. Ám emellett nem kell mindennek a pénzköltésről szólnia. Lefolytathattok egy mély beszélgetést közben, így kiderülhet, hogy melyek azok a dolgok amiket akarsz, és melyek azok, amelyekre tényleg szükséged van.

Mérleg

Annyiszor elpirulhatsz a héten, hogy esetleg valaki még tréfásan meg is kérdezheti tőled, allergiás vagy valamire? De vajon mi az oka annak, hogy most mindenki flörtölni akar veled. A ravasz, de szolid mosolyod? Talán a cipőd? A kisugárzásod? Nem tudni és a hét utolsó hétköznapjain valószínűleg a munka fog lefoglalni. A szilveszterről azonban ne feledkezz meg. Amennyiben jól kalkulálsz, megtalálhatod az egyensúlyt a teendők és a szórakozás között.

Skorpió

Úgy érezheted, hogy most mindkét irány megnyílt a számodra. Minden bizonnyal lehetőséged lesz arra, hogy mindkét oldalt jól megnézd és megcsodáld magadnak. A finomabbnál finomabb habos-babos kávék is tetszenek, ám a túlzott díszítés nélküli egyszerűség is levehet a lábadról. Kissé összezavarodhatsz és felteheted magadnak a kérdést: mégis hogyan tudnak az emberek dönteni ebben az impulzusokkal teli világban? A válasz egyszerű: türelemmel.

pexels-photo-225768

Nyilas

Most szükséged lehet egy kis időre azért, hogy rendesen át tudd gondolni a dolgokat. Fel kell készülnöd arra, ami esetleg rád vár. A fő üzenet a hét első felében érkezhet és arra irányulhat, hogy mennyire szeretnek téged a barátaid. Ez azonban sajnos nem oldja meg a karriereddel kapcsolatos problémákat. A hét második részében előtérbe kerülhet a törvény, vagy még inkább az igazságosság. Higgy abban, hogy az utóbbi mindig utat tört magának!

Bak

Feltehetőleg tisztában leszel azzal, hogy mit gondolnak mások. A nyomós kérdés azonban az, hogy tudod-e, te mit szeretnél igazából? A hét első fele talán nem is lehetne alkalmasabb arra, hogy belekezdj egy új projektbe. Ijesztő lehet azonban, ha fogalmad sincs arról, mihez is szeretnél kezdeni. Kérd ki a barátok segítségét. Úgyis közeleg az újév, üljetek le és beszéljétek át, hogy mire vágysz, illetve miben vagy jó.

Vízöntő

Az új szövetségesed vicces álruhában érkezhet a héten. Ezt minden bizonnyal képletesen kell érteni, ám a lényeg, hogy próbálj meg kilépni a komfortzónádból és adj esélyt olyanoknak is, akiknek ezt eddig nem tetted volna meg. Amennyiben egy kicsit mélyrehatóbban megismered a másikat, elképzelhető, hogy rájössz, valójában mekkorát is tévedtél vele kapcsolatban. Ki tudja, az újév akár egy bimbózó barátságot is hozhat…

Halak

Az emberek teljesen őrültnek tűnhetnek. Erre akkor jöhetsz rá igazán, amikor te és egy számodra nagyon fontos személy úgy döntötök, hogy felfedezitek a világot. Mindezt pedig békés, nyugodt módon. Ez utóbbi az, ami megzavarhat másokat. Ezzel azonban most ne is foglalkozz. Tényleg igaz lehet a mondás, miszerint ha elakarsz érni valamit, a saját válladra kell venned a felelősséget, hiszen a saját boldogságodról te magad gondoskodhatsz a legjobban!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close