Heti horoszkóp – 2017. február 6-12.

Kos

Fontos lehet számodra, hogy megfelelő önbizalommal és határozottsággal készülj fel erre a hétre – könnyen meglehet, hogy a régmúlt elfeledett problémái tárulnak majd fel előtted. Az ötleteid megvalósításában ne légy bátortalan – a szélsőségeket azonban érdemes kerülni. Valószínű, hogy akadnak majd, akik a tanácsodra várnak a hét folyamán, velük szemben megértő légy, de ne túl tolakodó.

pexels-photo-307791

Bika

Ezen a héten különösen hasznos lehet, ha sok időt töltesz a barátaiddal, türelmesen végighallgatod a problémáikat, igyekszel átérezni örömeiket. A szokottnál talán kissé impulzívabb lehet a viselkedésed, a döntéseidet így mindenképpen ajánlatos többször mérlegelned. Az impulzívabb viselkedés olykor felfokozott érzelmi állapothoz vezethet – ilyenkor az elalváshoz segítségül hívhatsz egy bögre finom, citromfüves-mentás teát.

Ikrek

Ez a hét új batárokkal hozhat össze, míg kapcsolatod régi barátaiddal újraértékelődhet – hogy a változás milyen irányú lesz, rajtad is múlik. Döntéseidet ne görcsösen hozd, igyekezz higgadt maradni. A munkahelyeden próbáld magad érzelmileg távol tartani a zavarba ejtő helyzetektől, egyben igyekezz minél több energiát szentelni kreatív oldaladnak. A rád váró nehézségekhez jól jöhet egy-egy csésze energiaadó zöld tea.

Rák

Ezen a héten tartsd szem előtt: nem engedheted, hogy mások a te károdra gyarapodjanak. Továbbra is lehetsz segítőkész, de a téged kihasználóktól kis időre határolódj el – máskülönben a fejedre nőhetnek, s egészen kimerít a közelségük. Ha elég időt fordítasz magadra is, a hét végére egészen feltöltődve érzed majd magad – s még valami: egy kis csokoládét nem kell sajnálnod magadtól. Mivel szeretsz másokon segíteni, így semmiképpen nem érdemes felhagynod a jótékonykodással, csak a kihasználásodat előzd meg.

pexels-photo-259573

Oroszlán

Ez a hét remek alkalom lehet számodra, hogy összegezd a múltadat – a döntéseid, érzelmeid lajstromba vételével sok olyan információhoz juthatsz hozzá, amely eddig talán számorda is titok volt. A művészet (festés, rajzolás, zenélés, írás) révén még közelebb kerülhetsz önmagadhoz, s alkotásod láttán kiteljesedést, akár szenvedélyt is érezhetsz. Légy óvatos, de ne rémülj meg az életedbe belépő új emberektől – ők új utakat nyithatnak meg előtted akár a nagyvilág, akár belső világod felé.

Szűz

Ha a hét elején úgy érzed, eltávolodtál másoktól – akár a barátaidtól is – ügyelj rá, hogy az ilyen veszteségeid ne menjenek mindennapi életed rovására. Lehet, hogy számodra minden összezavarodni látszik, de ne aggódj: lélegezz mélyeket, csendesedj el, és egy rövid időre próbálj megszabadulni a téged jellemző maximalizmustól. A hét végére, ha nem aggodalmaskodsz túl sokat, nyitott lehetsz az új élmények felfedezésére – tanulj új dolgodat, utazz és fedezd fel a körülötted lévő világot!

Mérleg

A hét eleje talán kissé ijesztőnek és megterhelőnek tűnik majd, de ne aggódj: képes leszel megbirkózni mindazzal a feladattal, amelynek elébe kell nézned. A hétvége közeledtével egyre többet gondolsz majd a családodra, barátaidra, és ez így is van rendjén – tölts velük sok időt, ha pedig valamelyiküknek segítségre van szüksége, most ne légy rest gyorsan a segítségére sietni. A hét közepére kimerültté válhatsz – érdemes ekkor némi időt szentelned magadra is. Egyél valami finomat, nézz valami szép filmet, esetleg olvass újra egy régi kedvenc könyvet.

Skorpió

A hét elején állj készen egy érdekes rejtély megoldására – minden kreativitásodat és leleményességedet le fogja kötni az a feladat, amelyre ekkor vállalkozol. Ne szalaszd el annak lehetőségét, hogy segítsz valakin, hiszen ettől te is jobban érzed majd magad. A hét végén könnyen meglehet, hogy érdekes csavarral találod majd szemben magad a jövődet illetően, de igyekezz tartani magad a szilárd értékrendedhez. Ez a hét remek alkalom arra is, hogy valami igazán kreatív tevékenységre összpontosíts: engedd előtörni magadból az alkotót, és írj, fess, zenélj.

pexels-photo-289416

Nyilas

A következő hetet magabiztosan és célokkal telve kezdheted majd, aminek nyomán könnyen elhatalmasodhat rajtad az érzés, hogy a körülötted zajló világ már-már kínosan elmarad a te ambícióidtól. Igyekezz ilyenkor megértő lenni, s anélkül, hogy a saját lendületedből lejjebb adnál, azért próbálj némi időt szentelni az elcsendesedésre és a pihenésre, valamint a tervezésre. Így haladva a hét közepén elérkezhet a várva-várt pillanat, amikor munkád gyümölcsét learathatod – ügyelj azonban arra is, hogy az elbizakodottság könnyen a visszájára fordíthatja a kedvezően induló eseményeket is. A hét végén ne felejtsd el az elért sikereket megünnepelni, a történteket összegezni magadban.

Bak

Ez a hét nagy valószínűséggel a társas kapcsolatok fejlesztéséről szól majd. Légy kreatív és gördülékeny, ne engedd, hogy mások negativitása lehúzzon. Meglátod, a te energikus, pozitív hozzáállásod sokakat inspirálhat, ami kölcsönösen jó hatással lehet. Mások szemében talán kissé furcsának tűnsz majd, esetleg az is megfordulhat a fejükben, hogy az utóbbi néhány napban megváltoztál, ugyanakkor, eme eleven személyiséged hatására több új kapcsolatra is szert tehetsz. Emellett nagyon fontos, hogy a régi barátaidról és ismerőseidről se feledkezz meg – a kedvességed és segítőkészséged rájuk is terjedjen ki. Meglehet, hogy új barátokon túl új ellenségekre is szert teszel.

Vízöntő

Kezdd a hét elejét bátran – ne félj az új helyzetektől és újdonságoktól! Ha a legjobb formádat adod, azzal önbecsüléseden is sokat javíthatsz a hét közepére. Valószínűleg jobbnál-jobb ötleteid születnek majd, érdemes lehet ezekkel behatóbban is foglalkoznod. Ez a hét csupa izgalmat hoz a számodra, s ha szem előtt tartod, hogy az intellektuális kötődés akár mélyebb kapcsolatokhoz is vezethet, nem fogsz csalódni. Érdemes a hétvégét a családoddal, barátaiddal töltened ahelyett, hogy egyedül lennél, hogy kellőképpen feltöltődhess.

Halak

Ha a hét elején hirtelen szükségét érzed annak, hogy egy nagyobb feladatba vágj bele, semmiképp ne rémülj meg! Fontos ugyanakkor, hogy a cselekvést gondos tervezés előzze meg, bármilyen nagy elhivatottságot is érezel magadban. Olyan akadályokat is legyőzhetsz most, amelyeket korábban megközelíteni sem mertél, hát használd ki a jó szelet! Az élet apró örömei nagy élvezetet nyújthatnak a hét végén, a különleges ételek, lírai hangvételű szavak, kifinomult zene és a művészet, mind kielégíthetik szépség utáni vágyaid.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close