Heti horoszkóp – 2017. február 13-19.

Kos

Készen állsz arra, hogy megmutasd a legjobb formád? Akármennyire is hihetetlennek tűnik, a legfontosabb, hogy laza és természetes maradj. Ez érvényes a karrieredre és a családi életedre is. Ez a hét egyébként remek alkalom lehet, hogy eleget tégy a baráti és családi kötelezettségeidnek, amit ráadásul még élvezhetsz is. Sőt, a hét vége felé igazán csábítóvá válhatsz, olyannyira, hogy senki sem lesz képes betelni veled. Vigyázat, talán még Cupido nyila is eltalál.

pexels-photo-104862

Bika

Ne fogd annyira vissza magad érzelmileg. A nehéz helyzetekben mindig olyan erősnek és keménynek mutatod magad. Persze sosem szerettél másokra támaszkodni, ha baj van, de ne feledd, a barátaid akkor is teljes vállszélességgel melletted állnak, mikor nem is gondolnál rá. Ezt pedig jól tartsd észben ezen a héten. Lehetnek ugyanis olyanok, akik mindenféle mondvacsinált ürüggyel vitába akarnak szállni veled. A hozzád közel állók viszont átlendíthetnek ezeken a nehéz napokon.

Ikrek

Mások számára megdöbbentő lehet, hogy mennyi mindent tudsz észben tartani egyszerre. Csak úgy zsonglőrködsz az elvégzendő teendőkkel. Ez a remek tulajdonságod pedig most kapóra jöhet, hiszen egy komoly munkát is megszerezhetsz általa. Így pedig még több időd lesz a szórakozásra és a barátokkal való együttlétre. Ezenkívül fellendítheted azokkal az emberekkel is a kapcsolatodat, akiket az utóbbi időben valamiért elhanyagoltál egy kicsit.

Rák

Úgy érezheted rögtön a hét első napján, mint ha valamilyen fogságból szabadultál volna ki. Tele leszel energiával és új ötletekkel. Ezt mások is észre fogják venni, látják majd, hogy te vagy az, aki a tempót diktálja. A nagy hévben pedig akár az igazán extravagáns dolgokhoz is megjöhet a kedved. Most az egyszer legyél merész és kövesd az ösztöneidet, legyenek azok akármilyen valóságtól elrugaszkodottak is! Hiszen ne feledd, csak egyszer élsz!

pexels-photo-289588

Oroszlán

A hét elején lehet, hogy úgy érezheted, kicsit összegyűltek a viharfelhők a fejed fölött és elvesztél a gondolataidban. Utóbbit azonban akár a saját javadra is fordíthatod. Kissé álmodozó énedet használd most arra, hogy kitalálj valami igazán újat. Azonban semmit sem kell egyedül csinálnod. Mindenképpen vond bele az ötleteidbe a hozzád közel állókat is, hiszen a tanácsaikkal sokkal messzebbre is viheted az elképzelésidet.

Szűz

Ez a hét igazán az erősségeidre fog játszani! Jöhet akármilyen probléma vagy nehézség, nem lesz gond megoldást találni rá. Eközben a barátaid és talán valaki olyan is, aki egy kicsivel többet szeretne tőled a barátságnál, végig mögötted állnak, és ha kell, segítő kezet nyújtanak, hiszen szeretnek téged és számíthatsz rájuk. Ez pedig egy remek alkalom, hogy még szorosabbra fűzd a kapcsolataidat a hozzád közelállókkal.

Mérleg

Ezen a héten úgy érezheted, hogy sokszor nagyon nehéz megkülönböztetni a valós tényeket és mások kitalációit. Ez idegesítő és fárasztó is egy idő után, ennek ellenére a legjobb dolog, amit tehetsz, ha türelmes maradsz. Csak sodródj az árral és hagyd, had történjen meg mindaz, aminek meg kell történnie. Akár még valami jó is kisülhet a dologból. Amikor pedig már úgy érzed, hogy eleged van mindenből és mindenkiből, találkozz a barátaiddal és sírd ki magadat a vállukon. Hiszen ezért is vagytok egymásnak. Jóban és rosszban egyaránt.

Skorpió

Használd a hét első napját arra, hogy kitűzd a fontosabb céljaidat. Ekkor ugyanis nagyon ambiciózusnak érezheted magad. A legfontosabb, hogy tisztázd magadban, nem lesz mindig könnyű elérni azt, amit elterveztél, de sosem szabad feladni! A barátaidra mindig számíthatsz, beszéld hát meg velük is a döntéseid. Vagy akár ossz meg velük szaftos részleteket az életedből. Hidd el, te is és ők is jól fognak szórakozni közben!

pexels-photo-230704

Nyilas

Egy kis hajózási hasonlattal élve, lehetséges, hogy nem lesz egy sétavitorlázás ez a heted. Azonban akármennyi viharfelhő is gyülekezzen a fejed fölött, ha biztos kézzel fogod a kormányt, nem érhet semmi baj. Kitartásod pedig meghozza a gyümölcsét a hét további részében, hiszen csütörtök felé rád mosolyoghat a szerencse. Érzelmeidet tekintve olyan hangulatba kerülhetsz akár egy plüssmackó. Ez lehet, kicsit sziruposnak hangzik, de élvezd ki, ha ennyire szeretve érzed magad.

Bak

Úgy tűnik, a héten szinte már abszurd módon képes lehetsz vigyázni mindenre. Ez jól jöhet, mert a sors igazán őrült embereket sodorhat az utadba. Hála azonban a nyugodtságodnak, nem kell kétségbe esned, hiszen könnyen kezelheted őket. De hiszen minek is reagálnád túl az apróbb problémákat, azzal úgysem oldalán meg semmit. A hétvégét viszont szenteld egyedül magadra és arra, hogy véghezvidd azokat a dolgokat, amiket már régóta elterveztél.

Vízöntő

Mindig vannak nehéz időszakok az ember életében. A héten lehet, hogy a te utadat is keresztezi majd néhány akadály. azonban ne feledd, hogy egy kis kitartással könnyen átvészelheted ezt a viharosabb ciklust. A hétvégén pedig már szinte el is fogod felejteni a megpróbáltatásokat. Annál is inkább mert nagyon kreatív hangulatba kerülhetsz majd. Az ekkor született gyümölcsöző ötleteidet pedig ne félj kihasználni!

Halak

A héten valami egészen új veheti a kezdetét. Lehet ez egy új projekt, vagy pedig egy új románc. Akárhogy is legyen, biztosan nem fogsz unatkozni és sok izgalomban lehet részed. A Halak nagyon emocionálisak és empatikusak. Ezt a két tulajdonságodat pedig remekül kamatoztathatod a héten. Használd hát fel arra, hogy segíts másokon, hiszen te is tudod: adni mindig jobb, mint kapni!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close