Heti horoszkóp – 2017. február 20 – február 26.

Kos

Már egy kicsit belekóstolhattunk a jó időbe, ne kapkodj hát az utolsó pillanatban, hanem hozd formába magad még bőven a fürdőruhaszezon előtt. Menj el egyet kocogni a héten vagy tegyél egy hosszú sétát a természet lágy ölén. Ne feledd, a testmozgás nem csak fizikailag, de szellemileg és mentálisan is feltölthet. Ezáltal pedig sokkal magabiztosabbá válhatsz, ami pozitív kihatással lehet a munkádra és a szerelmi életedre is.

pexels-photo-321441

Bika

Még akár egy kis kaland, vagy flört is felütheti a fejét a héten. Azt pedig mind tudjuk, mennyire megnöveli az önbizalmat, ha valakinek megtetszünk. Engedd el magad és mutasd meg, hogy milyen bájos vagy anélkül, hogy megjátszanád, milyen is vagy valójában. Kényeztesd kicsit magad a hét második felében. Menj el vásárolni, ülj be egy szaunába, fürdőbe vagy esetleg gubózz be a kanapéra és olvass el egy jó könyvet. Ezáltal igazán feltöltődhetsz minden téren.

Ikrek

A hét elején úgy érezheted, mintha nem lennél önmagad. A kommunikációval sosem volt problémád, de most lehet, hogy némi akadályba ütközöl. Ám ekkor sem kell kétségbeesni, de csak egy kicsit keményebben meg kell dolgoznod azért, hogy megértesd, mit is akarsz a munkatársaidtól, barátaidtól vagy éppen családtagjaidtól. Nem szabad mindig arra várni, hogy ezüst tálcán hozzanak eléd mindent. Ha van egy jó ötleted, ragaszkodj hozzá és valósítsd meg!

Rák

Mindig is szeretted, ha rád irányul a figyelem, de azért ne ess túlzásba. Lehet, hogy barátaid is erre figyelmeztetnek majd, ám ezen nem szabad megsértődni, hiszen csak jót akarnak neked. A céltudatosság egy remek tulajdonság, ami benned is megtalálható. Amennyiben egy új projektet akarsz megvalósítani, kérd ki mások véleményét is, ne egyedül dönts. Ez lehet nehéz lesz, de meg kell bíznod a hozzáértők tanácsaiban is.

pexels-photo-322458

Oroszlán

Bárkivel előfordulhat, hogy kissé befordul magába néhanapján. Nem feltétlenül rossz értelemben. Lehet, hogy ezt te is megtapasztalod a héten, ám ebből még hasznot is húzhatsz. Használd fel az elmélyülős időszakot arra, hogy feltérképezz nagyobb dolgokat a jövőddel kapcsolatban. Ez lehet akár a hosszabb, de lehet a rövidebb távú jövő is. Kivetítheted nem csak a munkádra és karrieredre, hanem akár a szórakozásra, a családra vagy a szerelemre is.

Szűz

Hétfőn kirobbanó energiát érezhetsz önmagadban, sőt még az is lehet, hogy a szerencse angyala rád kacsint. Így vagy úgy, de használd ki, ha ekkora életörömet élsz át, hiszen így az eléd gördülő akadályokat is könnyebben átugorhatod, mint máskor. Legyen szó pénzügyekről, vagy családi összezördülésekről. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a pozitív gondolkodásmód nagyon hasznos és sok mindent el lehet érni vele.

Mérleg

A kommunikáció nagyon fontos. A héten pedig megtapasztalhatod, milyen felsőbb szinten művelni ezt. Igazán új világ tárulhat eléd, hiszen rendkívül szórakoztató, ha megismered az emberek egy teljesen másik oldalát. Még azokkal kapcsolatban is hathat az újdonság varázsa, akiket már régóta ismersz, és úgy érzed, már mindent tudsz róluk. Ez egy jó időszak lehet, hogy az elfeledett barátaidat is felkeresd és felmelegítsd újra a velük való kapcsolatodat.

Skorpió

Nem kell attól megijedni, ha esetleg a héten nagyon zsúfolt lesz a naptárad. Egy kis szervezéssel ugyanis mindent meg lehet könnyíteni. Így pedig még akár maradhat is idő egy kis olvasásra, vagy vásárolgatásra. A stresszes időszakok alkalmával amúgy is ki kell engedni a gőzt valahogy. Ilyenkor az is remek lehet, ha összefutsz a barátaiddal és elpanaszolod nekik, mi nyomja a szíved. Persze, senki sem szereti hangoztatni, ha levert, de azért vagytok egymásnak, hogy mindig legyen kire számítanotok…

pexels-photo-230233

Nyilas

Rossz napok mindenki életében előfordulnak. Ilyenkor nem szabad búslakodni. Amint hazaérsz és leülsz egy kicsit pihenni, végy egy nagy levegőt és mond azt magadnak, hogy nincs semmi baj, már vége van a napnak. Ki tudja, akár még egy fantasztikus hét elébe is nézhetsz. A hét közepe remek alkalom lehet arra, hogy összefuss szeretteiddel és kicsit kikapcsolódj. Nincs is másra szükség csak egy pohár borra vagy éppen egy jó erős kávéra/teára és a hozzád közelállókra.

Bak

A hét elején igazán ambiciózusnak érezheted magad. Ezt pedig használd ki. Ülj le a számítógép elé, vagy válaszd a hagyományos megoldást és vesd papírra azokat a célokat, amiket el szeretnél érni. A listát pedig rakd egy olyan jól látható helyre, ahol rendszeresen szembe találkozol vele, így sosem fogod elfelejteni, hogy miket tűztél ki magadnak. Még akkor is, ha túl kaotikusnak tűnik minden, higgy magadban és ne feledd, hogy egy rendszer bevezetésével könnyebben átláthatsz a feladatokon.

Vízöntő

A héten legyél egy kicsit körültekintőbb, mint amilyen egyébként szoktál lenni, különösen, ha üzletről vagy a pénzügyekről van szó. Jó szívű vagy és mindig megpróbálsz segíteni azokon, akik rászorulnak, vagy éppen csak úgy tűnnek. Ezt a fajta jóhiszeműséget azonban sokan megpróbálhatják kihasználni. Ez persze nem azt jelenti, hogy legyél paranoiás, csupán azt, hogy jól gondold át kinek és mit hiszel el. Ezzel pedig nem fogsz megbántani senkit, beleértve magadat is.

Halak

Talán az egyik legjobb tulajdonságod, hogy óvatos vagy és nem ugrasz bele mindenféle butaságba. Ám ezt néha túlzásba is viheted. A héten koncentrálj arra, hogy nem szabad mindig elveszni a részletekbe és néha bizony fejest kell ugrani az ismeretlenbe még akkor is, ha az nagyon ijesztő. Persze lehet, hogy hibát követsz el, de ez természetes, hiszen maga az élet is így működik. Ne félj cselekedni és ne hagyd, hogy pont az óvatosság miatt maradj le valami izgalmasról.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close