Heti horoszkóp – 2017. január 30. – február 5.

Kos

Bizonyos dolgok korai elfogadása és néhány jelmondat az egész hetedet pozitívabb megvilágításba helyezi. Sőt még az is lehet, hogy új utak nyílnak meg előtted. Vezetői tulajdonságodnak jó hasznát veszed a hét közepén. Ne feledd, minél több embert állítasz magad mellé, annál jobb! Péntekre teljesen körvonalazódni fog előtted a jövőképed. A hétvégén kissé frusztrált lehetsz. Talán az lenne a legjobb, ha a felgyülemlett feszültséget egyszerűen kirobbantanád magadból.

pexels-photo-227432

Bika

Hétfőn úgy érzed majd, minden teljesen igazságtalan körülötted. Mintha mindenki kapna díjat csak te nem. Ez az érzés azonban keddre megváltozik, ugyanis minden letisztázódik és meglátod majd azokat a területeket, amelyeken “vesztettél”. A hét közepe remek alkalom lesz, hogy végre kialakíts új célokat. Csütörtökön és pénteken néhány dörzsölt alakkal, akiket nem ismersz túl jól, összetűzésben kerülhetsz, de ezek csak felszíni konfliktusok lesznek. Találkozz barátaiddal hétvégén, különösen, ha rosszul érzed magad.

Ikrek

Egy mélyebb szinten fogsz gondolkodni és működni hétfőn. Kedden a családod és az üzleti partnereid egy kissé diktatórikusan fognak viselkedni veled. Azonban ne aggódj, ez nem fog sokáig tartani náluk. Csak várd ki türelmesen, míg meg nem unják a dolgot. A héten, később nyitott leszel az új ötletekre és találkozni fogsz valakivel, akivel nagyon egy hullámhosszon lesztek. A hétvége arra ösztönöz majd, hogy egy nagy változást eszközölj az életedben. Próbáld meg világosan megfogalmazni a vágyaidat.

Rák

Tégy valami jót magaddal hétfőn. Ne hozz áldozatot senki és semmi kedvéért, hacsak nem, tényleg szükséges és elengedhetetlen. A szenzoros és interperszonális tudatosságod rendkívül érzékeny lesz egészen csütörtökig. A legtöbb emberrel kapcsolatban szinkronban lesznek az érzelmeid a hét végéig. Remélhetőleg ez az érzés nem az elidegenedés, hanem a büszkeség és az őszinteség lesz. A hétvégén használd ezt ki és csinálj valami kreatívat.

pexels-photo-48664

Oroszlán

Teljesítményed és életkedved nem lesz túl “élvonalbeli” hétfőn. Ám azért nem mész olyan messzire, hogy a levertséged idegesítse kollégáidat vagy a barátaidat. Hétköznap aztán úgy érzed, hogy megnövekedett az igényed a mély és erős érzelmekre. Csütörtökön és pénteken aztán minden benned cikázó kérdésre megkapod a választ. A hétvége egy remek lehetőséget fog hozni, ám próbálj kicsit szkeptikus maradni. Ez nem azt jelenti, hogy utasítsd el a dolgot, csak járj jól utána.

Szűz

Bár hétfőn úgy fogod érezni, hogy teljesen lekorlátoz a munka és a család, de azért próbálj meg sodródni az árral és hagyni, hogy a szabadság a természetes úton találjon rád. Hamarosan, akár már kedden úgy érzed majd, hogy erőteljes kreatív energia áramlik benned. A héten próbálj meg rugalmas maradni, ugyanis a megszokott napirendedet meg fogják szakítani kisebb dolgok. Szombaton és vasárnap legyél te a csoport mozgatórugója, de azért ne keseredj el, ha mások nem követik a nézeteidet.

Mérleg

Bár még nagyon a hét elején jársz, máris úgy fogod érezni, hogy új területek tárultak fel előtted. Ezek lehetnek tényleges területek, de akár érzelmiek is, a lényeg, hogy új érzed csakis téged hívogatnak. Keddre aztán eléred a határokat. Ez lehet egy mentális blokk miatt is. A héten később aztán szoros kapcsolatot fogsz érezni a körülötted lévőkkel. Olyan lesz, mintha teljesen új betekintést nyernél a gondolataikba. A hétvégén elfoglalt leszel és egy kicsit lassan fogsz haladni, ám ettől ne légy csalódott.

Skorpió

Haladj az árral hétfőn, de azért jól figyeld az utadat. A hét középső része igazán jól fog alakulni a karriered szempontjából. Feletteseid is meg lesznek elégedve veled, továbbá egy cég felfigyel a törekvéseidre is. A hét későbbi szakaszában egy váratlan panasz, vagy levél érkezhet a szülőktől, egy idősebb rokontól, vagy esetleg egy régi baráttól. Ez nem lesz túl kellemes először, de próbálj pozitív maradni. A hétvégén engedd, hogy átjárjon a kreativitás, hiszen gyümölcsöző dolgokat találhatsz ki.

concept-astrology-aries-universe-159670

Nyilas

A hétfő nagyszerű lesz és úgy érezheted, ez az idei hónap, vagy talán az idei év legjobb napja. A jó kedved tovább fog tartani a héten, ha megengeded magadnak, hogy részt vegyél egy-két kulturális, művészeti eseményen. Próbálj felszívni magadba valami teljesen újat. Szociális életed is szárnyalni fog csütörtökön. Új embereket ismerhetsz meg, vagy már a meglévőkkel fogsz szorosabb kapcsolatba kerülni. A hétvégén jól vigyázz az értékeidre.

Bak

Lépj a hétbe megfontoltan és magabiztosan. Ha tudod, hogy hova fogsz menni és az utazásodat is előre, jó alaposan megtervezed, nem érhet semmi kellemetlen meglepetés. Hétköznap valaki meg fogja jutalmazni a nagyszerű teljesítményedet. Új ötleteidből aztán később sem lesz kevesebb. Terveidtől ne nagyon térj el, így még segítség nélkül is el tudod végezni az összes feladataidat. A zene remek módja annak, hogy egy kicsit kikapcsolj és ne a munkára koncentrálj.

Vízöntő

Nagy változások lépnek be az életedbe hétfőn, amiknek jó része pozitív lesz. Ezeknek a változásoknak a hatására aztán lehet, hogy teljességgel megváltozik a gondolkodásmódod. Kedden és szerdán egy titokzatosra ügyre leszel figyelmes, amely mintha a semmiből, minden előjel nélkül alakult volna ki. Legyél rugalmas, minden a megérzéseiden múlik. A hét további része ragyogó lesz számodra, de azért szombaton és vasárnap figyelj az anyagiakra és ne költs olyanra, amire nincs is szükséged.

Halak

Jól tartsd nyitva a szemed és a füled hétfőn, így biztosan nem fognak elkerülni a fontos információk. A hét középső részén a csoportos tevékenységre kell teljes gőzzel összpontosítanod. Mivel elméd pénteken túlórázni fog, így próbáld meg egy kicsit kikapcsolni. Ülj le, nézz meg egy filmet, vagy játssz valamit a számítógépen. Mindegy mit csinálsz, csak vonja el a figyelmedet. A hétvége igazán csodálatos lesz a számodra, csak úgy tobzódni fognak körülötted a kreatív impulzusok.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close