Heti horoszkóp – 2017. május 8. – május 14.

Kos

Ezen a héten legyél egy kicsit bátrabb és ne fogd vissza magad. Hétfőn elfoghat egy különös vágy az iránt, hogy tudasd másokkal az érzéseidet. Különösen igaz ez ellenkező nemre, illetve a családtagokra nézve. Ne akard ezt leküzdeni, hiszen így végre tisztán láthatsz és az összekuszálódott érzelmeidet is végre kibogozhatod. Ezáltal felszabadulhatsz, és végre visszanyerheted az energikus formádat is.

Bika

Aki nem kockáztat, annak nincs is mit remélnie, tartja a mondás. Ez sokszor igaz is és a héten jó, ha észben tartod. Különösen igaz ez a romantika terén. Persze mindig benne van a bukás faktora, de azáltal, hogy vállalod a rizikót, merészséget, bátorságot sugározhat. Ez a két tulajdonság pedig sokszor nagyon imponáló tud lenni. Ki tudja, talán pont olyan személy figyelmét sikerült felhívnod, akire nem is gondoltál volna.

skydiving-fantastic

Ikrek

A hét elején úgy érezheted, hogy elhagyott a jó öreg alkalmazkodóképességed. Ez különösen rosszul érinthet, hiszen a segítségével nagyon sok konfliktust el tudtál simítani régebben. Azért próbálj meg ne túl kritikus lenni. A legjobb, amit most tehetsz, ha olyan emberekkel, ismerősökkel, barátokkal vagy családtagokkal veszed magad körül, akikkel hasonló a gondolkodásmódotok. Így a necces helyzeteket is elkerülheted.

Rák

A heted egy igazán energikus és lelkesítő megjegyzéssel kezdődhet. Lehet először meg sem hallod, éppen ezért jól figyelj, hiszen az ilyen pozitív élmények mindig jól felturbózzák a kedélyedet. Ahogy megemelkedik az önbizalmad, nem is lehet semmi, ami megakadályozhat a céljaid elérésében. Amennyiben szükséged van rá, kérd ki mások tanácsát, esetleg segítségét, hiszen ez által bármi teljesülhet, amit csak a fejedbe veszel.

Oroszlán

Igazán pozitívan kezdődhet el a hétfői napod. Úgy érezheted, hogy igencsak nagyvonalú szeretet és figyelem hárul rád. Ez pedig nagyon jó dolog. Az a fajta melegség, ami átjár téged ebben az időszakban, sokat segíthet másokon. Azáltal pedig, hogy bárki számíthat rád a nehéz napokon, cserébe te is elvárhatod ugyanezt. Ez nem önzőség, és jó tudni, hogy van olyan, akire bármikor támaszkodhatsz.

The autumn flower of sun flare.

Szűz

Kezd a hetedet azzal, hogy valami szórakoztató programot szervezel. Ám még véletlenül se egyedül, hiszen minél többen vagytok annál jobb. A többedmagaddal való mókázás pedig igazán feltölthet energiával, így az egész hétnek úgy mehetsz neki, hogy mindenre készen állsz. Az apróbb bökkenőkön is könnyebben átugorhatsz, így az előtted álló, nagyobb kaliberű feladatokra koncentrálhatsz.

Mérleg

Kicsit furcsán hangozhat, de a hét elején hajtsd egy kicsit le a fejed. Na persze ez nem azt jelenti, hogy búslakodnod kellene! Amikor úgy érzed, hogy az egész világ összeesküdött ellened, próbálj meg laza maradni és nem görcsölni. Egy kis hozzáadott rugalmassággal igenis a kezedbe veheted az irányítást. Egyet ne feledj: a sötétségen túl, mindig ott van a fény, ami előbb-utóbb úgyis utat tör magának!

Skorpió

Mert nagyot álmodni! Nem kell mindig szégyenlősködni és a mások érdekeit az előtérbe helyezni a magadéival szemben. Igenis utána kell menni annak, amit akarsz. Csak így érheted el a céljaidat és valósíthatod meg az álmaidat, vágyaidat. Kapcsolódj egy kicsit ki a hét vége felé. Találkozz a barátaiddal. Ez nem csakhogy remek szórakozás lehet, de még egy-két érdekes titkot is megtudhatsz.

Nyilas

Hétfőn igazán kíváncsi hangulatban lehetsz. Ezzel azonban nincs semmi baj, így ne is nagyon próbáld meg elnyomni magadban. Érdekes dolgokra derülhet fény, ha egy kicsit utánajársz a pletykáknak, még akkor is, ha ez néhány kellemetlen kérdéssel fog együtt járni. Bár nem igazán jellemző rád, de szinte szárnyaló kedvben érezheted magad. Úgy tűnhet, mintha a szerencse a te oldaladon állna, ezért lehet, hogy kockázatos lépéseket is bevállalsz.

butterfly-172501724

Bak

A változás szinte már a levegőben lóg. Legalábbis ezt az üzenetet küldheti a tudatalattid. A változástól azonban nem kell megijedni, még akkor sem, ha az nehéz és fontos döntéseket hozhat magával. Az elkövetkezendő időszakban próbálj meg nagyon higgadt maradni. Még akkor is, ha mások esetleg nagyon könnyen túlreagálnak dolgokat. Ne hagyd, hogy kiprovokáljanak egy konfliktust. Légy te az okosabb!

Vízöntő

Semmiképpen se hagyd magad felbosszantani a hét elején, akármennyire is könnyen menne most ez. Mindig, amikor úgy érzed, hogy kezd felmenni benned a pumpa és elkezdenek gyülekezni fölötted a sötét felhők, végy jó mély levegőt és mondogasd el magadban párszor, hogy ez is csak egy fázisa az életednek. A pozitív gondolkodásmód pedig meglátod, meghozza a várt eredményt.

Halak

Ünnepeld meg a hétkezdést valami kreatívval. A skála persze nagyon széles: komponálhatsz egy zenét, festhetsz valamit, kattintgathatsz párat a fényképezőgépeddel vagy éppen ismerkedhetsz és új barátokra tehetsz szert. Bár kissé félénk vagy, ez ne hátráltasson, hiszen a kissé álmodozó, de épp ezért oly bájos stílusoddal sokakat megnyerhetsz magadnak. A veled való beszélgetés olyan, akár a fénysugár a szürkeségben!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close