Heti horoszkóp – 2017. május 22. – május 28.

tumblr_mnzn5m2va61rgo3a6o1_500_51b0efea9606ee1d9088b87e

Kos

Teljesen úgy érezheted, hogy egyre inkább közeledsz a cél felé. Ilyenkor pedig már nem szabad hagyni, hogy bármi is az utadba álljon. Fejet fel, melleket ki és vegyél még egy nagy energiát az utolsó rohamra. Ne aggódj, valószínűleg már nem kell sokat várnod arra, hogy kiélvezd a siker édes ízét, ami még finomabb, hiszen nagyon keményen megdolgoztál érte. Ezután engedd ki a gőzt egy kicsit, hiszen megérdemled a pihenést!

Bika

Egy igazán érdekes és egyben vicces tény: Az az út, amelyen éppen állsz mindent elmond arról, hogy pontosan mit is érzel aktuálisan. Hogy mi is ebben a vicces? Leginkább csak annyi, hogy feltehetőleg világ életedben azon dolgoztál kemény erőkkel, hogy még véletlenül se mutasd ki mások felé, amit gondolsz, vagy amit érzel. Próbálj meg egy kicsit lazább lenni és fogadd el önmagad. Erre a hétre tűzd ki ezt célul magadnak! Meglásd, felszabadultabban a világ is szebb.

Ikrek

A hétfő általában igen kemény nap szokott lenni. Vége a hétvégének, a lazításnak és megkezdődik a dolgos hét. Most viszont úgy érezheted, hogy még a megszokottnál is nehezebb dolgod van. Ezen azonban kár rágódni, hiszen gyorsan változhat a helyzet. A hét közepe felé lehet egy igazán intellektuális beszélgetésed. Egy olyan, amely gyökeresen megváltoztathatja a gondolkodásodat egy olyan témában, amiben szakértő vagy.

Rák

A hét eleje kissé döcögősen indulhat be a számodra. Úgy érezheted, hogy egyszerűen kimozdulni sincs kedved bentről. Nos, ennek meg is találhatod könnyen a módját, hiszen milliónyi projekt várhat rád. Így aztán könnyedén lefoglalhatod magad anélkül, hogy olyat kellene tenned, amihez totálisan nincs kedved. Ez pedig nem más, mint az emberekkel való találkozás. Nincs is semmi baj azzal, ha egy kicsit egyedül akarsz lenni. Fordíts egy kis időt magadra is!

6bca294702bc6f946d994d5a63971b9f_large

Oroszlán

A hét kezdetén igazán kényes szituációban találhatod magad, ugyanis kulcsfontosságú lehet, hogy valakire nagyon jó benyomást tegyél, de úgy, hogy közben egyáltalán ne tűnj arrogánsnak. Ez egy nagyon kényen egyensúly, amire jó, ha kellőképpen figyelsz. Sőt, a legideálisabb, ha kikéred egy barátod tanácsát. Egy kívülálló ugyanis most jobban át tudja látni a helyzetet, mint te, aki érintett vagy benne.

Szűz

Egy igazán szép hétvége lezárásaként, hétfőn elmerülhetsz a romantikában. Abban az esetben pedig, ha szingli vagy, a kapcsolati státuszodat illetően a helyzet megváltozhat. Meg van ugyanis az esélye annak, hogy találkozol valaki olyannal, aki nagyon felkelti a figyelmedet. Ki tudja, talán pont a munka révén? Mindenesetre tartsd jól nyitva a szemed, és légy mindig kész egy kis flörtre, még akkor is, ha az nem komoly. Ettől ugyanis nagyon jó hangulatba kerülhetsz.

Mérleg

Maximalista ember lévén, biztosan nem fognak jól esni a következő szavak: Mindenkinek meg vannak a maga határai, korlátai. Ez alól pedig te sem vagy kivétel. Mivel kissé szentimentális hangulatban lehetsz, így szokatlan érzés lehet úrrá rajtad. Ez a kiegyensúlyozatlanság. Meg van azonban a lehetőséged a változtatásra, csupán le kell higgadnod egy kicsit és elfogadnod önmagad, illetve a teljesítményedet. Így visszaköltözhet beléd a megszokott balansz is!

Skorpió

Normális esetben te egy nagyon érzékeny ember vagy (még akkor is, ha ezt nehezedre esik bevallani magadnak, vagy éppen másoknak). A hét elején azonban rád sem lehet ismerni, hiszen meglehet, hogy úgy gondolkodsz/cselekszel, akár egy vezérigazgató. Ezen lehet, hogy mások is meglepődnek, ám az ambiciózus viselkedésedet illetően, senkiben sem lesz egy csöppnyi kétség sem. Éppen ezért nagyon termékeny időszak lehet a mostani, amit érdemes kihasználni!

qfuMQD8Bhrc

Nyilas

Az, hogy honnan, és ahogyan nézed a dolgokat különlegessé, és egyedivé tesz téged. A héten pedig a kommunikációs képességied is megdöbbentőek lehetnek. Előfordulhat, hogy akármerre jársz, mindenkit lenyűgözöl és magaddal ragadsz. Még az idegeneket is! Ez azért is különös, hiszen általában nem szoktál ennyire közvetlen lenni. Ez azonban semmiképp sem baj, sőt! Akár még új, és a későbbiekben “hasznot hozó” kapcsolatokat is kialakíthatsz.

Bak

A heted egy igazán nagyszerű megjegyzéssel köszönthet be. A terved ugyanis nagyszerűen beválhat, így akivel csak szembetalálkozol, rád mosolyoghat. Ne habozz és te is tedd feléjük ugyanezt! Nagyszerű hangulatban érezheted magad, ami bizony meglátszódhat a pénzügyi döntéseiden, kiadásaidon. A pénztárcád ugyanis most a megszokottnál is jóval könnyebben kinyílhat. Egy kis költekezés még nem árthat, de azért tarts mértéket!

Vízöntő

A hétfő egy lehet azok közül a napok közül, amikor úgy érzed, jobb mindenből kimaradni. Bár tisztességesen végigdolgozod a napot, megeshet, hogy alig várod a hazatérést. Kissé fáradt lehetsz, ám ezt a külsődről nem igazán mondanák meg, hiszen még így a tündöklő formádat nyújthatod. Kényeztesd egy kicsit magad, ha más nem, tarts otthon egy kis wellnesst. A hét későbbi felében aztán újratöltődhetsz a barátaid és a velük való kalandozás segítségével.

Halak

Egy régen nem látott barát köszönhet be újra hozzád, amitől úgy érezheted, hogy te vagy a legszerencsésebb ember a földön. A kedved szárnyaló, de mégis úgy érezheted, hogy valami nem stimmel. Olyan ez, mint egy film, aminek nincs rendezője. Így hát kénytelen leszel a saját kezedbe venni az irányítást, ami egyébként egyáltalán nem baj. Sőt itt az ideje, hogy sokkal nyitottabb legyél a világ felé és végre mások előtt is felvállald önmagad!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close