Heti horoszkóp – 2017. május 1. – május 7.

 

silhouette of happy running woman with umbrella

Kos

A hetedet szinte kirobbanó formában kezdheted. Kalandos lelkivilágodat kielégítve indulhat a hétfői nap. Új dolgokat próbálhatsz ki, új helyzetekben találhatod magad, és ami a legjobb, új emberekkel ismerkedhetsz össze. A pörgésre most szükséged is lehet, hiszen igazi kommunikációs szélrohamokra számíthatsz a hét folyamán mind személyesen, mind emailben, vagy akár telefonon is. Ilyen helyzetben pedig nem árt észnél lenni.

Bika

Ne kapkodj annyira! Próbáld meg nyugodtan és türelmesen kezdeni a hetedet. Még akkor is, ha esetleg úgy érzed, hogy eltemet a munka és a sok tennivaló. A gyors megoldások ugyanis nem biztos, hogy olyan alaposak, mint amilyenre most szükség lehet. Ne ess pánikba, hanem inkább szívd fel magad. A pozitív látásmódnak köszönhetően ugyanis feltöltődhetsz energiával és lelkesedéssel. Így pedig a feladatokat is könnyebben elvégezheted.

Ikrek

Amennyiben valamilyen fontos döntést kell meghoznod, kérd ki a barátaid, vagy akár a munkatársaid véleményét. Több szem, többet lát tartja a mondás, esetedben viszont több a nézőpont és világlátás segíthet ki a kételyek közül. Egyedül arra figyelj, hogy ha kikéred valaki tanácsát, csak arra koncentrálj, amit éppen mondanak. Ne járjon máshol az agyad, hiszen lehet nem érted meg, mit is akarnak neked javasolni. Ez pedig könnyen félreértéshez vezethet!

Silhouette of hiking man in mountain

Rák

Ezen a héten még mindig hihetetlen sebességgel pöröghet az agyad. A gyors észjárásra és az éles memóriádra bizony szükséged lehet, egyet azonban jól jegyezz meg: Mindenképpen gondolkodj, mielőtt beszélsz. Ez a fajta mentális erő egyébként ellenállhatatlan bájat kölcsönözhet neked, a kialakult lehetőségeket pedig kár lenne elszalasztani. Vezetői képességedet végre kibontakoztathatod. Az energiádat és a kisugárzásodat pedig mindenki észreveheti.

Oroszlán

Tegyél egy kis csavart az életedbe és kezdj úgy neki a hétnek, hogy valami újat tanulsz, vagy esetleg találkozol valaki olyannal, akit már régóta szeretnél újra látni. Az új élmények és tapasztalatok igazi felüdülést jelenthetnek, ezáltal pedig feltöltődhetsz energiával egész hétre. Önbizalmad is az egekben járhat, ezzel pedig nincs is semmi baj, de azért próbálj meg mértéket tartani és nem kikürtölni a vakvilágba, hogy úgy érzed, a világ előtted hever.

Szűz

Vedd fel a kapcsolatot a legbelsőbb éneddel a hét elején és derítsd ki, hogy valójában mik is a céljaid és mit szeretnél elérni az életben. Lehet, hogy vannak olyan dolgok, amikre régen nagyon vágytál, de a nagy hajtás közepette teljesen elfeledkeztél róla. Nem számít, hogy az álmod, hogy az, amit igazán akarsz, mennyire rugaszkodik el a valóság talajától, mert amíg egy kis esély is van arra, hogy beteljesedjen a vágyad, nem szabad feladni!

my-life-coach.hu_

Mérleg

Legyél óvatos a héten, már ami a kapcsolataidat illeti. Ez értendő a munkahelyi, vagy akár a romantikus kapcsolatodra is. Bár nehéz helyzetbe kerülhetsz, de meg kell találnod a tökéletes egyensúlyt az önzőség és az önzetlenség között. Egy olyan arany középutat, amely kielégítő megoldást tud nyújtani az összes érintett félnek. Ebbe természetesen beletartozol te is, ne feledkezz meg róla!

Skorpió

Vigyázat, a hét eleje egy kisebb konfliktussal kezdődhet. Emiatt azonban ne fájjon a fejed. Arról azért ne feledkezz meg, hogy a hidegvérűségnek és a kompromisszumkötésre való hajlamodnak most nagy hasznát veheted. Egy kis önzetlenséggel ugyanis elsimíthatod a kialakult feszült helyzetet. A hét vége felé különösen ügyelj arra, hogy olvass el minden apró betűs részt. Hiszen tudod, az ördög a részletekben rejlik.

Nyilas

Számítanod kell arra, hogy a hét kezdetén igazán sok minden történhet. A szokásos gondtalan attitűdödet bizony most háttérbe szoríthatja egy “energiarobbanás”, amely felkavarhatja az állóvizet is. Ez azonban nem feltétlen baj. Azáltal, hogy felpörögsz, igazi harcossá válhatsz, és végre újra felébredhet benned a küzdőszellem és a nyerni akarás. Egy kis versengés még senkinek sem ártott meg, sőt lehet, hogy előrébb visz az utadon.

flower-887443_960_720

Bak

A hét kezdetével állíts fel egy fontossági sorrendet és tedd a családodat a prioritás első helyére. Ebben egy “nagy rádöbbenés” is segíthet. Valamilyen oknál fogva világossá válhat, hogy a stabilitást és az érzelmi biztonságot hosszútávon csak így tudod megtartani. A szeretet, a család és a barátok a legfontosabbak. Igaz, ez már klisének számít, de attól függetlenül igaz. Erre pedig sokan csak későn jönnek rá. Te ne tartozz ezek közé az emberek közé!

Vízöntő

Ezen a héten a fejed megtelhet elektromos töltetekkel. Már persze ezt nem kell szó szerint érteni. Mindesetre inspirációt meríthetsz a történések minden egyes apró mozzanatából. Ez pedig néhány remek felfedezéshez vezethet. Ne légy bátortalan és oszd meg másokkal a gondolataidat, hiszen gyümölcsöző dolgok alakulhatnak ki belőlük. Mindig tartsd szem előtt a következő mondást: aki mer, az nyer!

Halak

Úgy érezheted, mintha egy rejtvény örvénylene körülötted. Nagyjából ez fogja jellemezni a hét első felét. Hirtelen aztán egy csapásra ott teremhet előtted a megoldás, csak nyitott szemmel kell járnod. A hét közepe felé aztán olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben elő kell venned a leggyengédebb és legkönyörületesebb oldaladat. Éreztesd a másikkal, hogy számíthat rád és veled biztonságban érezheti magát, még akkor is, ha összegyűltek a viharfelhők a feje fölött.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close