Heti horoszkóp – 2017. február 27 – március 5.

Kos

Csobbanj bele a hétfőbe! Ez a hét kiváló alkalom lehet arra, hogy inspirációt merítve, valami szuper ötlet pattanjon ki a fejedből. Ezt pedig ne engedd ki a markod közül. Ugyanez igaz azokra a célokra is, amelyeket már sokkal korábban, akár évekkel ezelőtt kitűztél magadnak. Azonban akármennyire is pörögsz, bátran kérdj segítséget másoktól is és ne próbálj meg mindent egyedül megoldani.

pexels-photo-331206

Bika

Amúgy sem vagy az a könnyen megnyíló típus, de a héten még nehezebbé válhat számodra, hogy másokba megbízz. Azért ne legyél paranoiás, de mindenképpen jól gondold át, hogy kinek és mit hiszel el. Semmiképp se aggódd túl a dolgot, a hét közepétől pedig szentelj egy kicsivel több figyelmet magadra és arra, amit szeretsz csinálni. Menj el kirándulni, olvass egy jó könyvet vagy csak kapcsolódj ki vásárlás vagy szaunázás közben. Bármi, ami jól esik!

Ikrek

Olyan személyiséggel rendelkezel, amely segítségével könnyen szót értesz bárkivel. Ennek pedig a héten akár még a hasznát is veheted. Különösen egy olyan munka kapcsán, amikor csapatban kell dolgoznod. Ne szégyenlősködj és próbáld meg nyugodtan átvenni az irányítást. Hiszen kisugárzásod arra ösztönzi majd az embereket, hogy hallgassanak rád és kövessenek téged a projekt során. Ettől függetlenül ne félj másoktól is segítséget kérni.

Rák

Kényeztesd magad ezen a héten! Az elmúlt időszakban nagyon sok mindent tettél másokért. Legyen az akár egy munkatárs, egy távolabbi ismerős vagy éppen közeli barát, hozzátartozó, te mindig meghallgattál mindenkit és segítettél, amiben csak tudtál. Most azonban itt az idő, hogy lazíts és szerezz magadnak egy kis örömet. Még csak ki sem kell mozdulnod feltétlenül otthonról, hiszen a pár napos csend és nyugi is feltölti az embert.

pexels-photo-247454

Oroszlán

Könnyen előfordulhat, hogy a héten bizony felüti a romantika a fejét. Ez lehet a már meglévő kapcsolat tüzének felizzása, de az is megeshet, hogy valaki különleges lép az életedbe. Ez pedig mind tudjuk mekkora önbizalmat ad. Így vagy úgy, de használd ki azt az időt, amikor igazán jól érzed magad és élvezd az élet minden egy apró örömét. Energiád egy részét pedig arra is fordíthatod, hogy segíts másokon. Hidd el, remek érzés lesz.

Szűz

Bár alapjában véve energikus ember vagy, ne hajtsd túl magad. Amikor pedig a nagy rohanás közepette egy akadályba ütközöl, ne ess kétségbe, csak próbálj meg sodródni az árral. A zsúfoltság közepette nem lehet elégszer elmondani, hogy mennyire fontos a megfelelő szervezés és a logisztika. Az erre használt energia pedig meglátod, hosszú távon igenis ki fog fizetődni.

Mérleg

Kommunikációs készséged a héten az egekben lehet, ha pedig így van, ne átalld meg ezt kihasználni. A kiváló ötleteidet tárd a világ elé és most az egyszer legalább, mond el, hogy valójában mit is gondolsz. Problémák mindig aggódnak, de – ez lehet kicsit kemény lesz – most nincs helye az önsajnálgatásnak. Ennél te sokkal keményebb vagy és nem hagyod, hogy az érzelmeid irányítsanak!

Skorpió

A hétre fogadd meg ezt a jelmondatot: Ragadd meg a pillanatot! Ez igaz lehet az egész életedre. A párkapcsolatra is, melyben, ha igazán szeretsz valakit, ne hagyd, hogy csak úgy kisétáljon az életedből. Ezenkívül a munkádra is, ahol ne riasszon el egy új projekt, csak azért mert számodra ismeretlen terepre tévedtél. Addig kell ütni a vasat, amíg meleg, és amíg lehetőséged van rá! Azért ettől függetlenül ne cselekedj ésszerűtlenül.

pexels-photo-60295

Nyilas

Akár már hétfőn is úgy érezheted, hogy ennél jobban bizony nem is indulhatna el a hét. Még akkor is, ha nem történt semmi különösebben említésre méltó, úgy érezheted, hogy jókedvedet senki és semmi nem veheti el. A héten pedig tartsd ehhez magad és ne hagyd, hogy pozitív látásmódodat bármi is letörje. Éld ki kreativitásodat, hiszen akkor születnek a legjobb ötletek, mikor nem is számítasz rá!

Bak

Azt sosem szabad elfelejteni, hogy kitartással és akaraterővel bármit véghezvihetsz. Ezt különösen akkor tartsd szem előtt, mikor fáradt vagy és meguntad a szürke hétköznapokat. Próbáld meg elővenni szervezői képességedet és meglásd, rá fogsz csodálkozni, hogy egy kis logisztikával mennyire hatékonyan tudsz előrejutni. Azért ne add fel a spontaneitást sem és a lazulós napokon csak sodródj az árral.

Vízöntő

Azt már eddig is tudtad, hogy a legjobb munkát akkor végzed, amikor igazán szereted azt, amit csinálsz. Azonban emellett arra is törekedned kell, hogy olyan emberekkel dolgozz közösen, akik szintén osztják a lelkesedésedet és a szenvedélyedet. Ez a tuti recept a hatékony projektek és feladatok elvégzéséhez a héten. Ötleteidet pedig ne nyomd el, hiszen ezekből újra energiát meríthetsz még akkor, ha nyomottnak érzed magad.

Halak

Ez a hét igazán szerencsésen alakulhat számodra akkor, ha okosan és figyelmesen használod ki az eléd táruló lehetőségeket. Amennyiben a héten különösen nem szeretnéd, ha belassulna a munka, akkor vedd kezedbe az irányítást és vezesd te a csapatot. A körülötted lévők is megérzik, ha tele vagy önbizalommal és akkor biztosan nem fognak kételkedni benned, illetve a döntéseid helyességében.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close