Heti horoszkóp – 2017. március 6 – március 12.

Kos

Vértezd fel magad jól a hétre és a kitörő energiának, valamint az úttörő szellemnek köszönhetően akár nagyon izgalmas napok elé is nézhetsz. A nagy hévben viszont akkor sem szabad megtorpanni, ha valamilyen akadály gördül az utadba. Egy kis rugalmassággal és türelemmel bármit meg lehet oldani. Amennyiben úgy érzed magad a munkahelyeden és otthon is, mint egy telefonközpontos (mivel mindenki téged zargat), akkor hétvégén mindenképpen kapcsolódj ki.

pexels-photo-333574

Bika

Lehet, hogy olyan rohanás közepén találod magad, ami valójában eléggé szokatlan számodra. Pániknak azonban most nincs helye. Csak egy kicsit próbálj meg lelassítani a héten és akkor nem lesz semmi probléma. Általában energikus vagy, van benned kitartás és gyakorlatiasság is. Ezeknek a remek tulajdonságoknak pedig most igazán nagy hasznát veheted. Élvezd ki, ha hízeleg neked valaki, különösen akkor, ha romantikus szálak fűznek az illetőhöz.

Ikrek

Szerencsés vagy, hiszen képes vagy egyszerre gyorsan és hatékonyan kommunikálni másokkal. Ráadásul az sem jelenthet nagy akadályt, ha közben csinálod a saját dolgod. Ám ne vállalj mindent be egyedül. Nyugodtan kérd ki barátaid és kollégáid segítségét. Különösen a héten, hiszen előfordulhat, hogy túl nagy pörgést várnak majd el tőled. Ám legyen akármilyen “őrültek háza” a heted, szeretteidre mindig számíthatsz, ezáltal pedig újabb energiatartalékokat bányászhatsz elő.

Rák

Ezen a héten extra érzékeny lehetsz. Ám legyen az bármennyire is nehéz, próbáld meg nem túlreagálni a dolgokat és a kisebb csipkelődéseket. Azért, hogy minél könnyebben túl tudj gördülni az érzelmi kirohanásokon, szabadidődet fordítsd magadra és csináld azt, amit igazán szeretsz. A sportolás kiváló alkalom lehet most, hiszen tudod, a testmozgás nem csak fizikailag, de mentálisan is ki tud “üríteni”. Neked pedig most pont erre lehet szükséged.

pexels-photo-332865

Oroszlán

Készen állsz arra, hogy valami újat tanulj? Ne legyél korlátozott, ha valaki új ötletekkel áll elő – hangozzon az bármennyire földtől elrugaszkodottnak is – ne zárkózz el rögtön és gondold át, amit mások mondanak. Ki tudja? Egy ismeretlen terep által akár még hasznos tudásra is szert tehetsz, arról nem is beszélve, hogy új embereket ismerhetsz meg. Ezenkívül próbára teheted magad és azt, hogy mennyire vagy képes fejlődni.

Szűz

Ezen a héten elfoghat egy különleges érzés. A szokatlan magabiztosság és céltudatosság érzése. Ezt pedig semmiképpen se hagyd veszendőbe menni. Használd fel ezt az erőt arra, hogy megteszed azokat a dolgokat, amiket már régóta terveztél. Még akkor is, ha mások éppen nem tudnak segíteni benne. Minden azon múlik, hogy mennyire bízol magadban. Az új projektekkel pedig olyan tulajdonságaidra is fényt deríthetsz és mutathatsz meg másoknak, amikről eddig te sem tudtál.

Mérleg

Sosem szabad elfelejteni, hogy a türelemnek és a kompromisszumkötésre való hajlandóságnak mekkora ereje van. Különösen akkor, ha az a cél, hogy a partnereiddel jó kapcsolatot alakíts ki és új, megbízható szövetségeseket találj magadnak. A lényeg, hogy keresd mindig azt a megoldást, amely a legelőnyösebb neked és partnereid számára is. Akármennyire is nehéz a diplomácia fenntartása, nem szabad elfelejteni, hogy egyedül sokkal nehezebb, mint társakkal, együtt.

Skorpió

A héten úgy érezheted, hogy tele leszel energiával és magabiztossággal. Akkor pedig, ha mindkettőt tudod kamatoztatni, nagy dolgokat tudsz végrehajtani. Ne késlekedj, ha érzed magadban az erőt, ne halogasd tovább a régóta tervezett ötletek megvalósítását. Azonban azt ne felejtsd el, hogy egy esetleges konfliktus közben nem biztos, hogy a legjobb hasznát veszed a magabiztosságnak. Ne mondj olyat, amit később megbánhatsz és mutass hajlandóságot a kompromisszum megkötésére.

pexels-photo-234307

Nyilas

Előfordulhat, hogy olyan játékosságot és lelkesedést érzel magadban a héten, mint régen, mikor még azt tervezted, hogy hercegnő vagy szuperhős leszel, ha megnősz. A gyermeki kreativitást ne hagyd csak úgy elveszni. Használd arra, hogy a “nagyobb képet ” nézd. Így akár még a hosszútávra vonatkozó terveid részleteiről is tisztább képet kaphatsz. Ez pedig megkönnyítheti a dolgod, a megvalósításukat illetően.

Bak

Nem szabad kétségbe esni akkor sem, ha az események szöges ellentétben vannak a terveiddel és a vágyiddal. Nincs értelme ilyenkor sem a búslakodásnak, inkább vegyél erőt magadon és mutasd meg az egész világnak, hogy mennyi kitartás szorult beléd. Ezzel akár még mások elismerését is kivívhatod, ami a későbbiekben még nagy segítségedre lehet. Amennyiben úgy érzed, hogy kezd betelni a pohár, menj és találkozz barátaiddal, szeretteiddel. Pár óra kikapcsolódás is sokat segíthet.

Vízöntő

Ne szalaszd el a lehetőségét annak, hogy segíts másokon. Nem csupán a karmád lesz jobb ettől, de ki tudja, te is kerülhetsz olyan helyzetbe, mikor jól fog jönni a támogatás. Nem szereted, az unalmas időszakokat, tégy hát arról, hogy ez a hét se legyen az. Azzal is könnyen fel tudod dobni a saját és mások napját is, ha érdekes és vicces történeket osztasz meg a barátaiddal. Akár még valamelyikük figyelmét is felkeltheted komolyabban azáltal, hogy megmutatod mennyire szórakoztató vagy.

Halak

Vannak sajnos olyan időszakok, amikor minden homályosnak tűnik. Amikor nem tudod eldönteni, hogy mi az igaz és mi a hazugság. Lehetséges, hogy a te életedben ez az időszak a héten fog lezajlani. Két dolog viszont átsegíthet a zűrzavaron. Legyél óvatos és türelmes saját magaddal. Talán azért is, mert sokat tépelődsz, de érzékenyebbé válhatsz egy kicsit. Állj inkább meg és fújd ki magad, már ettől is nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak fogod érezni magad.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close