Heti horoszkóp – 2017. március 13 – március 19.

Kos

Ezen a héten ne akard visszafogni magad. Légy merész és bátor! Hiszen ilyen vagy valójában, csupán kevésszer mutatod meg másoknak és talán magadnak is. Az ismeretlenbe való beugrás félelmetes lehet, de ezáltal új tapasztalatokra és ismeretekre tehetsz szert. Arról nem is beszélve, hogy új embereket ismerhetsz meg. Olyanokat, akikhez akár még romantikus szálak is fűzhetnek. Azért ne feledd: a bátorság nem egyenlő a meggondolatlansággal!

pexels-photo-29696

Bika

Most igazán kommunikatívnak érezheted magad. Olyannyira, hogy képes lehetsz bárkivel megtalálni a közös hangot. Használd ezt ki a munkádban és a személyes kapcsolataidban is. A héten nem árt, ha az egódat kicsit “kint hagyod az ajtón”, hiszen valószínűleg nem szeretnél hatalmi harcokba keveredni. Amennyiben már nem tudod elkerülni a konfliktust, ne szégyellj bevonni egy harmadik személyt is, aki dönthet a vitás kérdésekben.

Ikrek

A héten úgy érezheted, hogy az anyagi helyzeted nincs éppen a toppon és bizony eléggé szűkös a költségvetésed. Aggodalomra azonban semmi ok. Mindenkivel előfordul az ilyen. Áthidalhatod könnyen ezt a problémát is, csak most ne költs olyanra, amire semmi szükséges. Egy kis logisztikázással és a bevásárlási listák betartásával pedig pénzt spórolhatsz meg. Az pedig semmibe sem kerül, hogy áthívd a barátaidat beszélgetni egy kicsit.

Rák

Szinte egy energiabombának érezheted magad a hét elején. Ezt pedig sosem árt kihasználni. A magabiztos, kalandvágyó viselkedés nagyon vonzó, ez pedig másoknak is szemet szúrhat. Még az is lehet, hogy egy bizonyos személy, vagy éppen személyek nem tudják majd levenni rólad a szemüket. Neked pedig nincs más dolgod, mint élvezni a bókokat és a hízelgést. Akár még romantikus kapcsolat is kialakulhat valamelyik hódolóval.

pexels-photo-42400

Oroszlán

Amint elkezdődik a hét, ösztöneid is teljesen kiélesedhetnek. Ez egyszer talán nem árt, ha nem gondolod túl a dolgokat és egy kicsit többször hagyatkozol a megérzéseidre. A hét közepe pedig kiváló alkalmat nyújthat arra, hogy belekezdj valami újba. Valami olyanba, amit már régóta tervezgettél. A hihetetlen magabiztosság pedig – amit a jó ösztönökből merítesz – sikerre viheti a projektjeidet is.

Szűz

Nem szabad kényszeríteni senkit – ebbe beleértve magadat is – arra, hogy jól kijöjjön egy olyan emberrel, akivel ez egész egyszerűen nem megy. Sajnos igenis van olyan, hogy valakivel kompatibilisek, és van olyan, hogy valakivel inkompatibilisek vagyunk. Ilyen esetekben nem lehet mást tenni, mint elfogadni a kialakult helyzetet. Az pedig, hogy valaki még nem akar a barátod lenni, nem jelenti azt, hogy nem is tisztel.

Mérleg

Mindenki életében előfordul olyan pillanat, amikor úgy érzi, hogy egyszerűen túl sok minden történik egyszerre. Ebbe pedig majdhogynem bele is lehet őrülni (azért nem szó szerint). Végy egy nagy levegőt, ha veled is ez a helyzet és próbálj meg nyugodt maradni. Fókuszálj a rövidebb távú célokra és feladatokra. Lépésről lépésre haladva pedig sokkal könnyebben átgördülhetsz a problémákon anélkül, hogy kitépnéd az összes hajad.

Skorpió

Ezen a héten meg lehet minden esélyed arra, hogy megkapj bármit, amit csak akarsz. Feltéve persze, ha meg van benned a kellő ambíció és magabiztosság. Amennyiben tudod kamatoztatni ezeket a remek tulajdonságokat, nagyszerű hét elé nézhetsz a munkahelyeden és a személyes kapcsolataidat illetően is. A hétvégén pedig fejeld meg azzal a jó hangulatodat, hogy összeülsz a barátaiddal így végre minőségi időt tölthetsz el velük.

tower-bridge-thames-river-water-161990

Nyilas

Amennyiben a ború sötét felhői kezdenek összegyűlni a fejed felett a hét elején, a legjobb dolog, amit tehetsz – hangozzon ez bármilyen meglepően is – ha egy kicsit lazítasz és pihensz. Jól alakulhatnak a dolgok akkor is, ha hagyod, hogy az események sodorjanak magukkal és kivételesen nem te irányítod az életed minden egyes apró részletét. Vedd elő a humorérzékedet is. Meglásd nagyon szimpatikus lesz, ha még egy nehéz időszakban is pozitív tudsz maradni.

Bak

Ezen a héten lehet, hogy jó hasznát veszed a szocializálódó képességednek, hiszen új helyzetek és ezzel együtt új emberek kerülhetnek az életedbe. Ő pedig telis tele lehetnek merész és a földtől kicsit elrugaszkodott ötletekkel. Ne légy velük elutasító és próbáld meg minden oldalról felmérni a felvetéseiket. Ki tudja, akár még gyümölcsöző dolgok is születhetnek egy-egy “elvetemült” gondolatból.

Vízöntő

Túlterheltnek érzed magad? Amennyiben tele van a naptárad, a feladatok pedig csak egyre inkább halmozódnak, a legjobb dolog, amit tehetsz, hogy mindent lépésről lépésre megtervezel. Így energiát és időt spórolhatsz meg magadnak. Rugalmassággal pedig szintén nagyon megkönnyítheted a saját és mások életét is. A hétvégét használd arra, hogy kikapcsolódsz és feltöltődsz. A lényeg, hogy próbálj egy kicsit pihenni.

Halak

Lassan bekopogtat a tavasz, kinyílnak a virágok és mindent beborít a szerelem. Mivel egyébként is rendkívül emocionális ember vagy, így téged is megcsaphat a romantika szele, különösen ezen a héten. Ilyenkor jól eshet egy kis flört vagy éppen a szerelmeddel való együttlét is. Élvezd ki, ha rád hárul a figyelem és te állsz a törődés középpontjába, hiszen nincs ezen semmi szégyellnivaló.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close