Heti horoszkóp – 2017. március 20 – március 26.

Kos

Ezen a héten aztán valóban “beindíthatod” magad. Könnyen elképzelhető, hogy remek érzéked lesz az új projektek beindítására. Így aztán, ha van valami régen talonba tett ötleted, ami megvalósításra vár, csak még nem tudtad, hogy kezdj neki, itt a remek alkalom. Egy kis tipp: az ihlet mindig akkor talál az emberre, amikor nem is számít rá. Foglald el magad valami aprósággal. Ki tudja, talán pont akkor kapcsolódik fel az a bizonyos villanykörte a fejed felett.

pexels-photo-341858

Bika

Unod már a régi, megszokott rutint? Ez a hét akár még el is hozhatja a változást az életedben. Valami olyasmit, ami teljesen felráz, és arra kényszerít, hogy lépj ki a megszokott környezetből, a megszokott emberek mellől, a megszokott módszerektől. Ettől nem kell megijedni, csak vesd bele magad a dolgok közepébe. Az új dolgok ugyanis új tapasztalatokat is jelentenek, amiket pedig később akár még alkalmazhatsz is.

Ikrek

A heted igazi pörgéssel kezdődhet. Tudod, hogy mivel vagy képes a legjobban felvenni a tempót a nagy rohanás közepette? Zenével. Amikor úgy érzed, hogy kezdesz lefáradni, de teendőből még ezer van, tegyél be valami olyan válogatást, amiből új energiát tudsz meríteni. Még akár hétvégén egy buli is belefér a barátaiddal. Hívd át őket, rakd be kedvenc zenéiteket és hangolódjatok így az estére. Ennél jobb kikapcsolódás nem is kell.

Rák

Otthon, családi vagy esetleg baráti körben a héten felmerülhetnek kisebb-nagyobb problémák. Aggodalomra azonban semmi, hiszen van egy fegyver a kezedben, aminek segítségével úrrá lehetsz a veszekedéseken és könnyedén elsimíthatod a dolgokat. Ez pedig a türelem, na meg persze a kedvesség és az együttérzés, de utóbbi kettő amúgy is nagyon jellemző rád. Légy úrrá a feszültségen és ne hagyd, hogy téged is felhúzzanak. Így elejét veheted a konfliktusoknak.

hot-air-balloon-valley-sky-99551

Oroszlán

Ezen a héten igazán karizmatikusnak, magabiztosnak és határozottnak érezheted magad. Így pedig gyakorlatilag nem jelenthet semmi akadályt számodra, hiszen hála a kisugárzásodnak mindenkit a saját oldaladra állíthatsz. Használd ki a pozitív energiákat, és ha valamilyen fontos feladatot halogattál eddig, ne várj tovább. Most akár még segítséget is tudsz szerezni magadnak könnyedén. Csapatban pedig minden egyszerűbb, mint egyedül.

Szűz

A héten különös érzések keríthetnek a hatalmukba. Ezt pedig mások is észrevehetik rajtad. Hihetetlen kíváncsiságot érezhetsz magadban. Legyen az akár a barátnőd vagy barátod életével kapcsolatos, vagy éppen az új információk, a tudás iránti szomj csillapítása. Ám ilyenkor sem szabad elfelejteni, hogy nem szabad mindig turkálni más magánéletében. Akármennyire is nehéznek tűnik, fékezned kell egy kicsit magad. Aki akar, úgyis beavat a titkaiba.

Mérleg

Kacérnak érzed magad? Akkor jól figyelj, mert lehet, hogy a héten szokatlan dolgok fognak történni az életedben. Hihetetlenül érzelmes időszak veheti most a kezdetét, amely kihatással lehet a romantikára, de akár viharos veszekedés is lehet belőle. Mindenesetre élvezd ki bátran, ha mások figyelmének a központjába állsz és fogadd el a neked szánt bókokat. Ki tudja, talán még egy új szerelmi szál is felüti a fejét.

Skorpió

Eddig úgy érezhetted, mintha a viharfelhők csak úgy váltakoznának a fejed fölött. Ettől pedig könnyen lehet, hogy nyugtalanná váltál. Ideje azonban fellélegezni és lenyugtatni az érzelmeidet, illetve az elmédet is. Próbálj meg teljesen kikapcsolni. Keresni valami olyasmit, ami szórakoztat, mégis teljesen leköt. Emellett pedig találkozz a barátaiddal és a családoddal. Sokszor már az is elég, ha az ember kicsit kibeszélheti magából a vele történteket.

pexels-photo-349494

Nyilas

Előfordulhat, hogy mikor a jövődbe tekintettél, néhány területet eddig a homály fedte. Most azonban alkalmad nyílhat arra, hogy ezek a foltok eltűnjenek, és minden kristálytisztává váljon. Ez pedig nagyon meg tudja nyugtatni az embert. Amennyiben kételyeid eltűntek, vedd számításba a hosszú távú terveidet is. Így akár még új ötletek is beugorhatnak. Ezeket pedig semmiképp se felejtsd el. Írd le valahova, vagy vitasd meg valakivel.

Bak

Ezen a héten olyan ambiciózus szellemet érezhetsz magadban, hogy ideje belekezdeni a rég eltervezett dolgokba! Igen, lehet, hogy eddig azért nem vágtál bele, mert mindig volt, ami fontosabb prioritást élvezett, de nincs értelme tovább várni. A napok telnek, az évek haladnak. Szívd fel magad és teljesítsd be álmaidat. Haladj lépésről lépésre, így az apróbb sikerekből erőt tudsz meríteni a nehezebb napokon is.

Vízöntő

Te tipikusan az a típus vagy, aki sosem hagyja abba az új barátok szerzését. Ezt valószínűleg annak köszönheted, hogy nagyon kedves vagy. Manapság pedig az ilyen emberekből nagyon kevés van, így ha valaki találkozik egyel, megpróbálja minél jobban megbecsülni az illetőt. Azáltal pedig, hogy ilyen nyitott személyiség vagy, a héten még akár újabb területek is megnyílhatnak előtted. Ezek pedig közelebb juttathatnak az álmaid megvalósításához.

Halak

Ki a régivel, ide az újjal! Ezt a mottót magadénak tudhatod a héten, főleg akkor, ha valamitől búcsút vettél nemrégiben. Legyen az egy kapcsolat, egy projekt, vagy éppen bármi más. Azonban ne próbáld meg az elveszett dolgokat összehasonlítgatni, vagy pótolni az újakkal. Az nem vezet ugyanis semmi jóra. A búcsú nehéz, így a legjobb dolog, amit tehetsz, ha megéled az érzelmeidet és megpróbálod elengedni a múltat. Ezenkívül tölts minél több időt a szeretteiddel.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close