Heti horoszkóp – 2017. augusztus 14. – augusztus 20.

Kos

A hét elején megeshet, hogy szükséged lesz egy kis támogatásra és közreműködésre. Ettől azonban nem kell tartani, hiszen egy barátod valószínűleg már régóta készen áll arra, hogy segítsen neked. Noha a hét közepén nem biztos, hogy a szerencse melletted fog állni, ne legyél frusztrált. Nem szabad elfelejteni, hogy nem minden sikerülhet mindig. Ne add fel, és a hét vége felé meglátod, minden újra visszaáll a normális kerékvágásba.

pexels-photo-121168

Bika

Talán az életedet úgy látod a hét kezdetekor, mintha ha egy karikaturista rajzolta volna meg. Minden ismerős, de valahogy mégis mindig ferdének tűnik. Ennek ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget, hiszen ha hagyod, hogy minden menjen a maga útján, biztosan túljutsz ezen a kissé fura érzésen. A hét közepén úgy tűnhet, mintha egy rakétával a hátadon kilőttek volna egyedül az űrbe, így itt az ideje, hogy kikérd egy barátod segítségét, aki aztán visszarángat majd a Földre.

Ikrek

Miért ne lehetne a mindig oly szilárd véleményed, most egy kicsit rugalmasabb? Végtére is mi értelme a kérlelhetetlen makacsságnak? Attól, hogy néha engedsz bizonyos dolgokban, még nem leszel sem gyengébb, sem pedig jelentéktelenebb. Egyébként sem árt erre odafigyelned, de ezen a héten különösen próbáld meg ezt észben tartani, hiszen van valaki, aki felnéz rád, inspirálod és befolyásolod őt. Így minden tettednek következménye lesz rá nézve is.

Rák

Az érzelmeid minden bizonnyal befolyásolják a körülötted lévő emberekét is. Azt azonban ne hagyd, hogy ezek az érzelmek az ötleteid rovására menjenek. Próbálj meg minél inkább a racionalitás talaján maradni. Egy kissé kizökkentheted az agyadat is. Vándorolj egy kicsit! Akár egy parkba, vagy éppen a legközelebbi plázába. A hét további felében aztán felvetülhet néhány probléma, de ezeket a gyakorlatias gondolkodásodnak köszönhetően biztosan meg fogod tudni oldani!

pexels-photo-132037

Oroszlán

Noha bizonyos szituációkban a büszkeség a hasznunkra válik, ám sokszor azért mégsem jár együtt túl sok pozitívummal. Ez pedig ugyan kinek jó? Gondolkozz el ezen egy kicsit, hiszen a héten még akár hasonló helyzetbe is kerülhetsz. Amennyiben mindig a büszkeség diadalmaskodik benned, elég sok mindentől eleshetsz. Legyen szó barátok megtartásáról, vagy éppen új munkahelyi lehetőségektől. Ezt pedig te sem akarhatod.

Szűz

Igazán boldoggá tehet, ha a dolgok szervezetten mennek. Optimizmusodat csak az tudja egy kicsit letörni, ha mások nem annyira fegyelmezettek, mint te és az életük inkább hasonlít egy hatalmas káoszra. Ahelyett azonban, hogy kritizálnád a módszereiket, működj inkább együtt velük. Még akár jól is szórakozhatsz ezekkel az emberekkel. Sőt még talán azt is megtudják neked mutatni, hogyan engedd el magad és lazíts egy kicsit a gyeplőn.

Mérleg

Nem számít, hogy mit veszel fel a hét elején, hiszen így is minden olyan hihetetlenül szórakoztatónak tűnhet majd. Így még akár valami igazán felháborító öltözéket is bevállalhatsz. Elő a rikító színekkel, a csíkokkal és az extrém darabokkal! Elvégre is ez a nyár utolsó teljes hete. Emellett azon túl, hogy magadnak is adsz egy kis boldogságlöketet, még másoknál is soha nem látott lelkesedést válthatsz ki. Ez pedig már önmagában is megéri, nem?

Skorpió

Ezen a héten ott lebeghet a feszültség a lakásodban. Ez a feszültség pedig a legkisebb szikrára is belobbanhat, aminek egy hatalmas érzelemkitörés lehet a vége. A legjobb dolog, amit tehetsz – essen bármennyire nehezedre – ha könnyedén veszed ezt a szituációt. Próbál meg a helyzet pozitív oldalát nézni. Így ugyanis végre minden kikerült az asztalra és nem maradnak titkok a szekrényben. A probléma felszínre jövetelével pedig megoldást is tudsz majd találni.

hands-coffee-smartphone-technology

Nyilas

A hét kezdetekor bizonyára semmi sem lehet izgalmasabb számodra, mint az egyszerű eszmecsere. Lényegében nem is számít, hogy kivel beszélgetsz, hiszen az a fontos, hogy mindenkinek másmilyen élete van, másmilyen véleménnyel rendelkezik. Ettől pedig minden témából érdekes dolgok kerekedhetnek ki. Különösen figyelemfelkeltő lehet most számodra, ha a beszélgetőpartnered felhozza a múltját, ezzel együtt pedig az emlékeit is! Különösen igaz ez a régi románcokra.

Bak

Ugye ismered azt a mondást, miszerint ember tervez, Isten végez? Könnyedén előfordulhat, hogy valamit már régóta elterveztél, a héten azonban olyan őrült napjaid lehetnek, hogy minden a feje tetejére állhat. Egy bizonyos ponton pedig meg kell húznod a határt, hiszen próbálkozhatsz bármilyen keményen, néha jobb, ha csak passzív szemlélőként követed az eseményeket. Azért ne csüggedj, ez is csak egy átmeneti állapot!

Vízöntő

Az izgalom bizony fertőző. Azáltal, hogy ennyire fel vagy pörögve, emellett pedig kedvesen szólsz a másikhoz, minden bizonnyal sokan fognak hallgatni rád. Sokkal egyértelműbb lehetsz a hallgatóságod körében, mint eddig bármikor. Ez a jókedv és optimizmus többek között annak lesz köszönhető, hogy rengeteg dolog járhat a fejedben, ám ezek között az anyagiak lesznek a legutolsó helyen. Próbáld megőrizni azt a fajta önzetlenséget, ami az utóbbi időben téged jellemez!

Halak

Rengeteg minden futhat át az agyadon a hét elején Ettől aztán kissé összekuszálódhatnak a gondolataid és megeshet, hogy egy kicsit nehezebben megy majd az összpontosítás. A hét közepén aztán lenyugodhatnak a dolgok, aminek köszönhetően igazi megújuláson eshetsz át. Így aztán jobban is tudsz majd koncentrálni, aminek eredményeképpen gyorsabban is végzel majd a munkával. Felderenghet benned a ritmusok iránti vágy is, így húzz cipőt és menj táncolni egyet!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close