Heti horoszkóp – 2017. augusztus 21. – augusztus 27.

Kos

Nehezedre esik meglépni egy telefonhívást? Először is szedd össze a gondolataidat, fontold meg, hogy mit is szeretnél mondani, aztán vedd fel a kagylót és tárcsázz. A halogatásnak nincs semmi értelme, így pedig legalább túl leszel a dolgon. Ez a fajta aprólékos tervezgetés egyébként jól jöhet az egész hetedet figyelembe véve. Most különösen jó, ha ügyelsz a legapróbb részletekre is. Így a számodra kellemetlen szituációkon is könnyebben átlendülhetsz.

pexels-photo-131195

Bika

A hét eleje valószínűleg nem a legjobb alkalom arra, hogy számításba vedd a pénzügyeidet. Most ugyanis olyan érzésed lehet, hogy a bankók csak úgy kirepülnek a zsebedből. Amennyiben nem szeretnél túlköltekezni, készíts minimum egy egyhónapos tervet: Írd fel a legszükségesebb dolgokat, amikre mindenképpen pénzt kell költened, ám azon felül próbálj megálljt parancsolni magadnak. Így az impulzusvásárlásokat is könnyebben elkerülheted!

Ikrek

Nem csupán esik az eső, hanem egyenesen szakad az égből – már persze csak metaforikusan. A hangulatodat ugyanis most ez a borús, viharos időjárás jellemezheti a leginkább. Ám aggodalomra semmi ok, hiszen ez csupán egy átmeneti állapot lesz minden bizonnyal. A hét hátralévő részében valószínűleg alkalmad nyílik arra, hogy rengeteg új embert megismerj. Különösen akkor érdemes nyitva tartanod a szemed, ha szingli vagy, hiszen nagy izgalmak várhatnak rád!

Rák

A hét kezdete igazán izgalmasan alakulhat számodra. Előbújhat ugyanis a legvadabb oldalad. Ez egyébként másokat sem fog zavarni, sőt, sokaknak különösen tetszeni fog a változás. Ez egy remek alkalom lehet arra, hogy végre teret engedj a kreativitásodnak. Hagyd, hogy a másokra jellemző talányok maguktól oldódjanak meg. Azáltal, hogy az elméd kinyílik, letisztulhatnak a jövődet illető kérdések is. Tekints úgy erre a hétre, mint egy új kezdetre!

pexels-photo-70298

Oroszlán

Talán egy kicsit furcsának tűnhet, de van, hogy egy buli ad remek helyszínt arra, hogy néhány problémára megoldást találj. A barátaiddal folytatott könnyed csevejből egy mély beszélgetés kerekedhet ki, amely által néhány komoly gond/konfliktus is felszínre kerülhet. Ez azonban nem tragédia, hiszen így legalább mindent le tudtok tisztázni. Az ilyen alkalmak mutatják meg igazán, hogy milyen közel is álltok egymáshoz és mennyire csodálod a barátaidat.

Szűz

Amire igazán szükséged lehet a hét elején, az a matematikai tudásod. Amennyiben ez nem az erősséged, akkor sincs semmi baj, csak dolgozz nagyon keményen azon, hogy a munkádat rendkívül szervezetten, logikusan és ésszerűen kezeld. Így aztán a nehezebb feladatok sem jelenthetnek gondot. A hétvégén azonban ideje elszakadni a dolgos hétköznapoktól. Engedd ki a gőzt a barátaid, a szerelmed vagy éppen a családod körében.

Mérleg

Egyszerűen olyan érzésed támadhat a hét elején, hogy szinte már beteg vagy attól, amit tudsz. Elönthet a vágy aziránt, hogy új embereket ismerj és új dolgokat tapasztalj meg. Olyan ez, mint amikor egy madár végre kitör a kalitkájából. Ettől már-már megállíthatatlannak érezheted magad. Használd ki ezt az időszakot, hiszen az is lehet, hogy rég nem tapasztaltál már ilyen mértékű lelkesedést. Ez pedig minden bizonnyal az előnyödre válik majd.

Skorpió

Te egy igazán bátor ember vagy. A kockázatok sokszor ijesztőnek tűnnek, te azonban így is bevállalod őket. Dicséretes ez a hozzáállás, ám ezen a héten talán jobban jársz, ha nem teszed kockára azokat a dolgokat, kapcsolatokat az életedben, amik boldoggá tesznek. Most minden bizonnyal eljött a nyugalom ideje. Ettől azonban még nem lesz unalmas az életed. Sőt, talán még olyan emberekre is felfigyelsz, akikre eddig nem jutott túl sok idő.

pexels-photo-25144

Nyilas

Néhány ember csak a tornácon üldögélve szeret beszélni az álmairól. Te azonban feltehetőleg nem tartozol ezek közé az emberek közé, hiszen az ilyesfajta tétlenség nem elégíti ki az igényeidet. De miért is kellene, hogy kielégítse? Ahelyett, hogy csak beszélnél arról, hogy mit szeretnél elérni az életben, inkább mozdulj meg, járd be a világot és valósítsd meg a vágyaidat! Meglátod, pár év elteltével majd sokkal szívesebben fogsz visszagondolni a múltadra.

Bak

Általánosságban elmondható, hogy lévén egy nagyon kedves és kommunikatív személy vagy, az emberek szeretnek veled beszélgetni. A hét első felében azonban nem valószínű, hogy lesz időd az ilyenfajta időtöltésre, hiszen összetorlódhatnak az elintéznivalók. Amennyiben nem olyan hivatali ügyekről van szó, amelyekhez személyesen te kellesz, ne szégyellj segítséget kérni a barátaidtól, családodtól, vagy éppen szerelmedtől. Így gyorsabban végezhetsz a teendőkkel.

Vízöntő

A romantikus életed tüze olyan hevesen lángolhat a hét elején, mint eddig talán soha! Szinte már nem is látsz semmi mást, sőt nem is tudsz koncentrálni a hétköznapi dolgokra. Mindez persze nem csupán a fizikai vonzerőről szól, hanem valami sokkal mélyebbről, tartalmasabbról. Most minden bizonnyal csak ezzel a bizonyos személlyel töltenéd minden szabad percedet. Ez teljesen normális, de azért ne feledkezz meg teljesen az élet többi részéről, például a házimunkáról, vagy a barátokról sem!

Halak

A hét kezdetekor egy kicsit talán le leszel engedve. Feltehetőleg még a házból sincs kedved kimenni, hiszen egyáltalán nem érzed magadban az ambíciód. Ez a frusztráló érzés azonban csak átmeneti, és a hét közepe felé visszakaphatod a régi önmagad. Ettől aztán nagyon jó kedved támadhat, és csordultig feltöltődhetsz energiával. A pozitív kisugárzásod pedig valószínűleg a külsődre is ki fog hatni!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close