Heti horoszkóp – 2017. augusztus 28. – szeptember 3.

Kos

Lehet Garfield nem osztaná ezt a véleményt, ám számodra a hétfő egy remek nap lehet. A romantika területén, otthon, a munkahelyeden, vagy úgy egészében kint a világban. Most minden bizonnyal megállíthatatlannak érzed magad. Ettől az energiatöltettől aztán az egész hetedet átjárhatja a kreativitás, valamint egy egészséges vágy a versenyzés iránt. A megnövekedett önbizalmadnak köszönhetően pedig valószínűleg igazán nyerő széria elé nézel!

food-bakery-chocolate-sweet

Bika

A hét eleje igazán érdekes módon alakulhat a számodra. Két barátod között ugyanis egy igazán mély vita alakulhat ki. Ez persze nem a legszórakoztatóbb dolog a világon, ám feltehetőleg ez csak egy átmeneti hullámvölgy, szóval kitartás. A heted további részében, amikor elvonulnak a viharfelhők, a feszültség helyét átveheti a románc és a szórakozás. Vagy éppen mindkettő egyszerre. Egy biztos: ez mindenképpen üdítőleg fog hatni a stresszes időszak után.

Ikrek

Ezen a héten egy kicsit összezörrenhetsz az egyik barátoddal. Azonban aggodalomra semmi ok, hiszen nem egy mély és parázsló vitáról lesz szó, hanem csak egy könnyedebb konfliktusról. Ettől azonban igazán felspannolva érezheted magad. Talán még a lábujjaidban is bizsergést érzel. Mindesetre ez nem egy rossz dolog, hiszen most mindenben egy kicsit túl akarhatod teljesíteni magad. Ez pedig az eredményen is meg fog látszódni!

Rák

Nem kell mindent egyből elrendezned. Legyen szó a pénzügyi, a szakmai vagy éppen a romantikus kapcsolatokról. Te is megérdemelsz egy kis plusz gondolkodási időt, hiszen csak így tudod meghozni a számodra legkedvezőbb döntést. Mindig mások érdekeit nézed, ami szép dolog, ám emiatt pont te vagy az, aki a háttérbe szorul. Hosszútávon ez pedig nem működhet, mivel egy idő után be fogsz sokallni és hidd el, nem tanácsos ezt a határvonalat feszegetni!

forest-meadow-leaves-autumn

Oroszlán

Most állj meg egy pillanatra és nézz csak magadra. Vedd észre, ha a világ tetején vagy! A kirobbanó jókedved jelezheti azt, hogy a helyes úton haladsz. Persze várhatod másoktól a pozitív megerősítést (amit valószínűleg meg is fogsz kapni), ám megadhatod azt saját magadnak is. Ezt pedig használd fel arra, hogy még magasabbra juss. A hét második felében tegyél el mindent a fiókba. Adj egy napot magadnak, amikor ne a számlák, hanem a puszta szórakozás járjon a fejedben!

Szűz

Te aztán tudod mi a dörgés! Az őrült dolgokhoz azonban nagyon rugalmasnak kell lenni, hiszen ami túl merev, az elszakadhat, eltörhet. Jó, ha ezt észben tartod, hiszen te sem akarhatod ezt átélni. Mások szemében néha nemtörődömnek tűnhetsz, ez azonban most megtérülni látszik. Sokan talán azt gondolják, hogy egy komplett bűvésznek születtél, hiszen oly könnyen játszol az időddel, ám nem is sejtik mekkora munka áll a háttérben. Légy hát büszke önmagadra!

Mérleg

Egy egész zsáknyi kérdés szakadhat rád a hét elején. A körülötted lévők úgy gondolhatják, hogy mindenre tudod a választ. Egyébként valóban sok válasz lehet a tarsolyodban, ám azért mindentudó te sem vagy. Emiatt azonban kár stresszelni. Fordíts át a dolgot és fogd fel bókként ezt a szituációt ahelyett, hogy nyomásként azonosítanád. Valószínűleg azért fordulnak hozzád annyian, mert felnéznek rád és egyfajta vezetőt látnak benned!

Skorpió

Ezen a héten úgy érezheted, hogy a karriered egy akadálypályához hasonlít. Ettől aztán ellenállhatatlan vágy foghat el aziránt, hogy fizetésemelést kérj a főnöködtől. Légy azonban nagyon óvatos, ha ezt forgatod a fejedben, és mindenképpen várd ki a legmegfelelőbb alkalmat. Mindettől függetlenül egy kis feszültség ütheti fel a fejét a munkahelyeden. Téged azonban ez minden bizonnyal nem fog érinteni és valószínűleg jobban is jársz, ha kimaradsz belőle.

pexels-photo-133262

Nyilas

Utazás tekintetében igazán váratlan szerencse elébe nézhetsz. Főleg akkor, ha mostanság repülővel fogsz utazni. Ám ne keseredj el akkor se, ha a városba maradsz, hiszen a mázli más formában is jöhet, csak nyitva kell tartani a szemed. A hét második részében aztán egy hatósági-, hivatali alak feltűnése miatt kissé kellemetlenül érezheted magad, ám ne aggódd túl a dolgokat és készülj fel egy jó nagy adag optimizmuslöketre!

Bak

Amennyiben az anyagi forrásaid egy kissé szűkösek mostanság, lehet, hogy nem indul számodra a hét a legjobb hangulatban. A hét közepén azonban kaphatsz egy váratlan telefonhívást egy olyan személytől, akire lehet, mostanság nem is igazán gondoltál. Ez az illető azonban egy 360 fokos fordulatot hozhat magával, hiszen miatta a pénzügyi- vagy az egyéb más gondjaidat is egész másképp láthatod. Érdekes módon most minden naposabbnak tűnhet.

Vízöntő

Könnyedén előfordulhat, hogy a legvalószínűtlenebb kísérlet fog elvezetni a legkülönlegesebb felfedezésekhez. Ez persze igaz a társadalmi életedre is. Sokszor nagyon meglepő, hogy néhány dolog ott van a szemünk előtt, mi azonban mégsem látjuk meg. Ezen a héten viszont megvilágosodhatsz és egy egészen új oldalát ismerheted meg néhány kapcsolatodnak. Ez valószínűleg egy pozitív felismerés lesz, ami nagyon kedvezőleg hathat a szociális életedre.

Halak

A hét elején nagyon álmodozó kedvedben lehetsz. A képzeletedet szinte szó szerint el kell elrángatni a fantázia világából. Jobban teszed azonban, ha tényleg kinyitod a szemed, hiszen igazán izgalmas kalandok vannak kibontakozóban előtted. Mindemellett a hét közepén egy barátod fordulhat hozzád egy olyan problémával, amire te már régen figyelmeztetted. A kritikus hangnem helyett azonban legyél inkább segítőkész. Ettől ugyanis még inkább elmélyülhet a kapcsolatotok.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close