Heti horoszkóp – 2017. augusztus 7. – augusztus 13.

Kos

Hétfőn úgy érezheted magad, akár egy teknős, aki még a napfényre sem kívánkozik ki. Feltehetőleg inkább bezárkóznál a páncélodba, ám ne aggódj, ez a szorongató érzés minden bizonnyal a hét közepére tovaszáll. Ekkorra érezheted magad késznek arra, hogy végre előbújj. Sőt a végén még annyira meg is jöhet a kedved, hogy a hét további részében csak folyton folyvást menetelni fogsz előre. Vasárnap azonban szakíts időt a pihenésre.

sunset-hands-love-woman

Bika

Azt kívánod, bárcsak könnyedebben vennéd a dolgokat. Persze az alapszemélyiségeden nem tudsz változtatni, de azért nem árthat, ha leásol jó mélyen magadba és megpróbálod kideríteni, hogy miért is veszel mindent a szívedre. A negatív dolgokat, kritikát próbáld meg a saját javadra fordítani. Így, ha nem is tudsz megszabadulni attól, hogy mások véleményével foglalkozol, fektesd inkább az energiádat abba, hogy felszívod magad és megmutatod mindenkinek mire is vagy képes!

Ikrek

Ezen a héten az egészségügyi állapotod foglalkoztathat a leginkább. Már a legcsekélyebb tünet miatt is azonnal rohansz a gép elé, hogy felkutasd, vajon mi lehet a bajod? Ezzel azért inkább vigyázz. Amennyiben tényleg rosszul érzed magad, keress fel inkább egy szakorvost és hagyd abba az öndiagnózis felállítását, hiszen utóbbival csak saját magadnak ártasz. A felesleges aggódás pedig csak egy újabb stresszforrás, amit jobb lenne inkább elkerülnöd!

Rák

Igazán hullámzóan indulhat a heted. Úgy tűnhet, mintha egy hajón lennél, ami ide-oda dülöngél. A hét közepe felé azonban már kissé lenyugodhatnak a kedélyek, és minden bizonnyal újra jobban fogsz tudni koncentrálni. Bár igazán ambiciózusnak érezheted magad, jobban jársz, ha a felgyülemlett energiádat saját magadba fekteted. Valami olyanba, ami számodra lesz hasznos, a te személyiségedet fogja táplálni, illetve fejleszteni.

pexels-photo-110470

Oroszlán

Annak érdekében, hogy kiderítsd, pontosan mi is folyik a kertedben, néha bizony muszáj mindent kigyomlálni, hiszen csak így tudod meg, hogy mi van a föld alatt. A hét elején ez az életedre is igaz lehet. Olyan érzéseid támadhatnak, hogy valami nincs rendben odabent, a lelked mélyén. Ezzel azonban nem kell együtt élned. Csak áss jó mélyre és keresd meg a probléma gyökerét. Legyen az akármilyen fájdalmas, ha elengeded, teljesen felszabadulhatsz végre!

Szűz

Noha elsőre furán hangozhat, de a nyugtalanság, amit érzel, a hét elején nagyon jól jöhet. Mindez a csillapíthatatlan intellektuális kíváncsiságodnak köszönhető, azt pedig mindenki tudja, hogy ez a fajta tudásvágy vezet a nagy felfedezésekhez, ötletekhez, fejlődéshez, a modern világhoz! A géniuszoknak pedig nem szabad hagyniuk, hogy néhány rosszakaró visszafogja őket. A hét vége felé számodra kinyílhat a világ és kiélheted a kreatív szeszélyidet.

Mérleg

A pénz a világ mozgatórugója – szokták mondani. Ebben az időszakban pedig a te gondolataidat is az anyagiak tölthetik ki. Azért ne értsd félre, ettől még nem vagy kapzsi ember, csupán sokszor eszedbe juthat ez a téma. Olyan kérdések vetülhetnek fel benned, mint például: “Mit akarok csinálni a pénzemmel?” “Mire költsem el azt?”. Talán érdemes lenne elgondolkoznod egy befektetésen. Ehhez azonban kérd ki egy hozzáértő véleményét is!

Skorpió

Az újjászületés, valamint a regeneráció kulcsfontosságú szerepet kaphat a hét elején. A régi dolgokat néha jobb elengedni és hagyni, hogy újak kerüljenek a helyükbe! A baráti köröd is egy kisebbfajta változáson eshet át, ez azonban egyáltalán nem baj. Persze, idő kell ahhoz, hogy teljesen megbízz a másikba, éppen ezért ne zárkózz el a felkínálkozó alkalmaktól, és attól, hogy megnyílj másoknak. Csak úgy ismerhetsz meg valakit, ha téged is megismer közben az illető!

above-adventure-aerial-air

Nyilas

Semmi baj sincs azzal, ha szeszélyes vagy hétfőn és esetleg kedden. Abban az esetben azonban próbáld meg egy kicsit visszafogni ezt a szeszélyességet, ha alkalmad nyílik arra, hogy segíthetsz másokon. Ami viszont még ennél is fontosabb: ne ostorozd magad az érzéseid miatt. Nem lehetsz mindig csúcsformában. Van az úgy, hogy néha kiszámíthatatlan a viselkedésünk. Ám de feledd, ez azért van, mert emberek vagyunk, nem pedig robotok!

Bak

Könnyen előfordulhat, hogy a hét elején egy komoly döntést kell meghoznod. Van azonban egy csomó olyan barátod, aki segíthet neked a tanácsaival. Talán most az lenne a legjobb, ha egy kicsit még jobban rájuk támaszkodnál, elvégre olyan okos emberekkel veszed körbe magad, akik tudják, hogy mit beszélnek, és nem akarnak neked rosszat. Bizonyos dolgok most nem tűnnek lehetségesnek, a kitartásnak és a kemény munkának azonban mindig megvan az eredménye! Bízz magadban!

Vízöntő

A hét kezdetekor a gondolataidat a karriered töltheti ki. Ezek minden bizonnyal “jófajta” gondolatok. Ám emellett nem szabad megfeledkezned az egészségedről sem. Úgy érezheted, ahhoz, hogy valamit elérj az életben, áldozatokat kell hoznod. Ez igaz, ám a túlzásba vitt munka komoly stresszel járhat. Utóbbi pedig általában nem azonnal szokott visszaütni, hanem sokkal később, amikor már talán nem is számítanál rá. Tanuld meg kiengedni a gőzt és néha lazábbra venni a figurát.

Halak

Zavaros vízben találhatod magad ezen a héten. Úgy tűnhet, hogy a hozzád közel úszkáló halak nem is olyan ártatlanok, hiszen sokkal inkább hasonlítanak a cápákhoz. Tényleg cápák volnának? Olyanok, akiknek nem számít, hogy min, illetve kin gázolnak át a siker érdekében? Ne legyél paranoiás, ám ebben az időszakban tartsd nyitva a szemed. A hétvége felé aztán lenyugodhatnak a kedélyek és a barátaid társaságában már minden bizonnyal úgy érzed, nincs mitől tartanod.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close