Heti horoszkóp – 2017. december 4. – december 10.

Kos

Mindig azok választanak először helyet a buszon, akik először szállnak fel rá. Ezen a héten valószínűleg akármilyen buszra is kell neked felszállnod, az kerülőútvonalon fog közlekedni. Van valami a levegőben. Valamiféle kaland… Az előbb említett kerülők pedig minden bizonnyal kifizetődőek lesznek. Legyen szó bármilyen ösvényről is, az új út megismerése sok hasznot hozhat az életedbe!

pexels-photo-239583

Bika

Valaki azon munkálkodhat a hét elején, hogy egy olyan tervet hozzon létre, amivel el tud téged szeparálni a pénzedtől. Te azonban túl okos vagy ahhoz, hogy csak úgy ki megfosszanak attól, ami a tiéd. A hét közepén különös “erőd” lehet. A bájad egyébként is sokat szokott segíteni, most azonban olyan varázsod lehet, ami teljesen lehengerlő. Még olyan helyzetekben is meggyőzheted a másikat, amilyenekben talán nem is gondolnád.

Ikrek

Te és a partnered teljesen más szinten lehettek a szerelemben, mint mások. Most minden olyan aranylóan tündöklőnek tűnhet. Engedd hát el magad és sütkérezz egy kicsit ebben a fényben. Mindemellett ne feledd el, hogy te vagy a saját sorsod kovácsa! Egy anekdota pedig a héten arra döbbenthet rá, hogy nem is igazán tudod, mit is akarsz valójában. Így aztán ez a hét kiváló alkalom lehet arra, hogy tervezgess egy kicsit a jövődön.

Rák

Kissé nehezen találhatod meg az energiaforrásaidat hétfőn. Úgy érezheted, hogy probléma van a szociális-, illetve magánéleteddel és bizony akár jó pár napig is eltarthat, mire felismered, hogy mi is a gond valójában. Most szükséged lehet egy kis egyedüllétre. A hét második felében pedig egy érdekes párbeszédet folytathatsz, aminek az eredménye feltehetőleg az lesz, hogy egy szellemi kapcsolat érzelmi kapcsolattá alakul át.

hands-woman-camera-smartphone

Oroszlán

Hétfőn teljesen utolérheted magad. Most mindent sokkal továbbképzelhetsz, különösen igaz ez az utazásra. Amennyiben szingli vagy, már azt tervezgetheted, hogy a jövendőbeliddel valami mesés helyre mentek nászutazni, akkor pedig, ha van valakid, a következő nyaralást tervezgetheted az illetővel. Fura ez, de még akkor is, ha mindez teljesen kivitelezhetetlennek tűnik. A hét második részében pedig az egészséged foglalkoztathat. Most minden apró “tünet” feltűnhet. Azért ne aggódj nagyon.

Szűz

Van egy bizonyos csapat – akár munkahelyi, akár baráti – amelynek élén lehet, hogy szívesen látnád magad. Ám csak és kizárólag akkor, ha mindezzel nem jutsz semmiféle előnyhöz. Mindemellett kissé fura érzésed lehet. Úgy tűnhet, mintha a lábad nem akarna engedelmeskedni neked. Mindez valószínűleg átvitt értelemben lesz igaz, hiszen egy rövid időre elveszítheted a kontrollt a saját életed fölött. Ez azonban nem tart sokáig és újra a te kezedben lesz a gyeplő.

Mérleg

Meg kell találnod az egyensúlyt az életedben, hiszen mindez kihathat a kommunikációra is. Ezen a héten csordultig tele lehet a fejed jobbnál jobb ötletekkel, amelyeket mások különösen jól fogadhatnak, a kapott válaszok pedig még inkább inspirálhatnak. Mindazonáltal a hét közepén úgy érezheted, az elméd egy kicsit cserben hagy. A gondolataidat ugyanis inkább a múltbeli események tölthetik ki.

Skorpió

A hét kezdetekor a legelvontabb fogalmak lehetnek összhangban az életeddel. Most úgy érezheted, hogy a filozófia nagyban befolyásol téged. Olyan különös érzésed támadhat, hogy a dolgok túl szépek ahhoz, hogy igazak legyenek. Ne hagyd azonban, hogy elöntsenek a negatív gondolatok. Az igazság minden bizonnyal az, hogy az életed most tényleg renden van és ahelyett, hogy aggodalmaskodsz, élvezd ki inkább!

dog-christmas-xmas-bulldog

Nyilas

A barátaid csoportja minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyre szükséged lehet a hét kezdetekor: bizalom, tisztelet és jó pár csepp humor! Találd meg a módját annak, hogy tudasd, hogy érzel irántuk és milyen hálás vagy nekik. Valamiféle erős késztetést érezhetsz magadban arra nézve, hogy az izgalmadat leírd. A hét további részében aztán teljesen más gondolatok tölthetik ki a fejedet. Elkezdhetsz érdeklődni az eddig “ismeretlen” emberek után.

Bak

Néha kitervelhetsz egy újfajta megközelítést, szemléletmódot, amely bizonyos korlátozásokban nyilvánulhat meg. Ezek a korlátozások paradox módon felszabadíthatnak, hiszen tisztázhatják a célokat, illetve segíthetnek megmutatni, hogy melyek azok az eszközök, amelyek segíthetnek elérni ezeket. Az előbb említett célok lehet, teljességgel megvalósíthatatlannak, a földtől elrugaszkodottnak tűnhetnek, ám ettől függetlenül nem szabad feladnod!

Vízöntő

Nézhetsz akármilyen kemény időszaknak elébe, azt tudnod kell, hogy nem vagy egyedül. Van ugyanis egy csapat, amelyik mindig mögötted áll. Erős vagy, jóllehet az erődet leginkább jótékony célokra használod fel. A hét közepe felé bonyolult napjaid lehetnek, ennek következtében pedig egy kicsit összezavarodhatsz a forgatagban. Péntektől kezdve azonban már minden simábbnak tűnhet és az ég is kitisztulhat körülötted.

Halak

Kissé különösen hangozhat, de a túlzottan tudatos viselkedés fárasztó, de egyben nagyon hasznos lehet. Néhány téma igazán érzékenyen érinthet. A főnököd most beavathat abba, hogy valójában mit is gondol rólad, mi az igazi megítélése rólad. Most tisztázódhat igazán benned, hogy valójában mi is a különbség a jó és rossz között. Ettől nem biztos, hogy túl kellemes érzéseid támadhatnak. A szorongásodat azonban képes lehetsz enyhíteni a barátaid körében.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close