Heti horoszkóp – 2017. január 16. – 2017. január 22.

Kos

Vegyél egy mély levegőt, lazítsd el a vállaidat és próbáld megmagyarázni, hogy pontosan mi is történik azzal a személlyel, akivel törődsz. Valószínűleg ez minden, amit tenned kell azért, hogy enyhítsd azt a feszültséget, amely felgyülemlett benned és a környezetedben. Ettől megnyugodhatsz, ám a hét közepe felé ismét hallhatsz valamit (feltehetőleg egy családtagodtól), ami nyugtalanná tehet. Ne idegeskedj, csak ismételd meg az előbbi relaxációs gyakorlatot.

pexels-photo-289704

Bika

Valószínűleg kicsit nehezen fogod eldönteni, hogy mit is akarsz ezen a héten. Száguldozni szeretnél az autópályán? Esetleg olyan lassan szeretnél előre haladni, hogy megtudd csodálni az út mentén növő színpompás vadvirágokat? Ehhez hasonló kérdések vetődhetnek fel benned az anyagiak terén is: Ezt is meg azt is szeretnéd megvenni, vagy inkább körbenéznél? A határozatlanság uralkodhat el rajtad, ám a karizmád segíthet meghozni a döntéseket.

Ikrek

Előfordulhat, hogy a rád váró feladatok elvégzéséhez listát kell készítened. Legyél szervezett. Ez az, amire szükséged lehet ezen a héten. Bár lehet, hogy ez unalmasan hangzik (táblázatok, rendszerezés stb…), és minden bizonnyal az is, de nézd a pozitív oldalát. A nagy pörgés közepette lehet, hogy pont ez fog lenyugtatni. Miután pedig végeztél a feladattal, találkozhatsz a barátaiddal, az ő lelkesedésük pedig a te hangulatodra is pozitív hatással lehet!

Rák

Ezen a héten úgy érezheted, mintha két ember lennél. Az egyik tele van energiával és még arra is van ereje, hogy azokkal a problémákkal is foglalkozzon, amelyekhez egyébként semmi köze nem lenne. A “másik” énedet azonban sokkal jobban érdekelheti a saját, belső élete, céljai és érzései. Valahogy azonban egyensúlyba kell hoznod ezt a két különböző állapotot. Lehet, viccesen hangzik, de a balansz megtalálásában egy nagy vásárlás lehet a segítségedre.

pexels-photo-206347

Oroszlán

Nagyon érzékeny, de egyben rendkívül eredményes lehetsz a héten. Talán még a legközelebbi barátaid sem tudják megmondani, hogy mi áll pontosan emögött az extrém hatékonyság mögött. Néha nagy falakat tudsz emelni magad köré, így ha szeretnéd, hogy tudják, jól érzed-e magad, vagy éppen rosszul, meg kell mondanod nekik. Erre kiváló alkalom lehet a hétvége, hiszen ekkor a melegség, illetve a ragyogás tölthet el.

Szűz

Minden bizonnyal te vagy az egyetlen, akinek mindenki elérhetősége megvan. Éppen ezért te lehetsz a legalkalmasabb arra, hogy megszervezz egy összejövetelt. Lehet szó barátiról, családiról, vagy éppen a kettő keverékéről. Valószínűleg ez egy stresszes időszak lesz, de valahogy meg kell próbálnod enyhíteni a nyomást a válladon. Erre kiváló megoldás lehet egy nagy séta. A bulin pedig feltehetőleg mindenki megköszöni mindazt, amit értük tettél.

Mérleg

Te egy vezéregyéniség vagy. Minden bizonnyal szereted, ha te irányítod dolgok menetét. Akkor azonban, ha valami nem a te szájízed szerint történik, könnyen csalódottá válhatsz. Ez teljesen érthető, ám egyben teljesen felesleges is. Adj egy kis időt magadnak és másoknak is. Vannak még jó dolgok a horizonton és feltehetőleg abból sem lesz semmi baj, ha hagyod, hogy néhanapján téged vezessenek.

Skorpió

Az intuíciód olyan lehet ezen a héten, akár egy iránytű. Feltehetőleg te pontosan tudod, hogy merre is tartasz, ám megfogalmazni már nehezebben fogalmazhatod meg másoknak. Emellett igazán érdekes élményben lehet részed. A megérzésednek köszönhetően ugyanis egy sokkal mélyebb szintre juttathatod valakivel a személyes kapcsolatodat. A hétvégén pedig megláthatod életed egyik legszebb mosolyát is.

pexels-photo-291762

Nyilas

Nem találod meg valakivel az összhangot? Lehet, hogy ez senki hibája sem. Van az úgy, hogy az energiák nem egyeznek. Amikor összetalálkozik két nagyon különböző személyiségű, vérmérsékletű és stílusú ember, könnyedén kialakulhatnak konfliktusok. Más körülmények között talán még jól ki is jönnél ezzel a személlyel, ám egyelőre úgy tűnik, hogy semmit sem szabad erőltetni. Majd az idő eldönti a kapcsolatotok alakulását.

Bak

Valószínűleg teljesen máshol lennél a hét elején, ám ezt sajnos nem teheted meg. És mivel “itt ragadtál”, így akár szembe is nézhetsz a dolgokkal. Fordítsd a visszájára a helyzetet. Ne úgy nézz erre a szituációra, mint egy problémára, hanem inkább úgy, mintha egy kihívás lenne! A hétvége felé aztán teljesen más foglalkoztathat. Valaki hiánya ugyanis könyörtelenül előtörhet. Egy telefonhívás azonban enyhíthet ezen.

Vízöntő

Végezz azokkal a feladatokkal, amelyek már régóta várnak a megoldásra. Készíts egy listát és vedd sorra a teendőket. Amelyikkel kész vagy, csak pipáld ki. Ez a fajta termelékenység egy mélyen megbúvó kérdésből táplálkozhat, ám lehet, nem érdemes ezzel foglalkoznod, amíg ilyen hatékony vagy. Különösen úgy, hogy a hét vége felé valószínűleg sokkal több időd lesz foglalkozni az érzelmeiddel, illetve a kusza gondolatok kibogozásával.

Halak

Egy szórakoztató este szervezése remek ürügy lehet arra, hogy találkozz a barátaiddal. Készíts nekik egy finom vacsit, vagy akár főzőcskézzetek együtt. Nézzetek meg 1-2 filmet, vagy húzz elő a szekrényből egy társasjátékot. Sőt, még az is jó móka lehet, ha csak szimplán beszélgettek. Egyébként az egész heted a kapcsolataidról szólhat. Most még az is kiderülhet, hogy ki az igazi barátod, és ki az, akivel jobban jársz, ha nem foglalkozol.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close