Heti horoszkóp – 2017. január 2. – 2017. január 8.

Kos

Az előkészületek megtörténtek. Itt az új év és lényegében már minden készen áll arra, hogy tedd a dolgod. Persze lehet, hogy néha falakba fogsz ütközni, és támogatásra lesz szükséged, de néhány segítő szándékú ember a környezetedben szívesen nyújt támaszt neked. Feltéve, ha hagyod és egyáltalán megkéred őket erre. A segítség kérése sosem szégyen és meglátod, a kitartásod meg fogja hozni a várva várt jutalmat.

light-person-woman-fire

Bika

Ez a kérdés talán elsőre furcsán fog hangzani, de gondolkoztál már azon, hogy milyen érzés lehet fának lenni? Egy olyan fának, amely biztos alapokon áll, erős, magas és egészséges. Nos a jó hír az, hogy az újév első hetében megtapasztalhatod, milyen ez az érzés. Ezt persze a környezetedben élők is meg fogják érezni rajtad és minden bizonnyal nagyon sok ember szeretne most a közeledben lenni. Sőt néhányan egyenesen áhítattal nézhetnek rád.

Ikrek

Egy fontos kérdésre megtalálni a választ bizony nagyon sok kutatómunkával járhat. Valószínűleg az egész heted elejét azzal töltheted, hogy nyomokat keresel, illetve ujjlenyomatokat porolsz le. Mindezt persze csak képletesen kell érteni. Feltehetőleg megpróbálod kideríteni az igazságot. A hét második felében egy egészen új perspektívából szemlélheted a helyzetet, hiszen egy beszélgetés során számos új információra derülhet fény.

Rák

Van esetleg egy elefánt a szobádban? Amennyiben igen, talán jobban tennéd, ha elkezdenél foglalkozni vele, mielőtt még elkezd követelőzni és randalírozni. Mindez azt jelenti, hogy az egyre gyülemlő problémát nem kellene elnyomnod. Hozd bátran a felszínre, hiszen csak így találhatsz rá megoldást. Nem kell szégyenkezned az érzéseid miatt. Próbálj meg egy kicsit jobban megbízni másokban.

pexels-photo-279734

Oroszlán

Neked minden bizonnyal elég önbecsülésed van arra, hogy egészen addig visszatartsd magad, amíg meg nem kapod, amire vágysz. Mások ezt persze félreérthetik, és azt gondolhatják, hogy arrogáns vagy. Ezt azonban nem kell zokon venned. Hiszen mi baj lenne azzal, ha megszabsz néhány szabályt magadnak? Legyél türelmes, hallgasd meg, amit mások mondanak, de ha úgy érzed, igazad van, köszönd meg a törődést, ám inkább ne hagyd elbizonytalanítani magad.

Szűz

Van egy bizonyos “eszköztár” a tulajdonodban, de a hét elején minden bizonnyal a kreativitásodnak fogod a leginkább a hasznát venni. A legutóbbi projekted remek módja volt a figyelemfelkeltésnek, még akkor is, ha úgy érzed, a rivaldafény nem tartott túl sokáig. Ambiciózus vagy az élet minden területén, így nem kell kétségbeesned, ha valami új, számodra ismeretlen terepre tévedtél. Ne feledd: új év, új kezdet!

Mérleg

Miért tűnik úgy, hogy most semmi sincs egyensúlyban? Mi ez a furcsa érzés az otthoni életeddel kapcsolatban? Ezek a kérdések vetülhetnek fel benned az újév első hetében. Mindettől egy kissé szentimentális hangulatba kerülhetsz, az elméd pedig a múlt történésein rágódhat. Ideje azonban a jövőbe tekintened. Így minden bizonnyal leküzdheted a frusztráló érzéseidet. Fókuszálj arra, ami igazán boldoggá tesz.

Skorpió

Ne hagyd magad eltéríteni. Azt se engedd, hogy mások megmondják neked, mi az, amire képes vagy és mi az, amire nem. Semmi sem lehetetlen, csupán nagyon meg kell küzdeni a céljainkért. Bizony még akkor is, ha zongorák potyognak az égből. Néha vannak olyan dolgok, amelyek nem úgy alakulnak, ahogy szeretnék, ám ne fogd ezt fel túl nagy ügynek. A gyakorlott személyiségeddel még a legkuszább problémákat megoldhatod.

pexels-photo-247929

Nyilas

A zene és a művészet… Ez a két dolog minden bizonnyal könnyen izgalomba hoz, sőt feltehetőleg rajongsz értük. Most azonban jobban teszed, ha inkább a pénztárcádra, pontosabban annak zárva tartására koncentrálsz. A zene és a művészet miatt ugyanis könnyen megcsappanhat a költségvetésed. Ettől függetlenül azonban nem kell lemondanod a szenvedélyedről, csupán meg kell találnod az egyensúlyt a költekezés és a szórakozás között.

Bak

Hogyan lehetsz ennyire szerencsés? Nos, ezt valószínűleg sosem fogjuk megtudni. Legalábbis soha nem fogod megmondani, hiszen nagyon szerény vagy. Igazság szerint a sikereid feltehetőleg nem is a szerencsének köszönhetőek, sokkal inkább a kemény munkának. Az elismerés pedig valószínűleg a héten meg is fog érkezni. Az emberek támogatása sok energiát ad, emellett pedig nagyon inspiráló is lehet!

Vízöntő

Az emberek motivációi nem mindig nyilvánvalóak. Van, hogy az élet hatalmas akadályokat görget az utunkba. Ezek az akadályok pedig kifürkészhetetlenek. Valószínűleg te sem tudod, hogy a dolgok pontosan miért is történnek, ám mégis nagyon sok kérdésen gondolkodhatsz. Ettől – bár lehet, magad sem akarod – egyfajta vezető szerepbe kerülhetsz. A lelkesedésedet pedig másokra is átragaszthatod.

Halak

A csoportnak szüksége van egy vezetőre – ez természetesen nyilvánvaló – éppen ezért most minden szem rád szegeződhet. Mindemellett elkél még nagyon sok egyéb dolog is, így aztán nagyon hamar rájöhetsz, hogy egy igazi vezetőt miről is lehet felismerni. Nagyon sok oka lehet annak, hogy valaki alkalmas-e erre a szerepre és bár vonakodva, de ezt minden bizonnyal te is befogod látni. A sok teendő között pedig nem szégyen elfogadni a segítséget.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close