Heti horoszkóp – 2017. január 9. – 2017. január 15.

Kos

Teljesen rendben van, ha te leszel az első, aki átlép a kapun. Noha ez nagyon ijesztő lehet, neked mégsem kel szégyellősnek lenned. Egy nálad sokkal félénkebb ember segíthet ebben, ráadásul úgy, hogy talán észre sem veszed, hiszen elég magabiztosságot meríthetsz miatta ahhoz, hogy fejest ugorj a történésekbe. Az aktivitás most kulcsfontosságú szerepet kaphat, így aztán feltehetőleg azt sem fogod bánni, ha akadályok kerülnek az utadba.

pexels-photo-186699

Bika

Soha nem szabad elfelejtened, hogy legyél bármilyen negatív passzban is, nem kell elfogadnod az első ajánlatot, ami az utadba kerül. Legyen szó egy új munkáról, a szerelmi életedről, vagy bármi másról. Adj időt magadnak, adj időt arra, hogy nyugodtan átgondolhasd a dolgokat. A választás joga a te kezedben van, te pedig csak így tudsz igényes döntést hozni. Olyan döntést, amit valószínűleg nem is fogsz megbánni.

Ikrek

Amennyiben te nem vállalod a felelősséget, akkor ki fogja majd megtenni? Minden bizonnyal tele van a környezeted intelligens emberekkel, akik lényegében bármire képesek, amit a fejükbe vesznek. Van azonban valami, ami valószínűleg nincs meg bennük. Ez pedig a kezdeményezőképesség, ezáltal pedig szükségük van valakire, aki vezeti, inspirálja őket. Te pedig pontosan itt jössz a képbe! Érdemes élni az utadba kerülő lehetőségekkel.

Rák

Egy új projektbe való kezdés nem biztos, hogy a legjobb módja annak, hogy egy régi problémát megoldj. Sőt, lehet, hogy csak még több munkát ad majd neked. Előfordulhat, hogy nem érzed magadban azt az elszántságot, amihez hozzászoktál, emiatt pedig egy kis zavar kerülhet a gépezetbe. Különösen a munkahelyeden. Ettől azonban nem szabad megijedni, hiszen minden bizonnyal csak időleges probléma lesz. Dőlj hátra és próbálj meg egy kicsit a háttérben maradni.

pexels-photo-235615

Oroszlán

Tulajdonképpen nem is számít, hogy mit csinálsz a hét kezdetekor, hiszen feltehetőleg mindentől függetlenül jól fogod érezni magad. Egyszerűen csak szórakoztathatnak az élet apróbb örömei is. Azok az örömök, amelyeket lehet, eddig észre sem vettél. Ettől pedig még akár azokat a rejtett tehetségeidet is megismerheted, amelyek mindezidáig mélyen megbújtak. A hétvégén aztán a szociális életed és a szórakozás kerülhet az előtérbe.

Szűz

Néha nagyon nehezünkre eshet, de az a helyes, ha megosztjuk másokkal azt, amink van. Te egyébként sem vagy önző, hiszen nem szeretsz lecsapni a dolgokra. Ez valahogy nem a te stílusod. A problémát az okozhatja, hogy a források szűkösek. Mindemellett kisebb feszültség alakulhat ki a munkahelyeden a kollégáid és közted, ami miatt aztán minden a feje tetejére állhat. Az erős személyiségednek hála azonban könnyen helyrehozhatod a dolgokat.

Mérleg

Ezen a héten úgy tűnhet, hogy az egész világ csupán két emberről szól. Rólad és egy számodra fontos személyről. Több dolog is összeköthet benneteket. Lehet, hogy a szakmátok, a szerelem, vagy éppen bármi más, de úgy érezheted, hogy ti ketten bizony elválaszthatatlanok vagytok. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy egyedül ne állnád meg a helyed a világban. Ezt sose felejtsd el. Mindazonáltal élvezd ki ezt a csodás időszakot!

Skorpió

A hét kezdetekor minden bizonnyal az egészségügyi állapotod kapja a legfontosabb szerepet, vagy ha nem, akkor vedd rá magad, hogy törődj az egészségeddel. Étkezz helyesen, menj el futni, ha éppen azt szereted, vagy járj el úszni, ha van uszoda a közeledben. Válassz is bármilyen sportot, a lényeg, hogy maradj aktív. Kifogást mindig könnyű találni, ám a testi és a lelki egyensúly a legfontosabb. Mindez pedig ne csak egy újévi fogadalom legyen!

pexels-photo-285889

Nyilas

Az utóbbi években valószínűleg nem szórakoztál a játszótéren. Legyen azonban ez a hét más! Amennyiben lehetőséged van rá és van néhány szabad perced, csússz le egy csúszdán, hintázz egyet, vagy bármit, ami tetszik. Ettől kicsit újra előjöhet az a fajta lelkesedés, amelyet a gyermekkorodban tapasztaltál. Ettől aztán igazán nagy ötletek juthatnak az eszedbe, így a hétvégéd igazi elfoglaltságban telhet.

Bak

Ezen a héten bizalmat és nyugalmat szeretnél érezni magadban. Könnyen előfordulhat azonban, hogy a riadalom veszi át a főszerepet. Van néhány dolog a fejedben, ami nagyon felzaklathat. Ezek talán családi dolgok? Vagy munkahelyi problémák? Az egyik legfőbb problémád a stabilitás hiánya lehet. A hangulatod valószínűleg nem is lesz jobb egészen a hét közepéig, amikor is a pihenés és a romantika jelenléte miatt minden kérdésedre választ találhatsz.

Vízöntő

Hétfőn az ámulat múzeumába kerülhetsz. Valahogy mindig is tisztában voltál azzal, hogy milyen nagy és furcsa a világ, ám eddig talán még sohasem láttál ennyi értelmet, még a legapróbb élőlényekben, vagy éppen tárgyakban is. Ezen a héten az új felfedezésekben úszkálhatsz, hiszen most már minden olyan világosnak tűnhet. Izgalmak egész sorát élheted át, ám emellett a tanulás is a középpontba kerülhet.

Halak

Még abban az esetben is, ha egy lámpást tartasz az orrod elé, nem valószínű, hogy jobb lesz a kilátás. A világosság ugyanis csak még inkább vakítóvá és fényesebbé teheti azt a ködfelhőt, amely egy kicsit letelepedett az életedre. Azonban figyelj! Képes vagy tökéletesen tájékozódni a sötétben is, így miért okozna mindez gondot? Sőt, lehet, hogy az előnyödre is fordíthatod, hiszen akár új ihletet is kaphatsz ebben az időszakban. Ezután pedig a köd is minden bizonnyal felszáll…

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close