Heti horoszkóp – 2017. július 10. – július 16.

Kos

A hét elején úgy érezheted magad, mint egy virág, amely éppen a föld mélyéről próbál előbújni. Kicsit most minden nehezebbnek és távolibbnak tűnhet. Emiatt aztán egy kissé befelé fordulhatsz, ez pedig minden bizonnyal másoknak is feltűnik majd. Egy új barát érkezése azonban mindent megváltoztathat. A segítségével ugyanis újra megláthatod a fényt, ettől pedig bizonyosan vissza fog térni a pozitív gondolkodásod is.

4YL5F2WXR6

Bika

Az elkövetkezendő időszak igazán érzelmes lehet számodra. Ez nem csoda, hiszen a nyár, a vakáció könnyen előhozhatja mindezt. Most különösen finoman kell bánni veled, hiszen rendkívül érzékennyé válhatsz. Igaz ez a negatív, de a pozitív megjegyzésekre is. A hétvége azonban meghozhatja a várva várt fordulópontot, hiszen úgy tűnik, valami igazán remek dolog fog történni veled. Légy résen, és tartsd nyitva a szemed!

Ikrek

A hét elején úgy gondolkodhatsz, akár egy tudós. Noha alapvetően egy logikus ember vagy, aki szereti megfigyelni a történéseket, egyszerűen el kell fogadnod, hogy az életben vannak olyan dolgok, amelyek kiszámíthatatlanok. Ettől azonban nem kell annyira tartanod, hiszen a változás sok esetben pozitív fordulatot hoz. Csak próbáld megőrizni a derűlátásod, és meglátod, így könnyebben bevonzod majd a jó dolgokat is.

Rák

Amennyiben valaki megkérdezi tőled hétfőn, hogy melyik fajta pite a kedvenced, könnyen megeshet, hogy nem tudsz majd rá válaszolni. Szereted az alma textúráját, de inkább a sütőtök ízéhez vonzódsz. Ezt persze ne szó szerint értsd, csupán minden döntés meghozatala – legyen az teljesen egyszerű, vagy rendkívül komplex – nehezedre eshet majd. Azonban ne feledd: túl sok a változó, és nem éri meg a rengeteg időt, amit ezek felett gondolkodva töltesz!

LXCMDRFA51

Oroszlán

Az egyszerű válaszok minden bizonnyal most nem érdekelnek. Feltehetőleg csak annyit szeretnél tudni, hogy mi is folyik pontosan körülötted. Éppen ezért a hét elején felszínre törhet a “detektív éned”. Ahhoz, hogy mindennel tisztában légy, átható kérdésekre lesz szükséged. Na meg arra, hogy a válaszokat minden irányból megvizsgáld. Ám ez a hét valószínűleg nem merül ki ennyiben, pénteken ugyanis felütheti a fejét egy kis románc is…

Szűz

A hét kezdetekor valószínűleg egy szóval is jellemezni lehet majd téged. Ez pedig nem más, mint a “kíváncsi”. Furán hangozhat, de a nyugtalanság, ami egyébként sokszor jelen van életedben, most kifejezetten hasznos lehet. Ne feledkezz meg a kommunikáció fontosságáról, hiszen a lényeg: mond el, mire gondolsz. A hét vége felé aztán tesztelheted a családod türelmét, ők pedig minden bizonnyal át fognak menni a vizsgán. Vasárnap azonban eljön a pihenés ideje!

Mérleg

Ezen a héten minden gondolatod a pénz körül foroghat. Sőt, talán még sosem foglalkoztatott ennyire ez a téma, mint most. Meg kell azonban találnod az egyensúlyt, az értékek, az anyagi javak és a nagylelkűség között. Elég sokat pöröghetsz most ezen, van azonban valami, ami ki tud mozdítani a gondolatok útvesztőjéből. Kiváló ötlet lehet, ha összecsődíted a barátaidat és elmentek egyet kirándulni.

Skorpió

Már magára a hétfői napra is úgy tekinthetsz, mint egy új lehetőségre. Amint bemész a munkahelyedre, erősebbnek érezheted magad, mint eddig valaha. Emellett nyitott lehetsz az új dolgokra, ötletekre. Sőt, talán túl nyitott is. Ne hagyd, hogy olyan dolgokra is rábeszéljenek, amelyekbe egyébként nem mennél bele. A hét vége felé aztán minden bizonnyal visszaáll a jó értelemben vett rend és az önkontroll. Szombat este jó ötlet lehet, ha kimozdulsz otthonról és elmész bulizni egyet.

KRYRPB2XMN

Nyilas

A hét elején úgy festhet az életed, mintha egy film lenne. Te azonban valószínűleg nem igazán tudod követni benne a párbeszédeket, az autós üldözéseknek pedig nincs értelme. Egyébként is, felvetődhet benned a kérdés, ki is az igazi főhős? Itt az ideje felállni a kanapéról. Ne külső szemlélőként figyeld a történéseket, hanem kezdj el élni! A hétvége valószínűleg 3 dologról fog szólni: társadalmi kapcsolatok, zene és művészet.

Bak

A hétfői és keddi nap nagyszerű alkalom lehet arra, hogy meghozz pár fontos döntést. Arról azonban ne feledkezz meg, hogy nem szabad elhamarkodottnak lenni. Légy most nagyon aprólékos, figyeld meg a lehető legtöbb részletet és szervezz meg jó előre mindent, amit csak tudsz. Sőt, az sincs kőbe vésve, hogy egyedül kell meghoznod minden döntést. A végszó persze a tiéd, a hozzád közel állók véleményét azonban nyugodtan kikérheted.

Vízöntő

A lassúság most nagy előnyt jelenthet számodra. Különösen igaz lehet ez a hét elejére. Ez ugyanis figyelmességre, illetve a részletek aprólékos vizsgálatára késztethet. Ettől azonban úgy érezheted, hogy érzelmileg sebezhetővé válsz. Egy biztos: rajtad kívül senki sem tudja megmondani, hogy pontosan mi is zajlik le legbelül. A társadalmi kapcsolatok kiemelt szerepet kaphatnak a hét vége felé. Szóljon az a pár nap a szeretetről és a bizalomról!

Halak

Vannak dolgok, amelyekkel együtt tudsz élni, vannak azonban olyanok, amelyekkel egyszerűen nem. Éppen ezért a hét elején húzz egy vonalat a homokba – képletesen szólva. Minden bizonnyal lesznek, akik viccnek fogják fel ezt a határt, a közeli barátaid azonban melletted állnak majd. A hét közepe igazán szerencsésen alakulhat. Szombaton és vasárnap pedig erős késztetést érezhetsz arra, hogy a boldogságodat, az örömöt másokkal is megoszd.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close