Heti horoszkóp – 2017. július 17. – július 23.

Kos

Megeshet, ahhoz, hogy lojális maradj ezen a héten, igazán nagy erőfeszítéseseket kell tenned. Igaz lehet ez a munkahelyedre, az egyéb személyes kapcsolataidra, de akár önmagadra is. Utóbbi rendkívül fontos, ezt jól tartsd észben: mindig maradj hű magadhoz! Ebben az időszakban igazán remek élményt jelenthet, ha flörtölsz, vagy kiéled a kreativitásodat. Mindegy is mivel, csak fejezd ki a gondolataidat, érzéseidet.

pexels-photo (4)

Bika

Amennyiben valami pletykát hallasz a hét elején, próbáld meg azt egy pártatlan szempontból vizsgálni. Ne legyél részrehajló és hallgasd meg mindkét oldalt. Ezáltal ugyanis könnyedén elkerülheted a bajt, hiszen nem keveredsz félreértésekbe. A hét további részében aztán teljesen más dolgok vonhatják el a figyelmedet. Nagy hangsúlyt kaphat például a lakásod kidekorálása is. A környezetváltozás pedig jótékonyan hathat a közérzetedre!

Ikrek

Szabad-e vagy esetleg nem érdemes felvágni mások előtt? Ez a kérdés vetődhet fel benned a hét elején, mivel néhány tapasztalat megszerzésével előnybe részesülhetsz másokkal szemben. Most azonban valószínűleg úgy jársz a legjobban, ha megtartod magadnak ezeket a gondolatokat. A hét második felében aztán remek ötleteid támadhatnak, amiket jó, ha megosztasz másokkal. A terveid, céljaid megvalósításában ugyanis mások is segíthetnek neked!

Rák

A hét elején egy komoly dilemmába keveredhetsz: beszélj-e másoknak egy fontos kérdésről, vagy inkább tartsd meg magadnak a dolgot? Akárhogy is döntesz, mindig hallgass a szívedre. A hét további felében aztán teljesen más téma foglalkoztathat, ami pedig nem más, mint a pénz, illetve a vásárlás. A legjobb, amit most tehetsz, ha összegzed a pénzügyeidet, illetve számba veszed, hogy hogyan növelhetnéd a bevételedet, vagy éppen csökkenthetnéd a kiadásaidat.

pexels-photo (3)

Oroszlán

Mostanság a spiritualitás, továbbá az érzelmek kerülhetnek reflektorfénybe. Úgy érezheted, hogy az utóbbi időben elég sok minden zajlik a színfalak mögött. Azt azonban ne felejtsd el, hogy nem célszerű mindent magadban tartanod. Keress valakit, akiben megbízhatsz, és akinek kiöntheted a szíved. Meglátod, nagy kő fog leesni a szívedről. Amint ezen túl vagy, szó szerint fellélegezhetsz, utána pedig feltehetőleg tele leszel kreatív és inspiráló gondolatokkal.

Szűz

El kell fogadnod a meghívást, vagy ez helytelen? Most felvetődhet benned ez a kérdés, a barátaid pedig minden bizonnyal segítenek majd neked válaszolni. Bár ez a dilemma sokat járhat a fejedben, később valószínűleg mégis áttolódik a hangsúly egy másik irányba, a lelked egy félreeső szektorába. Ennek eredményeképpen úgy érezheted, hajlamosabb lehetsz arra, hogy előtérbe helyezd az önös céljaidat. Ez azonban nem baj és nem is szabad emiatt önzőnek érezned magad!

Mérleg

A hét elején komoly döntés elé kerülhetsz: mi lenne a jobb, ha beleütnéd valamibe az orrod, vagy esetleg jobban jársz, ha a saját dolgoddal foglalkozol. Ezúttal azonban lehet, hogy a legokosabb, amit tehetsz, ha nem a diplomáciával foglalkozol, hanem azt teszed, ami jólesik. A hét közepétől aztán a bolygók állása is neked kedvezhet. Ezért aztán elkezdődhet egy remek időszak. Erről pedig ne feledkezz meg és próbáld meg kiélvezni az elkövetkezendő heteket!

Skorpió

Noha általában keresed a kalandot és az “őrületet”, egy részed mégis a békére, a nyugalomra vágyhat. Ebben most minden bizonnyal a csillagok is segíteni fognak, így lehetőséged nyílhat arra, hogy szusszanj egyet. Ez az időszak remek alkalom lehet arra, hogy számításba végy néhány kulcsfontosságú kérdést, amit esetleg eddig halogatni próbáltál. Mutasd meg a kreatív oldaladat, ezáltal ugyanis kivételes lehetőségekben lehet részed!

pexels-photo-103127

Nyilas

Ezen a héten a lelked egy igazán érzékeny oldala kerülhet a felszínre. Ezáltal aztán a legkisebb, azaz a legjelentéktelenebbnek tűnő kérdések is komoly befolyással lehetnek az életedre. A mostani időszak nagyon hasznos lehet, hiszen az empátiának köszönhetően lehetőséged nyílik arra, hogy elengedd a félelmeidet, a felgyülemlett neheztelést, illetve a haragot. Így nem csupán a másokkal, de a magaddal való kapcsolatod is pozitív irányba fordulhat.

Bak

A mindennapok rutinja egy kissé unalmassá válhat számodra. Ezt azonban teljesen jól kezeled, hiszen a rutin által igazán megfontoltan tudsz dönteni abban az esetben, ha valamilyen probléma vagy kérdés merülne fel. A hét elején aztán egyfajta változáson mehet át a stílusod. Most mindent egy kicsit másfelől közelíthetsz meg. Ez bölcs viselkedés. A családban felvetülhet egy probléma, a hét vége felé azonban egy leleményes megoldást találhatsz rá.

Vízöntő

Elképesztő érzés, amikor rájössz – amikor valójában meglátod – hogy milyen hatással lehetsz másokra. A hét elején pedig akár meg is tapasztalhatod mindezt. Azzal, ahogy viselkedsz, na meg azzal, amilyen keményen tudsz harcolni a céljaid elérése érdekében, inspirálsz másokat. Ebben az időszakban igazi kis boldogsághurokban érezheted magad. A hét további részében belecsöppenhetsz egy misztikus világba, aminek köszönhetően igazán izgalmas felfedezéseket tehetsz!

Halak

Mások problémái nehéz súlyként telepedhetnek rád. Talán túl sok időt töltesz azzal, hogy ezekre a gondokra keresed a megoldást. Adj végre egy kis időt magadnak! Szusszanj egyet és próbálj meg kikapcsolódni. Menj el moziba vagy oda, ahol lazíthatsz! Talán a pihenésnek köszönhetően a hét további részében ellenállhatatlan vágyat érezhetsz arra, hogy alkoss valamit. Legyen szó fotóról, költészetről, vagy akár egy finom vacsiról, ne fogd vissza magad!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close