Heti horoszkóp – 2017. július 24. – július 30.

Kos

A hét elején egy kicsit lassan ugorhatod át az elég gördülő akadályokat. A sebesség azonban most nem számít, hiszen a stílus sokkal fontosabb! A hét további részében amúgy is könnyebben felveheted majd a tempót. Amennyiben úgy érzed, valaki szemet vetett rád, ne legyél szégyenlős. Hidd el, hogy te is tetszhetsz másoknak! Vegyél részt a flörtölésben, hiszen ettől még az önbizalmad is megnövekedhet. A lényeg, hogy magadat add.

person-couple-love-romantic

Bika

Amint hétfőn kisétálsz a házból, úgy érezheted magad, mintha tele lennél energiával, kreativitással. Emellett úgy tűnhet, éppen itt az ideje, hogy egy kis romantikában is részed legyen. Megeshet, hogy az érzelmek kavalkádjában egy kicsit elveszel, mintha mindez már túl sok lenne egyszerre. Keresd meg a legbiztosabb pontot jelentő személyt az életedben és beszélj neki erről. A stabilitás nagyon fontos az életben, csak így lehet megtalálni a belső harmóniát!

Ikrek

Az életed akár egy hullámvasút, ami most egy kissé mintha akadozva haladna. Az azonban nem a legokosabb dolog, ha kivonod magad a feladatok elvégzése alól. Ez valószínűleg amúgy is csak rontana a helyzeten. Amennyiben úgy érzed, eltemetnek a teendők, a dolgos hétköznapok, próbáld ki, hogy egyszerre csak egy dologra összpontosítasz ahelyett, hogy a végtelenségig tartó listát tartanád szem előtt. Meglátod, így könnyebben fog menni a munka is!

Rák

Az utóbbi időszakban tele vagy őrültnek tűnő ötletekkel? Itt az idő, hogy megoszd ezeket másokkal! Készíts egy finom vacsorát, vagy hívd meg barátaidat egy ebédre és beszélgess velük. A társadalmi élet hajóján egyébként is te vagy a megszavazott kapitány. Az energia, ami árad belőled, másokat is inspirálhat, és cselekvésre késztethet. Ne agyald túl a dolgokat, hiszen itt az ideje, hogy a saját kezedbe vedd az irányítást!

woman-portrait-girl-color-90754

Oroszlán

A hét elején egy kissé nyugtalanító lehet a főnököd viselkedése. Talán konkrétan meg sem tudod magyarázni, hogy miért. Egyszerűen csak így érezheted. Ettől aztán egy picit, mintha morcosabb lennél, mint egyébként szoktál. Ennek azonban nem kell így lennie: kérd meg a barátaidat, hogy űzzék el a sötét felhőket és vidítsanak fel téged! Valószínűleg már az is elég, ha csak hátradőlsz, és hallgatod, ahogy a többiek sztorizgatnak.

Szűz

Már csak egy hónap van a nyárból, amitől egy kicsit szomorkássá válhatsz. Minden bizonnyal egyre többet gondolsz az utazásra. Felvetülhetnek benned olyan kérdések, hogy “Mi lesz velem?”, “Hol tudnám magam teljesen kipihenni?”. Éppen ezért itt az ideje, hogy utazási tervet készíts. Mire van szükséged: barátokra és pörgésre, vagy inkább lélekfelfedező és feltöltő útra, amelyet egyedül teszel meg?

Mérleg

Milyen csábító lenne, ha egy ültő helyünkben megehetnénk egy egész csoki tortát… Sajnos azonban ezt nem szabad. Így van ez minden más különleges és kényeztető dologgal is. Mindig tudni kell mértéket tartani. Amikor valamit túlzásba viszünk, árthatunk magunknak. Ám nem csak ezért kell gátat szabnunk a vágyainknak: a legkülönlegesebb dolgok is unalmassá válhatnak, ha túl gyakran, vagy túl sokat kapunk belőlük!

Skorpió

Az élet olyan, akárcsak egy libikóka. Egyszer fent vagyunk, egyszer pedig lent. A libikókát egy különleges erő mozgathatja, ám arról már mi döntünk, hogy mit hozunk ki abból, ami az utunkba kerül. Ismered a mondást: ha az élettől citromot kapunk, csináljunk belőle limonádét! Valóban mindig arra kell törekednünk, hogy a legjobb tudásunk szerint cselekedjünk. Bánkódni pedig kár a régmúlt történései miatt!

beach-holiday-vacation-arm

Nyilas

Ne beszélj annyira ködösen, hiszen ez sok félreértést szülhet. Mond meg nyugodtan, hogy valójában hogy érted a mondandódat. Amennyiben nem vagy túl durva, senki sem fog megsértődni. Persze az is előfordulhat, hogy valaki teljesen megbotránkozik rajtad, de őszintén, ez kit érdekel, hiszen előbb utóbb úgyis el fog múlni. Emellett mindig tartsd szem előtt: csak úgy lehetsz igazán sikeres valamiben, ha azt szívvel lélekkel csinálod!

Bak

Az integritás megőrzése, illetve a kitartás fontos szerepet kaphat a hét elején. Ez azonban valószínűleg nem igazán fog zavarni, sőt. A hét közepe felé aztán újra úgy érezheted magad, mintha gyermek lennél. Ez leginkább a barátaiddal való bolondozásnak köszönhető. A hétvégén azonban ismét előkerülhet a komolyabbik éned. Ez remek dolog, hiszen rendkívül mélyen elmerülhetsz egy olyan projektben, aminek a megvalósítását már régóta tervezed!

Vízöntő

Egy családtag, akivel lehet rég nem is beszéltél, most újra beléphet az életedbe. Nagyon fontos szerepet kaphat, hiszen azzal, hogy vezet téged, egy aprócska, ám annál személyesebb felfedéshez segíthet hozzá. A hét további részében aztán a romantikán lehet a hangsúly. Érdekes módon azonban ez igencsak ellentétes érzéseket válthat ki belőled. Szánj egy kicsit több időt magadra és próbáld megfejteni, hogy valójában mit is akarsz egy románctól.

Halak

Igazán érdekesen indulhat a heted. Egy szerelmes levél ugyanis mindent fenekestül felforgathat. Minden bizonnyal csak mosolyognál, talán napokon, heteken keresztül. Mivel azonban általában eléggé befelé forduló vagy, így a boldogságodat sem mutatod ki a külvilágnak. Ezzel azonban vigyázz, hiszen nagyon megterhelővé válhat érzelmileg. Persze nem kell mindent világgá kürtölni, de azért próbáld meg elengedni magad egy kicsit jobban!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close