Heti horoszkóp – 2017. július 3. – július 9.

Kos

Igazán kalandosan indulhat a heted, legyen szó romantikáról vagy bármi másról. A szíved szinte düböröghet a mellkasodban. Az izgalomtól pedig teljesen felpöröghetsz. Ez jól is jön, különösen akkor, ha a hét közepén elárasztanak a határidők. A nagy hajtás után azért ne felejtsd el kipihenni magad. Szenteld a nyugalomnak a hétvégét: kirándulj, olvass egyet, vagy éppen harapj valami finom street food csodát.

pexels-photo (7)

Bika

Mindenki életében eljöhet az a pillanat, amikor kiderül, hogy ki is valójában az igaz barát. A te életedben ez most következhet be. Néhány ismerősöd ugyanis szép lassan, vagy akár egyik pillanatról a másikra eltűnhet az életedből. Noha ez valószínűleg nem esik túl jól, azért ne bánkódj miattuk, hiszen inkább most derüljön ki mindez, mint akkor, amikor majd szükséged lenne rájuk. Helyettük inkább koncentrálj azokra, akik igazán szeretnek téged.

Ikrek

Az egyik barátod kijelentése jó nagy zavart kelthet. Mielőtt túl komolyan vennéd a mondandóját, próbálj meg magyarázatot találni a szavaira. Nem kell mindig egyből kombinálni. A kulcs a helyes kommunikáció lehet. Kérdezd meg, hogy hogyan is értette pontosan, amit mondott. Így sok kellemetlenségtől kímélheted meg őt és persze magadat is. Kinek kell a felesleges stressz keltés, ugye?

Rák

A hét elején lehet, hogy csak egy dolog jár a fejedben: valami minél nagyobb, annál jobb. Igazán extravagáns formában érezheted most magad. Előbb azonban gondolkodj. Legyen bármiről is szó, győződj meg először arról, hogy megengedheted-e magadnak. Amennyiben a válasz igen, akkor hajrá! Hiszen csak egyszer élünk, nem igaz? A hét további részében erős késztetést érezhetsz arra, hogy kitakarítsd a házat. Elő hát a felmosóval és a porszívóval!

beach-vacation-people-sand

Oroszlán

Most igazán szeszélyes hangulatban lehetsz. Ez a hét a népszerűségről és a hatalomról szólhat. Általában szeretsz a reflektorfényben lenni (még ha ezt nem is vallod be magadnak). Néha jól esik egy kicsit a háttérben maradni, néha azonban úgy érezheted, az a bizonyos fény sosem elég erős. Az érzelmi hullámvasúton biztonságot nyújthat, ha olyan emberekkel veszed körbe magad, akiket szeretsz. Töltsd hát a hétvégét a családoddal és barátaiddal.

Szűz

Ez a hét rendkívül gyorsan eltelhet. Elfoglalt ember lévén bizonyos taktikai megoldásokhoz kell majd folyamodnod. Ez azonban nem okozhat neked problémát. Győződj most meg arról, hogy tiszta a lakásod. A rendezett környezet ugyanis nagyon sokat javíthat a közérzeteden még akkor is, ha teljesen kimerülten érkezel haza. A hétvégéd igazán kalandosan telhet. Lehet a barátaiddal, de lehet, hogy a szeretőddel…

Mérleg

Igazán mozgalmas időszak elébe nézhetsz. A barátaid, a családod és a munkatársaid is mind hozzád fordulhatnak az ügyes bajos dolgaikkal. Mindeközben lehet, hogy már elkiabálnád magad: “Nem vagyok olyan okos, mint amilyennek hisztek!”. Ez azonban nem igaz. Nem véletlen, ha nálad keresik a megoldást. De vajon miért téged találnak meg mindezzel? Mert figyelmes vagy és ügyelsz az apró részletekre is. Ezt pedig használd ki!

Skorpió

Biztosan megfordult már a fejedben, hogy jó lenne több pénzt keresni. Ezt persze el lehet érni azzal is, ha egyszerűen emelést kérsz, ám lehet, hogy a feletteseid ezt nem díjaznák. Nem szabad azonban elkeseredni. A kemény munkának mindig megvan az eredménye. Különösen akkor, ha szereted azt, amit csinálsz. Amennyiben ez utóbbi nem igaz, érdemes lehet elgondolkodnod a váltáson. Egy életünk van, azt pedig érdemes úgy eltölteni, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőle.

pexels-photo-27669

Nyilas

A hét elején egy vidám ismerősöd remek híreket oszthat meg veled. Ettől aztán remekül érezheted magad. Amikor a pénzügyeid rendben vannak, teljesen kiegyensúlyozott állapotba szoktál kerülni. Most aztán úgy érezheted, hogy csak nevetnél és nevetnél folyamatosan…ez remek dolog, a jókedv pedig ragadós. Éppen ezért mások is többet kereshetik a társaságodat. Használd ezt ki és próbálj meg minél több barátra szert tenni!

Bak

A hét elején úgy érezheted, teljesen képben vagy, pedig ez nem olyan biztos. Az élet tele van fél-, vagy teljesen téves információkkal. Éppen ezért itt az ideje, hogy a saját eszedre hallgass és ne mások befolyásoljanak. Amint egyensúlyba kerülsz magaddal, teljesen más érzés önthet el. Éppen ezért a hét további részében már teljesen átláthatsz mindent. Ez most egy kiváló alkalom lehet arra, hogy végre elvégezd a fennmaradt papírmunkákat.

Vízöntő

Egy rendkívül érdekes felfedezésben lehet részed: a leghétköznapibbnak hitt emberek is képesek megmozgatni a világodat. Ez nagyon izgalmas és egyben nyugtalanító érzéssel tölthet el. Közhelynek hangzik, de tényleg sosem tudhatjuk, hogy kivel van dolgunk. Ezt jó, ha észben tartod, különösen az üzleti ügyeket tekintve. Hétvégén aztán egy meghatározó találkozásban lehet részed. A világ tele van csodálatos emberekkel, ezt most te is megtapasztalhatod.

Halak

Egy kicsit talán túl aggodalmas vagy. Ráadásul nem is a te dolgaid miatt fájhat a fejed, hiszen sokszor előrébb helyezel másokat, és az ő problémáikat. Noha nehéz lehet, de próbálj most csak és kizárólag saját magadra koncentrálni. Csak úgy tudsz segíteni másokon, ha előbb egyensúlyba kerülsz önmagaddal. Ez a tapasztalat remek lépés lehet az önfejlesztés útján. Egyúttal megtanulhatod, hogyan legyél kevésbé kritikus magaddal vagy éppen másokkal szemben.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close