Heti horoszkóp – 2017. július 31. – augusztus 6.

Kos

A heted úgy kezdődhet, akár egy mesekönyv, ahol csobog a patak, a fák mind beszélnek, az erdőben pedig idegenek találkoznak és esnek szerelembe. Mindez azt jelenti, hogy igazán álmodozó kedvedben lehetsz. Emiatt aztán még a gyakorlatiasnak tűnő dolgok is szórakoztatónak, könnyebbnek tűnhetnek. Noha a hétvége felé ez az álmodozó hangulat tovaszállhat, ettől még a szombat és vasárnap igazán kellemesen és boldogan telhet.

city-woman-view-blue-sky

Bika

A hét elején egy elég kellemetlen élményben lehet részed, hiszen arra kényszerülhetsz, hogy egy komoly vitát kell közvetítened két barátod között. Ezáltal pedig téged is belekeverhetnek a konfliktusba. Talán azt várják tőled, hogy válassz oldalt, de talán most az lenne a legjobb, ha kivonnád magad a “hírvivő” szerepe alól és hagynád, hogy ők rendezzék el a dolgot egymás között. Így az sem fordulhat elő, hogy választanod kelljen kettejük között.

Ikrek

Úgy tűnik, hogy a hét kezdetekor nagyon könnyen jutnak el a szavak hozzád. Emiatt aztán kiteljesedhet a kommunikációs képességed, és mások is jól reagálhatnak a mondandódra. Igazi szónokká válhatsz. Ebből kifolyólag igazán elfoglalt hétnek nézhetsz elébe: levelezések, emailek, telefonok és fecsegések sokasága várhat rád. Ettől talán egy kicsit besokallsz, éppen ezért jó, ha néha szünetet tartasz. Iktass be egy olyan időszakot, amikor csak a legfontosabb dolgokkal zavarhatnak.

Rák

Minél nagyobb, annál jobb – tartja a mondás. Ezen a héten pedig a te gondolataidat is ez a szólás jellemezheti, hiszen úgy tűnhet, semmi sem elég grandiózus. Már, ami az ízlésedet illeti. Ezt pedig valószínűleg nem is leszel rest kimutatni. Valószínűleg lesz olyan, akinek ez nem fog tetszeni, de tudod mit? Most az egyszer végre ne érdekeljen, hogy mit fecsegnek mások a hátad mögött. Neked is jogod van ahhoz, hogy kimutasd, mit gondolsz!

ulsan-sunrise-the-great-cancer-51327

Oroszlán

Hétfőn úgy tűnhet, mintha felsőbbrendű lennél. Persze nem rossz értelemben. Csupán arról van szó, hogy talán sosem érezted magad ennyire jónak. Jobbnak, mint eddig bármikor! Egy a lényeg: bármit is tegyél, hagyd, hogy a szíved vezessen, illetve töltsön fel még több önbizalommal. A hét közepe felé egy kissé befordulhatsz, ám pénteken eljön a cselekvés ideje. Legyen szó szórakozásról, vagy éppen a romantikáról.

Szűz

Túl sok minden történhet a hét elején, te pedig úgy érezheted, hogy egyszerűen nincs mibe megkapaszkodnod. Néha úgy tűnik, az elfoglaltság szórakoztató, ám most lehet, hogy a jóból is megárt a sok, ugyanis olyannyira elfoglalt lehetsz, hogy még saját magadra sem jut elég idő. Próbáld meg kiengedni a felgyülemlett feszültséget. Erre remek megoldást jelenthet a sport. Nem csupán fizikailag, de szellemileg is le tud fárasztani egy kiadós testmozgás.

Mérleg

Talán te sem tudod mindenre a választ, lehet azonban, hogy valaki úgy gondolja, mégis képes vagy erre. Ez pedig remek dolog. Nem is biztos, hogy tisztában vagy ezzel, de vannak, akik igenis csodálnak téged. Amennyiben van egy csoport vezető nélkül, te pedig tudod, hogy mire van szüksége a benne lévő embereknek, ne legyél szégyenlős és állj ki eléjük. Egy jó vezető emellett nem csak beszélni, hanem hallgatni is remekül tud. Erre a tulajdonságra pedig nagy szükséged lehet a hétvégén.

Skorpió

Ezen a héten könnyen előfordulhat, hogy aggódsz a munka, és leginkább a főnök miatt. Minden bizonnyal úgy érzed, most érdemes óvatosnak lenned vele kapcsolatban. Hallgass a megérzéseidre, így elkerülheted a kellemetlen, vitás helyzeteket. A hét közepén valaki egy titkot oszthat meg veled, amitől aztán megváltozhat valamiről vagy valakiről a véleményed. A hétvégén pedig alkalmad nyílhat arra, hogy segíts egy barátodnak. Meglátod, remek érzés lesz!

pexels-photo

Nyilas

Még a nap is rád mosolyoghat, ebben a boldog ragyogásban pedig te is úgy érezheted, hogy egész nap csak mosolyognál. Utóbbi értékét ne becsüld alá, hiszen nagyon sokat segíthet! Ezen a héten a szerencse kegyeltje lehetsz, ami különösen jól jöhet, ha hivatali vagy hatósági ügyeket kell intézned. Utóbbi miatt egyébként egy kissé görcsössé, idegessé válhatsz, ám amint túl vagy rajta a jókedved is visszatér, amit a hozzád közelállók is észrevehetnek rajtad.

Bak

Hétfőn úgy tűnhet, egy bizonyos személy nincs túl jó véleménnyel rólad. Ez azonban valószínűleg csak egy kósza érzés. A legjobb, amit tehetsz, ha eldobod magadtól a negatív gondolatokat. Amennyiben máshogy nem megy, próbáld meg lefoglalni az agyadat. Végezz kutatást, hiszen annyi minden van még a világon, amiről nem tudsz! Amint lefoglalod magad, máris el fog tűnni az a görcsös érzés, a helyébe pedig új ötletek léphetnek. Talán itt az ideje belefogni egy új projektbe.

Vízöntő

Talán egy kissé frusztráló lehet csak úgy “állni az út szélén”, ám ne engedd, hogy a kedvedet szegjék az unalmas hétköznapok, hiszen a kaland még csak most fog kezdődni. Nem szabad elfelejteni: néha a legkevesebbet ígérő körülményekből születnek a csodálatos és felejthetetlen élmények. Ez egy jó lecke lehet, amit érdemes továbbvinned a hét további részére is. Míg a szerda és csütörtök inkább az üzletről szólhat, addig a hétvége már a szórakozásé!

Halak

Ebben az időszakban minden bizonnyal remekül mennek a dolgaid. Arról azonban ne feledkezz meg, hogy mások lehet, nem ilyen szerencsések. Noha mindig fontos, hogy ne legyünk parancsolgatóak, neked különösen ügyelned kell erre ezen a héten. A kritika persze szükségszerű, de próbálj meg minél finomabb lenni. Ami a partnereidet illeti (legyen szó romantikáról, vagy üzletről), ha konfliktus merülne fel, azt próbáld meg minél hamarabb megoldani!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close