Heti horoszkóp – 2017. június 12. – június 18.

Kos

A hét kezdetekor furcsa érzéssel találhatod szemben magad. Ahhoz lehet ezt leginkább hasonlítani, mintha egy olyan cipőt húznál fel a lábadra, ami nem a tiéd. Nem a te méreted és stílusod. Emiatt pedig egy kissé zavart lehetsz. Ez azonban ne aggasszon. Pihentesd inkább egy kicsit az elmédet és hagyd, hogy kiürüljön, amennyire csak lehet. Így a kusza gondolatok is a helyükre fognak kerülni a hét vége felé. Arról nem is beszélve, hogy mentálisan feltöltődhetsz.

pexels-photo-26739

Bika

Úgy tűnhet, mintha az élet napról napra izgalmasabb lenne a számodra. Ennek pedig csak apróbb, finom okai vannak. Az izgalom persze magával vonzhatja a drámát is. Ez utóbbi egy kicsit ijesztő lehet, és az is megeshet, hogy anyagi problémák fogják felütni a fejüket. Ebben az időszakban legyél egy kicsit óvatosabb. Főleg ami a pénzügyeket illeti. Inkább ne vállalj kockázatokat, így a bajt is könnyen elkerülheted.

Ikrek

Amennyiben van testvéred, úgy érezheted a hét elején, mintha sokkal szorosabb kapcsolatba kerülnél vele. Ugyanez igaz akkor is, ha van valaki olyan az életedben, akihez mély érzelmek fűznek. Hagyd, hogy ez a hét a szociális életedről szóljon. A csütörtök például remek nap lehet arra, hogy találkozz a barátaiddal. A hét vége felé pedig részed lehet egy igazán tartalmas beszélgetésben. Így aztán vasárnapra mindent “kereknek” érezhetsz.

Rák

A hét eleje eseményekben gazdagon telhet. Úgy tűnhet, mintha átmenetekben bővelkedő lenne az utad. Egyszer még minden sima, később aztán macskakövekkel kirakott, zötykölődős. Meg kell találnod a harmóniát magadban. Csak így tudsz túllépni ezen a problémán. Keress egy nyugodt és csendes helyet. Tölts el egy kis időt saját magaddal és próbáld előhívni a lelki nyugalmadat. Meglátod, ha kitartó vagy, ezt is sikerül elérned!

painting-fingernails-nail-polish-hearts-valentine-37553

Oroszlán

Igazából senki sem tudja biztosan, hogy igazad van, ennek ellenére a hét kezdetekor mindenki egyetérthet veled. A bizalom pedig nagyon vonzó dolog. Éppen ezért ki tudja, egy ártatlan vicces és szórakoztató megjegyzésből egy romantikus szál is kialakulhat. Most azonban ne hagyd, hogy ez kiszaladjon a kezedből. Csak add magad és légy őszinte. Lehet csak egy kalandban lesz részed, de lehet, hogy sokkal többen!

Szűz

Az üzletek kirakatai előtt elhaladva, mintegy mágikus tárgyként kacsintgathatnak rád a termékek. De vajon tényleg jó ötlet megvásárolni őket, vagy ez is csak egy impulzus? Úgy érezheted, hogy most valami igazán értelmes dologgal kell elfoglalnod magad. Az intellektuális éned pedig szó szerint ki lehet éhezve. Amennyiben eddig halogattad, itt a remek alkalom arra, hogy elmenj a könyvtárba. Már maga a légkör és a könyvek illata is pozitívan hathat rád.

Mérleg

Az évnek ezen szakasza kettős érzelmeket válthat ki belőled. Egyrészt kellemesen érezheted magad, mivel mindenfelé a ragyogó napsütést és a színes virágokat látod. Másrészről viszont egy kissé frusztrálttá válhatsz. Ennek pedig leginkább anyagi okai lehetnek. Közeleg a nyaralás ideje, vagy az egyik szeretted születésnapja. Ezen azonban ne rágódj annyit. Az ajándék jöjjön szívből, üdüléskor pedig a társaság számít igazán, nem pedig a luxus helyszín.

Skorpió

Igazán izgalmas hétnek nézhetsz elébe. Olyan emberekkel vedd körül magad, akikkel hasonló az érdeklődési köröd. Így aztán az ötletek úgy pattoghatnak közöttetek akár egy teniszlabda. Ettől igazán jól érezheted magad és még a filozofikus éned is előjöhet. A hét vége felé aztán inkább az üzlettel kapcsolatos ügyek foglalhatják el az elméd és bizony a naptáradat is. Arra azonban figyelj, hogy a pihenésre is szakíts elég időt.

pexels-photo-48645

Nyilas

Azon tanakodhatsz ezen a héten, hogy pontosan milyen irányba is halad az életed. Ez fontos kérdés és ne is halogasd tovább a megválaszolását. Ebben segítségedre lehet egy nagy séta a szabadban, a kedvenc zenéid meghallgatása vagy a barátaiddal való találkozás. Derítsd ki, hogy mit akarsz és ki is vagy valójában. Amint ezzel megvagy, máris magabiztosabb lehetsz. Olyannyira hogy megjöhet a kedved a szellemi erőfitogtatásra is!

Bak

Itt egy hasonlat: adott egy karakter egy videojátékban, amely képes tűzgolyót kilőni. Ez egy fantasztikus képesség csak épp szörnyű következményei lehetnek. Ezt a hetet szented annak, hogy fejleszted az ismereteidet és a jártasságodat. Mi a siker kulcsa? A gyakorlás! Nem szabad kapkodni és ne add fel, legyél kitartó. Meglátod, így a hétvégére még a lehetetlen is lehetségesnek tűnhet. Elvégre senki sem születik úgy, hogy mindent tud.

Vízöntő

Neked is megvannak a magad jól bevált kis szokásai hét közben. Ilyen például ha mindig ugyanoda mész ebédelni. Most azonban lépj egy kicsit ki a komfortzónádból és merj változtatni. Persze lehet, hogy csalódni fogsz, de az is lehet, hogy valami csodásat, új dolgot, helyet, esetleg embereket ismersz meg. Sokat dolgozol mostanság, éppen ezért szánd a hétvégét arra, hogy kiszórakozod magad. Csődítsd össze a bandát és rúgjatok ki a hámból!

Halak

Noha már közel sincs tavasz, mégis elfoghat a vágy a tavaszi nagytakarítás után. Sőt nem is biztos, hogy a tisztaság, ami vonz, hanem inkább a változás. Ezzel nincs is semmi baj és ne érezd magad rosszul emiatt. A változás néha szükséges, és kell is, hogy ne fásuljunk be. Dekoráld ki a lakást, told el a bútorokat a megszokott helyéről. Így ha munka után hazaesel, merőben más környezet fogad. Ez pedig nagyon üdítően hathat!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close