Heti horoszkóp – 2017. június 19. – június 25.

Kos

Mindenki életében előfordulnak problémás időszakok. Ez azonban nem feltétlenül jelenti a világvégét, még akkor is, ha ezt most nem így látod. Mindösszesen annyi a teendőd, hogy segítséget kérsz másoktól. Meglátod, egy tucat ember áll az oldaladon. Ugyanúgy, ahogy te ott voltál mások mellett a bajban, ezt viszont is elvárhatod anélkül, hogy önzőnek gondolnád magad. Légy erős, a nehéz napok között újra meg fogod látni a fényt.

pexels-photo (1)

Bika

Amennyiben hétfőn konfliktusba keverednél, ne gondold azt, hogy egy hatalmi harcról van szó. Sokkal jobb, ha egyfajta játékos erőfitogtatásként fogod fel a dolgot. Nem érthetsz mindenkivel egyet, ez pedig fordítva is igaz. Egyszerűen ilyen a világ rendje, amit jobb, ha elfogadsz. Lehet kicsit frusztrálttá válsz majd, de abban az esetben találkozz, beszélj a barátaiddal. Beszéld ki magadból azt, ami a szívedet nyomja.

Ikrek

Noha számodra meglehetősen fura érzés lehet, de ezen a héten igazán érzelmes és befolyásolható lelkiállapotban lehetsz. Ezért a legjobb, amit tehetsz, hogy abban az időszakban, amikor nem vagy magadban biztos, kikéred a barátaid és a szeretteid véleményét. Az érzelmek feltörése egyáltalán nem baj – még akkor sem, ha ez neked nem megszokott. Add át magad nekik!

Rák

Egy kicsit egyedül érezheted magad a hét elején. Mintha te lennél a bolygó egyik felén, a barátaid pedig a másikon. Ám ezt nem feltétlenül kell tragédiaként megélned. Egy kis egyedüllét még senkinek sem ártott meg. Lelked és valójában a gondolataid is kitisztulhatnak. Mentálisan és érzelmileg pedig teljesen felszabadulhatsz. A magány érzésére pedig tekints múló jelenségként.

pexels-photo-88647

Oroszlán

Eléggé fullasztó érzésed lehet a hét elején. Akármi is nyomaszt, ideje azt elengedned. Meglátod, egy pillanat alatt lehullnak majd a láncaid. Ezen a héten ne foglalkozz a pénzzel. Abban az esetben, ha valaki mégis nagyon erőltetné a témát, egyszerűen szereld le. Most ugyanis sokkal fontosabb dolgok izgathatják a fantáziádat. A kreativitásod szárnyra kaphat, és hatalmas vágyat érezhetsz a művészi világ iránt.

Szűz

Lehet, hogy egy ideig teljesen a megszállottjává váltak annak, hogy jobbá válj. Most azonban – különösen ezen a héten – úgy érezheted, már maga a “helyesség” is borzalmasan unalmas számodra. Ebből aztán az sülhet ki, hogy kísérletezés címszó alatt mindent kipróbálsz. Ezzel nincs is semmi baj, de azért légy észnél. Emellett különös késztetést érezhetsz most arra is, hogy kinyisd a szádat és jól megmond a magadét másoknak.

Mérleg

Hétfő reggel egy virág kellős közepén ébredhetsz fel. Na persze ezt ne szó szerint értsd. Egyszerűen eláraszthat a boldogság érzése. Szinte már-már eszelős kedvedben lehetsz. Mi teszi ezt veled? Feltehetőleg a romantika, a szerelem. Nem feltétlen kell, hogy legyen is valaki az életedben, egyszerűen csak teljesen átveheted ezt az érzelmes hangulatot. Ez pedig jó, hiszen kreativitásra ösztönzi az embert!

Skorpió

Amennyiben új festéket akarsz vásárolni a nappaliba, előtte mindenképpen konzultálj azokkal az emberekkel, akikkel együtt élsz. E tanács betartásával, illetve egy kis előrelátással sok otthoni konfliktustól megkímélheted magad, na meg persze másokat is. Különben is, biztosan szükség van a dekorálásra? Vagy ez is csak egy módszer arra, hogy valami változást eszközölj az életedben? Jól gondold át a dolgot!

pexels-photo

Nyilas

A hét eleje nagyszerű alkalom lehet arra, hogy új emberekkel ismerkedj meg. Most ugyanis különösen fogékony lehetsz az impulzusokra. A hét közepe felé aztán izgalmas felfedezésekkel találhatod szemben magad. Sőt, ami azt illeti, az egész heted bővelkedhet ezekben a felfedezésekben. Igazán romantikus lelkiállapotban lehetsz, valamint feltámadhat a kedved a szórakozás iránt. Menj hát és lazíts egyet a barátaiddal!

Bak

Bármennyire is érdekel, hogy hogyan lehet pénzt “csinálni”, a héten valahogy sokkal jobban foglalkoztathat azt, hogy a már meglévő megtakarításaidat ne éld fel. Eléggé konzervatív állapotban érezheted magad. Ez az azonban nem baj, sőt különösen jót tehet a pénztárcádnak. Ebben az időszakban a logikád is kikezdhetetlen lehet, így nem is érdemes vitába szállni veled.

Vízöntő

A hét elején valaki bekapcsolhatja az izzódat, te pedig ezáltal beragyoghatod az egész szobát. Szokás mondani, hogy a nagy hatalom, nagy felelősséggel is jár. Ezt jó, ha észben tartod. Ne feledd, nagy igazság, hogy az életben a barátok azok, akik hatalmas erőt képesek adni. Most igazán nagylelkű lehetsz a szerelemben, ezt azonban ne a pénztárcád bánja. Az anyagiakon kívül mással is ki tudod fejezni az érzelmeidet!

Halak

Ezen a héten te lehetsz az önzetlenség mintaképe. Amennyiben valaki kölcsönkéri az autódat egy délutánra, te felajánlhatod, hogy használja csak, ameddig akarja. Ez nagyon szép cselekedet. Neked pedig nem számít egy kis akadály, akkor is képes lehetsz az ügyes-bajos dolgaidat intézni. Maximum egy kicsivel többet kell szervezkedned. A nagy rohanás közepette azért szánj időt a pihenésre is!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close