Heti horoszkóp – 2017. június 26. – július 2.

Kos

Noha mások számára furának tűnhet, neked nem okoznak különösebb problémát az akadályok, sőt még az is előfordulhat, hogy szereted őket. Kihívást láthatsz bennünk, és úgy tűnik, hogy a héten lesz is néhány gát, amelyet át kell ugranod a munkahelyeden. Ez persze valószínűleg nem okoz semmiféle problémát. Attól pedig, hogy a felmerülő akadályok ellenére sikerül mindent kézben tartanod, már-már hihetetlen mértékű erő önthet el.

person-beach-holiday-vacation

Bika

Hétfőn, mikor felébredsz, úgy érezheted magad, mint egy romantikus regény főszereplője. Minden porcikádat átjárhatja a meghittség utáni vágy. Ez az emóció aztán egész héten kitarthat. Igaz lehet ez persze akkor, ha nincs éppen senkid, de akkor is, ha szerelmes vagy. Ezek az érzések aztán kihatással lehetnek a külsődre is. Sokkal jobban felkeltheted az ellenkező nem figyelmét, mint ahogyan azt eddig megszoktad.

Ikrek

Még több erő lakozhat benned, illetve még előrébb járhatsz a céljaid elérésében, mint azt gondolnád. Ezen a héten kissé problémáid adódhatnak a szervezettséggel. A beosztásodat, tennivalóidat, feladataidat összefoglaló táblák cellái közt teljesen összekavarodhatsz. Azonban nem szabad pánikba esni, csupán kérj segítséget egy matematikai gondolkodású barátodtól, kollégádtól. Meglátod, a hét további részében kitisztulhat a kép.

Rák

Volt idő, amikor az emberek azt gondolták, hogy Kolumbusz teljesen megőrült. Mi ebből a tanúság? Néha a leghihetetlenebbnek tűnő dolgok, ötletek a legbölcsebbek, és nem szabad egyből rávágni valamire, hogy teljes képtelenség. Ezt ne feledd el, különösen akkor, ha valami szürreálisnak tűnő gondolat pattan ki a fejedből. Legyen önbizalmad, hiszen tudod: ha saját magadban nem bízol, hogyan is várhatnád el mástól ugyanezt.

pexels-photo-46710

Oroszlán

Lehet, hogy kívülről úgy tűnik, igazán sikeres vagy. Sőt, szinte már egy legenda lehetsz a munkatársaid körében. Ideje azonban feltenni magadnak a nagy kérdést: hogyan is érzel az iránt, amivel töltöd a mindennapjaidat? Szívesen csinálod a munkádat, vagy csak anyagi megfontoltságból? Ne feledkezz meg az álmaidról, a céljaidról. Abban az esetben pedig, ha valaki az utóbbiak iránt érdeklődik, ne légy szégyenlős és bátran beszélj róluk!

Szűz

Teljesen egészséges, ha egy utazás előtt ideges vagy. Lehet, hogy új, egy eddig általad felfedezetlen területre mész, ahol ráadásul sok ismeretlen ember vehet körbe. Ez ijesztőnek tűnhet, ám a filozofikus gondolkodásodnak, illetve a nyitott személyiségednek köszönhetően, átlendülhetsz ezen a problémán. Valamelyik nap a héten igazán különlegessé válhat számodra. Egy olyan nap, amely sok mindent meghatározhat. Légy észnél!

Mérleg

Előfordulhat, hogy mostanában elég sokat veszekedtél egy olyan személlyel, aki valójában nagyon közel áll hozzád. Próbáld ezt megoldani valahogy. Mint sok más helyzetben, most is a kommunikáció lehet a kulcs. Tölts el egy kis időt az illetővel kettesben. Menjetek sétálni egyet, süssetek egy sütit, üljetek be egy étterembe. Amint újra együtt nevettek, az eddig civakodások nyomai is eltűnhetnek. A köztetek lévő kapcsolat pedig újra elsimulhat.

Skorpió

Ezen a héten megeshet, hogy kissé feszültté válik a légkör a munkahelyeden. Ezt azonban nem szabad úgy felfogni, hogy bárki is harcolna a másik ellen. Mindösszesen csak annyiról van szó, hogy a környezetedben lévők is próbálják kihozni magukból a maximumot. Légy türelmes és ne felejtsd el, hogy egy apró kompromisszum is mennyit tud segíteni. Ezzel te is megmutathatod az erősségeidet és kivívhatod a kollegáid tiszteletét.

nature-sunny-red-flowers

Nyilas

Gondolkodj apró lépésekben. Legalábbis ezen a héten. Az nem baj, ha előtted lebeg a “nagy” cél, de próbálj meg mindent aprólékosan megtervezni. Ez sok pozitív hatással járhat: a legfontosabb talán mindközül, hogy mivel a kezedben tartasz mindent, aggódnod sem kell, így a stresszt is csökkentheted. Ezáltal pedig a legjobbat tudod kihozni magadból. Igaz lehet ez a karrieredre, de még a szerelmi életedre is.

Bak

Amennyiben nincsenek halaszthatatlan tennivalóid, kiváló ötlet lehet, hogy a hét elején kimozdulj a természetbe. Csak pár óra, amikor nem csinálsz semmi mást, csak élvezed a friss levegőt, a madarak csicsergését és a virágok illatát. Előfordulhat, hogy az energiaszinted az utóbbi időben nem volt a toppon, ám ezzel a kis kiruccanással újra feltöltődhetsz. További erőt és pozitív gondolatot nyerhetsz, ha a hét folyamán eltöltesz egy kis időt a barátaiddal.

Vízöntő

Egy váratlan telefonhívást kaphatsz ezen a héten. Lehet, hogy egy olyan személytől, akire éveken keresztül nem is gondoltál. Ez aztán furcsa, kettős érzéseket válthat ki belőled. Ne hagyd azonban, hogy az illető felbukkanása rányomja a bélyegét a kedvedre. Felelősséggel tartozol a boldogságodért, így legyél te a főnök. Még az érzelmek terén is. Ebben az időszakban sokat segíthet, ha minél többet pihensz. Így tiszta fejjel láthatod át a dolgokat.

Halak

A világ talán túl ridegnek és keménynek tűnik néha. Szerencsére azonban vannak olyan dolgok, amelyek újra átmelengethetik a szívedet. Nem kell nagy dolgokra gondolni: csupán egy finom vacsorára, lágy zenére, a művészetre, vagy éppen a szeretteiddel eltöltött időre. A nehéz időszak után, a hét vége felé egy álomszerű napban lehet részed. Ez utóbbi pedig teljesen visszaadhatja a pozitív gondolkodásmódodat.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close