Heti horoszkóp – 2017. június 5. – június 11.

Kos

A múltbéli hetekkel összehasonlítva, a mostani lehet az, amire igazán emlékezni akarsz a jövőben. Ezt ne úgy értsd, hogy az elkövetkezendő napok olyan eseményeket tartogathatnak majd számodra, amik bekerülnek a történelemkönyvekbe. Mégis úgy érezheted, hogy sosem voltál még ennyire jó formában. Sosem volt még, hogy ennyire elégedett legyél a dolgok működésével. Tömény és pulzáló energiát, valamint kreativitást érezhetsz magad körül. Használd ki ezt az időt!

sunglasses-love-woman-flowers

Bika

Ezen a héten, amikor körbenézel az utcán, olyan emberek tömkelegével találkozhatsz, akik nagyképűnek tűnnek. A legjobb azonban, ha erőt veszel magadon és megpróbálsz toleráns maradni ezekben a napokban. Különben is, nagyon jól tudod, hogy nem mindenki olyan belsőleg, mint amilyennek tűnik az első pillantásra. Gondolj erre akkor is, ha új emberekkel találkozol. Ki tudja, talán a leendő legjobb barátod áll előtted.

Ikrek

Általában szereted körülvenni magad hasonló gondolkodású emberekkel. Ez azonban még nem azt jelenti, hogy teljes is lesz az egyetértés. A nagy beszélgetések témája elmehet egy absztrakt irányba is, amiből sok minden kialakulhat: szórakoztató pillanatok, de bizony konfliktusok is. Tanulj meg engedni. Először ez nehéznek tűnhet, hiszen szereted, ha igazad van (mint mindenki más), de meglátod, később már hálás leszel, hogy előre gondolkodtál.

Rák

Ugyan miért kellene kevesebbel beérni, mint a legnagyobb vagy a legjobb? Ez a kérdés fogalmazódhat meg a fejedben a héten. Most szinte minden az anyagiak körül foroghat. Készíts egy rendszert, és mérd fel a jelenlegi helyzetedet. Amennyiben van, amire már régóta vágysz, na és persze meg is engedheted magadnak, akkor ruházz be rá és kényeztesd magad egy kicsit, hiszen ez neked is kijár!

pexels-photo-58592

Oroszlán

Noha lehet, hogy az időjárás nem tikkasztó, Te mégis úgy érezheted, hogy menten felrobbansz és bár lehet ez furán hangzik, de nem rossz értelemben. Egyszerűen rendkívül izgatottá válhatsz. Hogy mitől? Mindentől! Melegség járhatja át az egész tested, ezt pedig bűn lenne nem megosztani valakivel vagy valakikkel. Legyen szó a barátaidról, a családodról, vagy éppen a szerelmedről. Emellett élvezd ki Te is ezeket a boldog pillanatokat!

Szűz

Lehet, hogy az esélytelenebb fél fogja megragadni a fantáziádat a héten. Előfordulhat, hogy eddig szó szerint rajongtál valakiért/valamiért, de egy új és eddig ismeretlen információ után fordulhat a kocka. Most aztán nagy hasznát veheted a rugalmasságodnak. Ezen okoknál fogva pedig igazán izgalmas napok elé nézhetsz, ami azt eredményezheti, hogy a hét közepére teljesen kimerülhetsz. A legjobb, amit most tehetsz, ha egy kicsit kipihened magad. Fizikailag és mentálisan is.

Mérleg

Ezen a héten egy nagy kérdés megválaszolása előtt állhatsz. Ám varázslatos módon valószínűleg nem lesz benned szemernyi bizonytalanság sem. Az lényegében mindegy is, hogy milyen oknál fogva. Úgy érezheted magad, mintha sikerült volna meglátnod a “nagyobb képet”, a jövőt. Ezt persze érzékelhetik a barátok, sőt még az idegenek is. Fontos napok előtt állhatsz, de a részletek most ne érdekeljenek, hiszen egy magasabb síkon működhetsz!

Skorpió

Kétféle módon lehet gondolni a kihívásokra: egyrészt, mint élénkítő és frissítő változásokra, másrészről viszont csak a stressz újabb forrására. Hétfőn és kedden az utóbbival találhatod szemben magad. Ám nincs okod csüggedni, hiszen ez is csak egy átmeneti időszak. A hét közepe felé máris boldogabb vizekre evezhetsz. Sztrájkolj most egy kicsit. Nem kell mindig ezres fordulaton pörögni. Maradj otthon és élvezd ki a nyugalmat!

pexels-photo-42389

Nyilas

Amennyiben utazást tervezel, a mostani időszak remek alkalom lehet erre. A szerencse ugyanis feltehetőleg a Te oldaladon fog állni. A hét közepe egy kissé stresszes lehet, de hétvégére már minden visszaállhat a rendes kerékvágásba. Visszakerülhetsz a komfortzónádba, azaz a barátaid körébe. Vasárnap tegyél egy nagy sétát és gondold jól át a céljaidat. Azt, hogy mit is szeretnél még elérni az életben. Legyen szó a közel-, vagy éppen a távoli jövőről.

Bak

Úgy érezheted, hogy a hétfői nap nem lesz a legkönnyebb számodra. Fel a fejjel és ne vegyél semmit a szívedre. Ne felejtsd el ugyanis, hogy nem minden az, aminek látszik. Ez természetesen igaz a szívednek kedves személyek viselkedésére is. A hét vége felé aztán újra felpöröghetsz, ez pedig meglátszódhat a teljesítményeden is. Ennek persze meg is van a gyümölcse, hiszen az elvégzett feladatok halmazára büszkén és jó érzéssel telítve tekinthetsz.

Vízöntő

Egy igazán furcsa ellentmondásba keveredhetsz ezen a héten. Ez azonban ne tántorítson el és folytasd tovább, amit elkezdtél. Még az is lehet, hogy egy remek felfedezésbe sikerül belebotlanod. A nagy áttörések miatt aztán – szó szerint egy őrült tudósnak érezheted magad. A hétvégén megismerhetsz egy lenyűgöző történetet, ami meg is változtathatja a gondolkodásmódodat. Elképesztő, hogy mi mindent lehet tanulni másoktól!

Halak

Ezen a héten próbálj meg csak a saját dolgoddal törődni. Már csak azért is, mert így a lehető legtöbb drámától megkímélheted magad. Na nem mintha a drámával valami baj lenne, csupán próbálj meg koncentrálni a saját életedre. Ne hagyd, hogy eltántorítsanak a céljaidtól, a vágyaid, álmaid beteljesítésétől. Érzelmes vagy és hajlamos arra, hogy inkább mások érdekeit tartod szem előtt. Azonban ne feledd, hogy Te is ugyanúgy megérdemled a boldogságot!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close