Heti horoszkóp – 2017. május 29. – június 04.

Kos

A hét elején kissé belassulva érezheted magad, éppen ezért valószínűleg nincs is kedved “versenyezni”. Ez persze mindenkivel előfordulhat, így kár is túlaggódni a dolgot. Sőt még a saját javadra is fordíthatod! Most ugyanis kellőképpen gyakorolhatod a türelmes viselkedést. Azt pedig ugye már mondani sem kell, hogy ennek milyen nagy hasznát tudod venni nap mint nap. Kitartás, ez is csak egy ideiglenes állapot!

rtsrhhsrh

Bika

Az energiaszinted a csillagos eget súrolhatja a hét elején. Emellett úgy érezheted, hogy szorosabb kötelék van közted és a barátaid között, mint eddig bármikor. Ez persze bárkit felvillanyozna, ez alól pedig te sem vagy kivétel. Így aztán az is előfordulhat, hogy a nagy jókedv meglátszódik a pénztárcád tartalmán is. Belemehetsz olyan impulzusvásárlásokba, amikbe egyébként nem szoktál. Azért próbálj meg ellenállni a kísértésnek!

Ikrek

A hét kezdetekor bizonyos akadályok gördülhetnek a lábad elé, de nem szabad bedobni a törölközőt. Amúgy sem vagy egy feladós típus. Amit egyszer komolyan a fejedbe veszel, attól senki és semmi nem tántoríthat el. Őrizd hát meg ezt a jó tulajdonságodat most is, és ne térj le a pályáról. Rengeteg olyan ember lehet körülötted, aki beszédes kedvében van, ám lehet, hogy neked ezt csak a hét vége felé sikerül viszonoznod.

Rák

Készülj fel, hogy egy nagy családi ebédben lehet részed a hét folyamán. A finom ételek és a téged körülvevő szerető családtagok pedig egy hatalmas mosolyt csalhatnak az arcodra. Ez a mosoly, na és persze az általános jókedv kitarthat egészen a hét végéig. Boldog emberek társaságában pedig mindenki felvidul, így te is próbáld meg minél jobban szétosztani ezt az érzést az emberek között. Meglásd, nagyon jó érzés lesz!

Garota-Hipnotizada-1-1

Oroszlán

Most, hogy beköszöntött a nyár, és persze remélhetőleg nem esik kint az eső, úgy érezheted, hogy legszívesebben minden idődet a szabadban, mondjuk egy parkban töltenéd. Ez azonban nem biztos, hogy lehetséges, hiszen vár rád a munka, a karriered egyengetése. Ám ismered a mondást: munka után igazán édes a pihenés. Emellett úgy tűnhet, mintha valóságos hírnévre tettél volna szert és mindenki a te nyomodba akarna járni. Mutass hát példát másoknak is!

Szűz

Az elméd igazán nyitott állapotban lehet a hét kezdetekor. Ettől aztán látomásaid támadhatnak. Persze azért nem szó szerint. Mindösszesen annyiról van szó, hogy egyfajta megvilágosodást tapasztalhatsz. Lehet, hogy az életed tele van, vagyis inkább volt kérdőjelekkel, de most végre minden egyes kétes pontot tisztázhatsz magadban. Igazán felszabadító érzés ugye? Máris mennyivel nyugodtabb így az élet!

Mérleg

Hétfőn olyan érzésed lehet, mintha arcul csaptak volna. Ám aggodalomra semmi ok, hiszen nem negatív értelemben. Valami hatására, legyen az egy találkozás valakivel, vagy bármilyen más esemény, érzelmeid túlcsordulhatnak. Ettől pedig igazán romantikus, szerelmes kedvedben lehetsz. Kicsit talán kótyagosnak is érzed magad ettől. Persze ilyenkor jól esne az ölelés, ám ha erre nincs lehetőség, inkább foglald le magad valamivel. Barátokkal, könyvvel vagy vásárlással akár.

Skorpió

Hétfőn felteheted magadban a kérdést: A jól ismert adok-kapoknak már sosem lesz vége? A hét elején még úgy érezheted, hogy “ellenfeled” erősebben küzd, mint eddig bármikor. Azonban csak egy kis kitartás kell. Semmiképp se add fel az elveidet akkor, ha biztos vagy az igazadban. A kompromisszumkésség jó dolog, de ne az álmaid rovására menjen, hiszen nagyon jól tudod: csak egyszer élünk, így ki kell használni minden pillanatot!

strand-1-cosmopolitan

Nyilas

Nehéz, ha távol van tőlünk az, akit szeretünk. Ez pedig nem csak a romantikus, hanem a baráti kapcsolatokra is igaz. Ám szerencsére már a fejlett technológia korában érünk és feltalálták már a telefont, videó hívásokat. Ezek a kommunikációs eszközök azért mégis egy fokkal személyesebbek, mint az email, vagy éppen közösségi média oldalai. Kagylót fel, és tárcsázd a számot! Egy jóízű beszélgetéssel újra mély kapcsolatba tudsz kerülni a barátiddal.

Bak

Hétfőn érdekes álmaid lehetnek. Mondatni eléggé természet közeliek. Egy erdőt láthatsz tele fákkal, egy kempinggel és a vidáman pattogó tűzzel. Ez persze sok mindent jelenthet, de valószínűleg, jelen esetben azt, hogy szükséged van egy kis megnyugvásra. Egy olyan helyre, ahol relaxálni tudsz. Sokat küzdesz a mindennapokban, így neked is kijár a pihenés. Ezáltal újra feltöltődhetsz, és megújult erővel vetheted bele magad a feladatokba.

Vízöntő

Általában nem töltesz túl sok időt azzal, hogy visszatekints a múltba. A héten azonban ez megváltozhat. Nem feltétlenül a saját múltadba, lehet, hogy éppen a történelemkönyvekbe, vagy esetleg régi folyóiratokba. Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva ugyanis nagyon kíváncsi kedvedben lehetsz, és úgy érezheted, hogy minden érdekel. Talán furán hangzik, de pont ettől igazán romantikus hangulatodba kerülhetsz.

Halak

Hogy mi jellemezheti a hetedet? Szerelem és szépség. Ebbe aztán rengeteg dolog beletartozik: romantikus, gyertyafényes vacsora, szerelmes vallomások, forró éjszakák… Ám ez az érzés akkor is felütheti a fejét, ha éppen szingli vagy. Ez pedig arra késztethet, hogy alkoss. Grafikákat, fotókat, verseket vagy akár egy festményt. A lényeg, hogy az elkészítés alatt eltöltött idő élvezetes legyen. Légy büszke a munkád gyümölcsére és mutasd meg másoknak is!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close