Heti horoszkóp – 2017. november 13. – november 19.

Kos

A hétfő remek nap lehet arra, hogy a lehető legkevesebb dolgot intézd el. Noha elsőre furcsán hangozhat, de ez egy nagyszerű alkalom, hogy megrágj bizonyos döntéseket, illetve megőrizd az energiáidat. Ez sokat segíthet, kedden pedig ennek köszönhetően ezer százalékos erővel tudod belevetni magadat a napba, illetve azokba a feladatokba, amik esetleg felhalmozódtak. A héten sokkal könnyebben átjuthatsz az eléd gördülő akadályokon.

pexels-photo-226293

Bika

Az egyik módja annak, hogy kitaláld, mit szeretnél csinálni a hét elején az az, hogy keress egy olyan személyt, akire felnézel, és aki hasonló cipőben jár, mint te. A tőle kapott tanács nagyon hasznos lehet, és minden bizonnyal érdemes lesz megfontolnod. Azért persze ez nem azt jelenti, hogy mindent feltétel nélkül el kell fogadnod. Talán most érdemes lenne egy kicsit lelassítanod. Igazán jót tehet, ha megpróbálod kiélvezni az adott pillanatot.

Ikrek

Egyszer csak hirtelen minden erőddel a jövődre összpontosíthatsz. Ettől aztán nagyon nehezedre eshet a koncentrálás hétfőn. Nagyon furcsa! Olyan érzés ez, mintha túl sok tényező került volna egyszerre a terítékre. Egy mindent tisztázó beszélgetés után sokkal könnyedebbnek érezheted magad, és bár feltehetőleg lesznek még akadályok (leginkább pénzügyi) előtted ezen a héten, szerencsére lesz melletted olyan ember, akire számíthatsz.

Rák

Igazán jó energiát érezhetsz magadban hétfőn. Nem feltétlen túlcsorduló, már-már kitörő energiáról van szó, de arra épp alkalmas lehet, hogy vezess egy kört, zenét hallgass, tegyél egy jó nagy sétát a szabadban, vagy éppen elrendezd a lakásban uralkodó káoszt. A „valós” feladatokat inkább halaszd a hét második felére. Ekkor valószínűleg még mindig hasonló energiaszinttel fogsz rendelkezni, ám az elméd minden bizonnyal úgy fog vágni, mint a penge!

pexels-photo-197394

Oroszlán

Egy igazán aprócska probléma hatalmasnak tűnhet a hét elején. Szerdától kezdve azonban úgy tűnhet, hogy ez a probléma rendkívül könnyen leküzdhető. Sőt, még valószínűleg élvezni is fogod a megoldás folyamatát. Feltehetőleg most mindennek a szebbik oldalát látod, az optimizmusod pedig nagyon vonzó lesz. Éppen ezért azon se lepődj meg, ha olyasvalakivel találkozol, aki szó szerint a csodálóddá válik.

Szűz

Az emberek annyira különbözőek. Egytől egyig, kivétel nélkül. Ez pedig csodálatos dolog. Hétfőn azonban lehet, hogy el fogsz feledkezni a sokszínűség gyönyörűségéről, aminek köszönhetően egy kissé frusztrálttá válhatsz. Próbálj meg ellenállni a kísértésnek és ne légy kritikus. Nem mindenki intézi úgy a különböző ügyes-bajos dolgait, mint ahogyan te szoktad. Hidd el: ennek így kell lennie!

Mérleg

A hét kezdete nagyon izgalmasan és pörgősen alakulhat. Úgy tűnhet, mintha mindenfelé gumilabdák röpködnének, te pedig lehet, hogy ellenállhatatlan kísértést érzel arra, hogy lehúzd a fejed. Ám csinálhatsz mást is. Kiveheted például a részed a játékból, az izgalomból! Mindez csak azt jelenti, hogy néha megpróbálhatod legyőzni a félelmeidet, a szégyenlősségedet. Ráadásul ezáltal új embereket is megismerhetsz!

Skorpió

A hétfői napod igazán „James Bond-osan” alakulhat. A csillagok most fantasztikus, misztikus történéseket jósolnak, sőt még arra is fény derülhet, hogy van néhány rejtett tehetséged. A hét közepe felé igazán praktikusan gondolkodhatsz. Most sokkal többet foglalkoztathat az egészséged, mint például a munka. Ezen a héten nagyon érezheted egy barát szükségét. Mindenkinek kell valaki, akivel együtt nevet, vagy éppen sír…

pexels-photo-225746

Nyilas

Nap nap után… Ez egy kissé unalmassá és érdektelenné válhat. Ám ahelyett, hogy átengeded magad a kedvtelenségnek, tekints inkább a jövőbe. Erre remek eszköz lehet, ha egy kicsit visszakanyarodsz a múltban történtekhez. Nézd meg honnan indultál és hova sikerült eljutnod! Tűz ki egy igazán komoly célt magadnak. Vagy akár többet is. Ettől aztán újra fény gyúlhat benned és újra megjöhet a kedved ahhoz játékhoz, amit életnek nevezünk.

Bak

Bármit megszerezhetsz magadnak, amit csak akarsz, csupán segítséget kell kérned másoktól. Ehhez a „segítségkéréshez” használatod az email-t is, hiszen írásban minden bizonnyal sokkal jobban megtudod fogalmazni a mondandódat. Feltehetőleg tényleg meg fogsz lepődni azon, hogy milyen remekül működik ez a fajta módszer. A hét vége felé aztán a nyugalom költözhet a szívedbe. Talán nem is fogsz másra vágyni, mint arra, hogy a világban békesség honoljon.

Vízöntő

Egy bizonyos megcsuklás a pénzügyeiden belül arra késztethet, hogy totálisan átgondolj mindent, de legfőképp a fontossági sorrendedet. Talán semmi más nem tudna úgy rádöbbenteni, hogy milyen jó érzés is költeni a pénzt, mint a jelenlegi helyzeted. A hét közepe felé aztán, mint egyfajta megvilágosodásként, valami, vagy valaki, akit eddig észre sem vettél, hirtelen rendkívül feltűnővé válhat. Ez pedig téged is igencsak meglephet.

Halak

Csupán azért mert egy új projektbe kezdesz, még nem jelenti azt, hogy teljesen át is kell látnod mindent az első perctől kezdve. Sokszor túlaggódod a dolgokat, egyelőre azonban jobban teszed, ha nem is foglalkozol a végeredménnyel. Csak fogd magad és ugorj fejest a mélyvízbe. Bár ez elsőre ijesztőnek tűnhet, de meglátod, ha megszűnik a görcsös aggodalom, a kreativitásod is minden bizonnyal be fog indulni!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close