Heti horoszkóp – 2017. november 20. – november 26.

Kos

Hétfőn próbáld meg a lehető legtisztábban kifejezni magad. Ám mindezt tedd anélkül, hogy túl sokat agyalnál a dolgokon. Az utóbbi időben feltehetőleg elég drámában volt részed. Sajnos az élet ilyen, és bizony tartogat még hullámvölgyeket. Próbáld meg kitisztítani az elmédet, ezáltal pedig az érzéseid is világossá válhatnak. A hét utolsó részében minden bizonnyal lesz egy szusszanásnyi időd, így a hideg ellenére valószínűleg jót fog tenni egy kis séta, vagy kirándulás.

pexels-photo-48696

Bika

Nem szabad elfelejteni, hogy ha meg is nyersz egy adott versenyt, az még nem jelenti azt, hogy az egész bajnokságot is megnyerted. Mindezt azért célszerű fejben tartani, mert így nem meríted ki az összes energiádat, hiszen tartalékolnod kell későbbre is. Ezen a héten feltehetőleg az a legokosabb dolog, amit tehetsz, ha hagyod, hogy az apró lépések juttassanak célba. Most aztán tényleg megmutathatod, milyen nagyszerű stratéga is vagy!

Ikrek

Noha lehet, nem érzed úgy, hogy túl sok mindent tettél volna a hét elején, ennek ellenére könnyen lehet, hogy már le is fektetted az első alapköveket egy sikeres jövő felé. Sokszor találkozol olyan emberekkel, akik nagyon kritikusak a te fejlődéseddel kapcsolatban. Ennek lehet a negatív és pozitív oldalát is nézni. Te azonban valószínűleg jobban teszed, ha a magad megkérdőjelezése helyett, felszívod magad és erőt gyűjtesz a bizonyításhoz.

Rák

Az ingerlékenység bizony nyomot hagy a viselkedésünkön. Hétfőn pedig ezt meg is tapasztalhatod. Az érzéseid most arra késztethetnek, hogy másképp csináld a mindennapjaidat, hiszen a rutin már-már túl megszokottá válhat. A hét további részében a világ teljesen kinyílhat és megmutathatja egy igazán új oldalát. Következésképpen sokkal több lehetőséggel találhatod szemben magad, mint eddig bármikor.

sleigh-ride-horses-the-horse-winter

Oroszlán

Egy ötletbörze a barátaiddal most sok újdonságot hordozhat magában. Néhány remek ötlet bizony ott lebeghet a horizonton. Egy társasági összejövetel a hét elején egy olyan produktív hely lehet, ahol bizonyos kérdéses dolgokat rendezni tudsz magadban. Mindemellett igazán kellemes időszaknak nézhetsz elébe, hiszen a bensődet átjárhatja a büszkeség és a melegség. Egy bizonyos személytől kapott bók ugyanis megfizethetetlen, a szíved pedig minden bizonnyal szárnyalni fog.

Szűz

Igazán komplikált problémákkal találhatod szemben magad a hét a kezdetekor. A barátaid, vagy kollégáid feltehetőleg meg sem engedik, hogy megtaláld az első akadályra a megoldást, máris újabbnál újabb feladatokkal állnak elő. Ahhoz, hogy ne vessz el a probléma halomban szükséged lesz néhány „megelőző” lépésre. A tanácsaid aranyat érnek, de szükséged lehet konzultációra. Olyan személyeket kérdezz meg, akikben teljesen megbízol.

Mérleg

Egy dologra igazán szükséged lehet a héten. Ez pedig nem más, mint hogy valaki egy kis bátorságot öntsön beléd. Egy megbízható barát kell most neked! Valaki, aki nem sokkol le. Amennyiben megtaláltad a megfelelő személyt, egy igazán új és izgalmas szellemi területre tévedhetsz. Jó érzés, ha mindezt kibeszéled magadból, és szükséged lesz valakire, aki abban inspirál, hogy megoszd másokkal az átélteket.

Skorpió

Egy elsőre viccesnek tűnő apró részlet hatalmas galibát okozhat. Most jobban jársz, ha figyelmes leszel, és megpróbálod észrevenni a padlón lévő banánhéjat. Amennyiben a héten hivatalos papírokat kell aláírnod, légy biztos magadban, illetve abban, hogy elolvastál minden mikroszkopikus részletet. A hét második fele azonban már igazán jól alakulhat. Feltöltődhetsz testileg és lelkileg egyaránt, hiszen a dolgok olyan mederben haladhatnak, amely neked épp megfelelő.

person-woman-coffee-cup

Nyilas

Mielőtt beköszönt a mindent átjáró hideg, az igazán kemény tél, az állatvilág elkezd tartalékolni. Valószínűleg a te hetedet is ez jellemezheti. Takarékoskodj a bevételeddel, illetve az energiáddal is, hiszen sosem tudhatod, hogy mikor kell felhasználnod a „felesleget”! Légy most kitartó és nagyon türelmes. Gondold át jól, hogy valójában milyen is az életed jelenleg. Amennyiben nem vagy elégedett vele, tegyél hát ellene. Változtatni sosem késő!

Bak

A legjobb, amit magadért tehetsz hétfőn, ha adsz egy kis haladékot magadnak. Kedves vagy, segítőkész, így az emberek szívesen fordulnak hozzád. Mindez azt eredményezi, hogy az ügyes-bajos dolgaikat rendszerint veled osztják meg. Ez egy idő után azonban sok lehet, és úgy érezheted, sosem fog megállni a szófolyam. Mindemellett elég energiát kell szentelned saját magadra is, ezt pedig semmilyen körülmény mellett sem szabad elfelejtened.

Vízöntő

Egy találós kérdés: Hébe-hóba bekövetkezik az ember életében, azután pedig már semmi lesz olyan, mint amilyen előtte volt. Mi ez? A válasz pedig egy hirtelen, gyönyörű és tagadhatatlan fellángolás a szerelmi életedben. Lehet szó akár egy olyan kalandról is, amely forró, mint egy nap, vagy egy olyan kapcsolatról is, ami ennél sokkal mélyebb. A felhők felett járhatsz kilenc méterrel, így a hétköznapokba is vissza kell majd rángatni magad.

Halak

Az teljesen érthető, ha a rendelkezésedre álló összes tényt megismernéd mielőtt továbblépnél. Az élet azonban nem biztos, hogy ilyen könnyedén osztja a lapokat. Neked viszont a jövőbe kell tekintened. Előre kell vetítened azt. Ettől ugyanis erőt és kellő magabiztosságot gyűjthetsz. A jövő szép lassan kibontakozik, mindez pedig néhány problémát vethet fel egy személlyel. Az együttérző képességednek köszönhetően azonban valószínűleg könnyen találsz majd megoldást.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close