Heti horoszkóp – 2017. november 26. – december 3.

Kos

Hétfőn úgy érezheted, hogy teljesen tele van a fejed. Az ilyen esetekben számtalan gondolat özönlik ki a fejedből. Ebből adódóan érdemes megemlíteni, hogy remek dolog, ha odafigyelsz a fizikai jólétedre, de emellett nem szabad elhanyagolnod a mentális egészségedet sem. Túl sok szorongás borulhat a válladra, az pedig nagyon rossz, ha nem bírod el. Koncentrálj most a mások szükségleteire. Ettől egy kicsit lenyugodhatsz és kikapcsolhatsz.

pexels-photo-230590

Bika

A hétfői napod 19. századinak tűnhet: udvarlás, gyönyörű kertek, művészet és báj… ezek jelenhetnek meg valamilyen módon a hét kezdetekor. Ebben az elbeszélésben pedig te vagy a főhős. Ennek ellenére a szerda kicsit unalmasan alakulhat. Csütörtökön és pénteken azonban elérheted akár az érzelmi csúcsot is. A hét második része minden bizonnyal nem lesz mentes a szenvedélyes vitáktól, illetve nagy kibékülésektől sem.

Ikrek

Minden egyes alkalommal, amikor összeadod a számokat, más és más összeg jöhet ki. Ez igazán őrjítő. Amire, pontosabban akire most szükséged van, az egy olyan személy, aki otthonosan érzi magát a matek területén. Ezen a héten a bizalom elengedhetetlen fontosságú lesz. Különösen a hét közepétől, amikor is egy kissé meglehetsz zavarodva. Talán most az a legjobb megoldás, ha hagyod, hogy kivételesen más vezessen.

Rák

Az elméd igazi versenyt futhat a hét elején, te mégis úgy érezheted, hogy le vagy maradva a többiek mögött. Valószínűleg úgy tűnik, a világ is teljes gőzzel halad előre. Mindazonáltal ez az eszeveszett ütem téged feltehetőleg nem zavar. Amennyiben lesz pár szabad perced, érdemes lehet elgondolkoznod azon, hogy összedolgozz az egyik munkatársaddal. Bár ezzel minden bizonnyal várnod kell a hét másik feléig, amikor ki tudod szusszanni magadat.

pexels-photo-173357

Oroszlán

Most, hogy az asztalod már teljesen rendezett és a falon is ott lóg egy új díj, mi következik? Ez a kérdés járhat a fejedben hétfőn. Mi az a projekt, aminek a segítségével megcsillogtathatod az elmédet a jövőben? A hét közepén szinte csak úgy buborékozhatnak az ötletek a fejedben, de csak azoknál állj meg, amelyek mélyek és tartalmasak. A hétvégén kissé elveszhetsz a beszélgetések közepette, de egy családi kötelezettség mindent újra helyreállíthat.

Szűz

Igaz, hogy megengedhetnél magadnak egy drágább ebédet a hétfői napon, de ettől függetlenül egy olcsóbb sokkal boldogabbá és elégedettebbé tehet. Nem mindig a “csillogóbb” megoldás a jobb… A hét közepe felé érdekes dolgot tapasztalhatsz. Sokkal konzervatívabb lehetsz, mint általában, de egyben sokkal szociálisabb kedvedben is lehetsz. Ez azért nem rossz kombináció! Amint belépsz egy szobába, csodálatos energiát hozhatsz magaddal.

Mérleg

Soha nem lehet tudni, hogy a következő nagyszerű ötlet honnan fog érkezni. Hétfőn kapcsold be a “hallgató módot”. Legyen szó arról, hogy a barátoddal összefuttok egy csésze kávéra, egy munkahelyi megbeszélésen, vagy még akár akkor is, ha valahol a háttérben szól a rádió. A hét közepe felé mindennek valószínűleg meg is lesz az eredményre. Azzal, hogy a külvilág felé fordítottad a figyelmedet, minden felfordulhat! Fókuszálj most a jó cselekedetekre!

Skorpió

Egy aprócska szívesség egy barátnak – amire ráadásul valószínűleg nem is gondolsz – a hét későbbi részében a tízszeresére nőve térhet vissza az utadba. Ezen a héten nagy szükséged lehet a türelmedre. Úgy érezheted, hogy fárasztó lesz döntéseket hozni, fárasztó lesz a hivatalos ügyeket intézni, de még az is nehezedre eshet, hogy éld a megszokott szociális életedet. Később azonban minden megfordulhat és a legszerencsésebb embernek érezheted magad a földön.

pexels-photo-239332

Nyilas

Csak azért mert te vagy a főnök és rosszul érzed magad hétfőn, sajnos még nem biztos, hogy megteheted, hogy kivedd a napot és egyszerűen hazamenj az ebédszünet után. Kötelezettségeid vannak bizonyos emberek felé. Szerencsére ez a fajta mentalitás, az, hogy gondolsz másokra is, minden bizonnyal kifizetődő lesz, különösen a héten. Az emberek hálásak lesznek neked, ez pedig érthető módon kicsit össze is zavarhatja a gondolataidat.

Bak

A legfontosabb információk nagyon messziről is származhatnak a hét elején. Így például lehet nem is telefonon vagy akár a világhálón keresztül jutsz hozzájuk. Még a kedved is sokkal jobb lehet. Köszönhetően például egy nem várt jutalomnak, vagy annak, hogy újra kapcsolatba lépsz egy régi baráttal. Most minden lehetséges! Feltehetőleg ez lesz a mottód a hét közepén. Annyira koncentrálsz majd egy projektre, hogy a felesleges zajokat is minden gond nélkül kiszűrheted.

Vízöntő

Talán a járda teljesen sima és tiszta. Olyan sima, hogy még görkorcsolyázni is lehetne rajta és olyan tiszta, hogy akár még ehetnénk is róla. De vajon mi van a föld alatt? Tényleg annyira stabil az utad, mint amilyennek gondolod? Ezen a héten jól jöhet, ha egy kissé szkeptikus vagy. Ám ne légy annyira szkeptikus, hogy másokat tévesen ítélj meg. Ez utóbbi ugyanis könnyedén előfordulhat és a meggondolatlan szavakkal még meg is bánthatsz másokat. Légy figyelmes és kerüld el az ilyen helyzeteket.

Halak

Napról napra egyre több mindent tudsz meg arról a bizonyos személyről. Még azokon a napokon is, amikor épp nem találkoztok. Azzal azonban, hogy nem találkoztok, van egy kis probléma. Ez a szituáció ugyanis arra késztethet, hogy túlkombináld a dolgokat. Amennyiben úgy érzed, hogy elöntik a fejedet az aggasztó gondolatok, lélegezz párat és próbálj meg lehiggadni. Nagyon érzelmes ember vagy, így ez egy kissé nehéz, ám egyáltalán nem lehetetlen feladat lesz.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close