Heti horoszkóp – 2017. november 6. – november 12.

Kos

Ezen a héten sokkal könnyebben felismerheted a dolgok egymásra tett kölcsönhatásait, mint mások. Az is előfordulhat, hogy találkozol majd valakivel, aki fel fog ajánlani valamit az általad vezetett csoport számára. Ebben az esetben adj meg neki minden szükséges részletet. A hét közepe felé lehetséges, hogy felhasználsz majd másokat az előnyödre, vagy legalábbis a különleges adottságaikat a „nagyobb jó” érdekében. A hétvégén pedig ezért elismerést is kaphatsz.

pexels-photo-217860

Bika

A várható „törlesztés” következményei erősen fájdíthatják a szívedet, ez pedig arra sarkallhat, hogy kockázatot vállalj. A hét kezdetekor azonban ez feltehetőleg nem lesz kifizetődő. Ahelyett, hogy megpróbálod az egész világot uralni, fordítsd inkább az energiáidat arra, hogy másokkal törődsz. A hét közepén elbájolhatod a többieket, olyannyira, hogy talán még te is meglepődsz. Szombat felé pedig bekövetkezhet egy bizonyos fajta megvilágosodás…

Ikrek

A te véleményed meglehetősen szilárd. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindenki meg is hallja és meg is érti azt. Amennyiben a helyes üzenet közléséhez rossz időpontot választasz, úgy az valószínűleg célba sem fog érni. A hét elejét tehát töltsd azzal, hogy nyitva tartod a füleidet! Légy a saját sorsod kovácsa! Mikor egy közeli barátodnak igazán szüksége van rád, légy bátorító és buzdítsd őt, ám anélkül, hogy dogmatikus lennél.

Rák

A hét elején úgy érezheted magad, mintha megcsapoltak volna. Kifogytál az üzemanyagból és bizony már nagyon szükséged lenne az újratöltésre. Mindez sokkal inkább egy érzelmi állapot, semmint a fizikai valóság. A probléma pedig a szociális és magánéleteddel lehet. Ezek azok, amelyek elszívhatják az energiáidat. Ideje a kezedbe venni az irányítást! Egyél valami igazán finomat, húzz egy kényelmes zoknit, és ami a legfontosabb, aludd ki magadat!

pexels-photo-87293

Oroszlán

Biztosan láttál már olyan romantikus vígjátékokat, amikor a szerelmesek annyira egymásba bolondulnak, hogy teljesen szeleburdivá válnak. Ezen a héten te is hasonlóan érezheted magad. A boldogság, amelyet egy bizonyos személy okoz már-már felsőbbrendűnek tűnhet. Ez az érzés aztán olyan magasságokba emelhet, amilyen magasban már nagyon rég nem voltál. Ettől nagyon magabiztos lehetsz, ami megmagyarázza, hogy mások miért kérdeznek most mindent tőled.

Szűz

Minden bizonnyal nagyon sok felelősség hárul rád. Te pedig rendkívül elszánt vagy, hogy eleget tegyél a kötelezettségeidnek még akkor is, ha hétfőn és kedden nagyon jó kifogásod lenne arra, hogy egy kicsit kibújj a teendők alól. Mivel azonban még ekkor sem engedsz a saját magadnak tett ígéretből, nagyon büszke lehetsz magadra! A sorsod pedig valószínűleg meg is fog jutalmazni. Lehet akár, hogy egy szenvedélyes románccal…

Mérleg

A hét kezdetekor valószínűleg nem lesz problémád a kommunikációval, hiszen a megfelelő szavak csak úgy kiszaladnak a szádon. Ráadásul anélkül, hogy túlzottan gondolkodnod kelljen. Ezekben a napokban igazán könnyen kifejezheted magad, illetve az ötleteidet. A hét közepe felé pedig pluszként még megjelenhet a kissé szentimentális oldalad is. Ennek hatására aztán olyan személyek is eszedbe juthatnak, akikre már nagyon rég nem gondoltál.

Skorpió

Most minden a nagyság körül foroghat. „Valami minél nagyobb, annál jobb”, ez lehet a te mottód, ami pedig minden bizonnyal az élet minden területén igaz lesz. Ebben az időszakban az igazán drága dolgokra vágyhatsz. Akár egy új bútorra, egy technikai kütyüre, vagy bármi másra. Ez azonban akár még kapóra is jöhet neked, hiszen fejlesztheted egy kicsit az önkontrollodat. Állj ellent a kísértésnek, ha például étterembe mennél, üss inkább össze valamit otthon. Így a kreatív oldaladat is megmutathatod.

pexels-photo-217858

Nyilas

Te és a barátaid olyan kedélyes állapotban lehettek, mint egy hivatásos színtársulat. Úgy érezheted magad, mintha egy játékban, vagy éppen egy vígjátéksorozatban lennél. A szociális életed sokkal több lehet, mint kielégítő. Egy új szintre emelkedhetsz a barátokkal és a családdal. Noha a derű jó dolog, a hét közepe felé próbálj meg befelé fókuszálni. A mély dolgokra. Olyanokra, mint az belső értékek, a gondolataid. A zene ebben nagy segítségedre lehet.

Bak

Sokak számára az álmok teljesen elrugaszkodnak a földtől. A tieid ezzel szemben okosabbak, mint ahogyan azt gondolnád. Amennyiben a hét kezdetekor egy bizonyos problémát akarsz megoldani, próbálj meg csak arra fókuszálni, amit az agyad súg neked. A legfontosabb azonban, hogy bármit is teszel, ne idegeskedj. A hét második részében aztán lehet, hogy megpróbálnak eluralkodni rajtad a negatív gondolatok, ám azzal, ha a pozitív dolgokra fókuszálsz, elűzheted a sötét felhőket.

Vízöntő

Attól jó egy csoport, hogy egymás erősségeire támaszkodva segítik egymást a tagok. Pontosan erre lehet most szükséges a te baráti körödnek is. Noha a hét elején igazán beszédes kedvedben lehetsz, ez szerda körül megváltozhat és feltehetőleg pont az ellenkezője lesz igaz. A hétvége felé nagy hangsúly lehet a fegyelmen is, amit miatt előfordulhat, hogy nem találod meg azokat a válaszokat, amelyeket már régóta kutatsz. Ez azonban csak átmeneti állapot!

Halak

Egy „hivatalos” személy – leginkább a főnököd – igazán nagy szerepet kaphat az életedben a hét elején. Most tényleg próbálj meg helyesen viselkedni és add meg az illetőnek azt a tiszteletet, ami kijár neki. Még akkor is, ha éppen olyan dolgokról fecseg az illető, amelyek totálisan lényegtelenek. Ez egy kissé stresszes időszak lehet, ám egy valami még ezt is képes lehet elfeledtetni: ez pedig nem más, mint a barátok!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close