Heti horoszkóp – 2017. október 16. – október 22.

Kos

A hét elején úgy tűnhet, mintha minden utcát jelölő tábla fejjel lefelé lenne fordítva. Ez nagyon zavaró, hiszen feltehetőleg akármennyire is szeretnéd, mégsem tudod megmondani, hogy éppen merre jársz. Aggodalomra azonban semmi okod, hiszen a hét közepén már minden bizonnyal visszaáll az életed a normál kerékvágásba. A hét vége pedig teljesen máshogy alakulhat, mivel egyik kaland jöhet a másik után…

pexels-photo-2

Bika

Hétfőn és kedden minden idődet lekötheti a jövőről való álmodozás. Most nem csupán arról van szó, hogy a technológiai fejlődés után vágyakozol, hanem sokkal inkább arról, hogy arra gondolsz, milyen lesz az életed az évek elteltével. Megtalálod-e az igazit, vagy esetleg a jelenlegi partnered lesz számodra a Nagy Ő? Hogyan alakul majd a munkád? Milyen kalandok várnak még rád? Ez a fajta vágyakozás a válaszok után pedig hasznos lehet, hiszen pont emiatt kaphatsz új erőre!

Ikrek

Igazán érdekes kettősség merülhet fel benned: egyrészt ugyanis frusztrált lehetsz a karriered miatt és a váltásról álmodozhatsz, másrészt azonban minden olyan zavaros. Túl zavaros. Olyannyira, hogy most úgy érezheted, nem szívesen tennél semmit ez ügyben. Az érzéseidet és a gondolataidat azonban ne nyomd el. Oszd meg inkább másokkal. Nem tudhatod, bármi segíthet kizökkenteni ebből az állapotból. A hét második felében pedig a kommunikációs képességed is minden bizonnyal szárnyalni fog!

Rák

Menj egyenesen előre, és hagyd, hogy az ismeretlen meglepjen, na meg elvarázsoljon! Néha a legjobb módja annak, hogy megtudd, ki is vagy valójában, az, ha egy számodra teljesen új és ismeretlen szituációba hozod magad. Ezáltal ugyanis kiderítheted, hogyan reagálsz ezekre a szokatlan helyzetekre. Feltehetőleg most érkezett el annak az ideje, hogy ne filozofálj, hanem csak és kizárólag a szívedre hallgass. Különösen, ha ezzel valakinek a segítségére lehetsz!

pexels-photo-167890

Oroszlán

Vigyázz nagyon a pénztárcád tartalmára! Ne feledd, a világhálón sokszor nem minden az, mint aminek látszik. A kép nagyon csalóka lehet, így mielőtt rohanva előkapnád a bankkártyád és már pötyögnéd is a kódot, végezz mélyrehatóbb kutatást. Így sok pénzt, időt és energiát spórolhatsz meg magadnak. Az anyagiak mellett most azonban más is megbirizgálhatja a fantáziádat. Ez pedig nem más, mint a tanulás! Ez remek, hiszen sosem késő visszaülni az iskolapadba.

Szűz

Egy nagy halom papír bizony eléggé ijesztően hathat. Főleg, ha az az irodádban, vagy esetleg a nappalidban rontja a környezetet. Talán épp most érkezett el annak az ideje, hogy rendbe tedd és egy kicsit átszervezd az életed. Persze nem kell mindennek katonás rendben mennie, de az egyáltalán nem árt, ha van egy terved, amihez megpróbálod tartani magad. Így ugyanis rengeteg stressztől megkímélheted magad.

Mérleg

Közted és egy bizonyos személy között talán még sosem működött ennyire a kémia, mint most. Mindemellett azonban a hetedet egy fura kettősség jellemezheti. Most különös fontossággal bír a rugalmasság! Mindenesetre az elkövetkezendő időszak rendkívül kapcsolat-orientált lesz. Azt azonban ne feledd, hogy ebbe a körbe nem csupán a romantikus, de a baráti, illetve a munkahelyi kapcsolataid is beletartoznak. Így aztán nem árt különösen odafigyelni a többiekre.

Skorpió

Egy kis problémád akadhat a „műszaki” dolgokkal. Lehet, hogy tele a tank, nálad van a passzoló kulcs, mindent úgy csinálsz, ahogy szoktál, de egyszerűen mégsem tudod beindítani a motort. Előfordulhat, hogy most akármennyire is törekedsz a tökéletesre, mégsem sikerül majd elérned. Ez persze nagyon bosszantó, de ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad ez a negatív érzés. Különösképpen azért, mert minden bizonnyal a hét további részében pont az ellenkezője lesz a jellemző.

book-reading-literature-classics-159833

Nyilas

Minden tele van papírokkal? Még az ágyad is? Akár csak képletesen is, de ha úgy érzed, hogy elöntenek a megoldásra váró feladatok, próbáld kicsit kizökkenteni magad. Ezt elérheted akár egy kis lakberendezéssel is. Hozz egy plusz lámpát a nappaliba, vagy dekoráld ki a lakás kiválasztott pontját. Ki mondta, hogy az ősz beköszöntével mindennek komornak kell lennie. Ez az évszak pont a színekről szól, te pedig jobban teszed, ha kiélvezed!

Bak

Te és a barátaid olyanok lehettek, akár egy nagy madárcsapat. A csapat elején pedig minden bizonnyal te fogsz állni. A többiek az irányításod alatt állnak, a te döntéseidtől függnek, így légy nagyon figyelmes és körültekintő. Ám nem csak a célok eléréséhez lesz szükség a vezetői képességeidre, hanem az esetleges konfliktusok elsimítására is. Emiatt aztán még az is előfordulhat, hogy bizonyos áldozatokat kell hoznod.

Vízöntő

Anyagilag talán nem állsz most a legjobban, ezt azonban kár lenne személyes krízisnek felfognod. Akkor sincs tragédia, ha egy rövid ideig nem tudod két kézzel szórni a pénzt. Csupán néhány ötlet kell ahhoz, hogy feltaláld magad. Ezekben a bizonyos ötletekben pedig valószínűleg nem lesz hiány a hét második részében. Sőt, most még a kapcsolataidat tekintve is pozitív változás állhat be, mivel most könnyebben megértheted a családod észjárását és gondolatait, mint eddig bármikor!

Halak

Most különösen boldoggá tehet, ha segítesz másokon. A te vállad lesz minden bizonnyal, ami elnyeli a nagy, sós könnycseppeket. Nem arról van szó, hogy azt szeretnéd, ha a barátaid szomorúak lennének, azonban, ha ez mégis bekövetkezik, te szeretnél lenni az a bizonyos személy, aki felvidítja őket. Ezen a héten feltehetőleg kiélheted ezt a „vágyadat”, szombat és vasárnap felé azonban más kötheti le a gondolataidat, hiszen rengeteg rejtéllyel találhatod szembe magad.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close