Heti horoszkóp – 2017. október 2. – október 8.

Kos

Amennyiben minden apró részletet figyelembe veszel, egyszer be fogsz sokallni és szinte úgy fogod érezni, hogy menten felrobban a fejed. Ezt pedig ugyebár senki sem akarja. Az aprólékosság persze nem baj, csak szánj elég időt a rád váró feladatokra. Haladj szépen lassan, de arra azért ügyelj, hogy ne válj egy-egy felvetülő kérdés megszállottjává. Különösen akkor, ha az a kérdés teljességgel lényegtelen!

pexels-photo-30915

Bika

Egy kis romantika és szerelem mellett valahogy minden szebbnek tűnik, igaz? Még a zene is jobban hangzik, sőt a művészi dolgok is érdekesebbnek tűnnek. Talán most még a pénz sem izgat annyira. Könnyen elképzelhető, hogy a hét elején a felhők fölött jársz három méterrel. A későbbiekben persze visszatérsz majd a földre, hiszen a mindennapi teendőket nem szabad elhanyagolni, ám ez még nem jelenti azt, hogy ez a mámoros és izgalmas érzés elmúlna…

Ikrek

Az elkövetkezendő időszakban lehet, hogy nem megy majd olyan könnyedén a másokkal való kommunikálás. Különösen igaz lehet ez a családodra. Csüggedni azonban nem szabad. Próbáld meg kihozni magadból a legjobbat. Amennyiben a szemtől szembeni társalgás most nehézségeket okoz, használj fel más eszközöket: ott a telefon, vagy éppen az email is. Mindemellett ne feledd, ez a probléma is idővel el fog múlni, tehát csak ki kell tartanod egy kicsit!

Rák

Nyisd ki jól a szemed, hiszen most igazán fontos nyomokra bukkanhatsz. Affélékre, amelyeket valaki megpróbált a szőnyeg alá söpörni. Mielőtt azonban ítéletet mondanál mások fölött, próbáld meglátni a történet összes oldalát. Ezen a héten minden bizonnyal a fő kérdések kerülnek a középpontba: család, szerelem, karrier. A pénzügyeidet illetően lehet, hogy egy kicsit bizonytalanabb vagy. Egy-egy tranzakció esetén legyél hát különösen körültekintő!

pexels-photo-1

Oroszlán

Arra szentelheted az idődet a hét kezdetekor, hogy egyenesbe hozd a pénzügyeidet. Az anyagi jólét és biztonság persze nagyon fontos, de azért ne feledkezz meg a mondásról: nem lehet mindent pénzzel megvenni. A barátok, a szerelem, na és persze a kalandok is idetartoznak. Ne félj kimutatni az érzelmeidet és itt az ideje, hogy felfedd magad és mások előtt is a szükségleteidet. Attól még nem dől össze a világ, ha egy kicsit jobban kitárulkozol a hozzád közelállók előtt.

Szűz

Rakj rendet otthon! Akár az íróasztalon, a konyhában, a szekrényben, vagy éppen az autódban. Ez egy sokkal termékenyebb feladat lehet, mint ahogy az elsőre hangzik, hiszen ha egy kicsit kikapcsolod az agyad, remek ötletek juthatnak eszedbe. A hét további fele pedig minden bizonnyal alkalmas lesz arra, hogy belefogj egy új projektbe. A fölösleges kiadásokat azonban jobb, ha ebben az időszakban elkerülöd!

Mérleg

Noha általában nem bocsájtasz meg könnyen, egy „mágikus” érzésnek köszönhetően most valószínűleg nem leszel túl haragtartó. Egyszerűen nem tudod magad felhúzni annyira, hogy ilyen negatív energiákat hordozz magadban. Különben is, ezen a héten minden bizonnyal sokkal érdekesebb dolgok foglalkoztatnak majd. Sőt, lehet, hogy találkozni fogsz egy különleges személlyel is, aki csodás hallgatóságnak bizonyul. Vele akár még egy kis flört is belefér…

Skorpió

A hiányzó információkat, amelyekre oly régóta vártál, a hét elején végre megkaphatod. Így aztán valószínűleg megtudod szervezni az előtted álló hetet, hiszen most tudni fogod, hogy hova kell majd menned. Noha sok a teendő, azért próbálj meg kikapcsolódni is. Csinálj végig úgy egy délelőttöt, vagy éppen délutánt, amikor kikapcsolod a telefonodat és csak lazítasz. Azért a családot, illetve a barátokat tájékoztasd erről előre. Ne hagyd, hogy aggódjanak!

pexels-photo-179738

Nyilas

Hétfőn és kedden kicsit besokallhatsz. Úgy érezheted, hogy mások teljesen az őrületbe kergetnek. De miért is hagyod ezt? Felesleges a téged nem érintő drámákra pazarolnod az energiáidat. Ehelyett inkább koncentrálj azokra a dolgokra, amelyek tényleg számítanak. Amint ezt megfogadod, meglátod a helyzet is sokkal jobb lesz. A hét második részét pedig egy különleges személy társaságában töltheted el… Ettől még jobb lehet a közérzeted!

Bak

Egy nagyon messziről érkező telefonhívás végre sok kérdésre megadhatja a választ. Sőt, még az is lehet, hogy a vonal végén egy régi jó barát lesz. Amennyiben ez igaz, szép emlékek törhetnek fel mindkettőtökben. A keletkező jókedvnek hála pedig késztetést érezhetsz magadban arra, hogy elrugaszkodj a jól megszokott környezetből és kipróbálj valami újat. Mondjuk egy projektet. Ez némi izgalmat hozhat az elkövetkezendő időszakra…

Vízöntő

Amennyiben belefogsz valami újba, legyél különösen körültekintő és óvatos, hiszen könnyen meglehet, hogy már az elejétől fogva ügyelned kell minden apró részletre. Ezen a héten próbáld meg észben tartani, hogy nem mindenki állhat a te oldaladon. Sőt, lehet, hogy az általad képviselt oldal ebben az esetben nem helyes. Noha nehéz, de azért próbáld meg leküzdeni az ellenérzéseidet. A hétvége felé ezer fokon pöröghet az agyad, amitől pedig automatikusan zárkózottá válhatsz egy kis időre.

Halak

Lehet, hogy az analitikus elméd most nem nyújtana vigaszt egy olyan barát számára, akinek nagy szüksége van rád. Ebben a helyzetben talán az a legjobb, ha csendben és feszülten hallgatsz. Amennyiben ennek a személynek szüksége van a tanácsodra, adj neki olyan tiszta és világos „utasításokat”, amelyeket könnyedén követhet. A tisztességes jellem becsülendő, ám most lehet, hogy nem kellene a teljesen őszinte véleményedet megmondanod. Próbálj nagyon finom lenni.

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Close